Måndag nu igen

Det blev en tidig dag idag, eller tidig och tidig men klockan ringde vid halv nio iallafall. Fast jag hellst av allt ville ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen tvingade jag mig själv upp. Jag åt en bra frukost och gav mig iväg i det kalla vädret till bussen.12 grader var det när jag gav mig iväg på cykeln, öronen var helt frusna när jag fick komma in och sätta mig i en varm buss. När jag kom till stan gick jag till lyan, jag var till och med så duktig så jag diskade och damsög innan jag gick ner till Torgstallet för att möta upp TP därvid elva tiden för en fika. För min del blev det en köttbulle macka med rödbetsallad. Jätte gott. Efter det gick vi en liten sväng och kikade lite på stan men vi blev så kalla så vi bestämmde oss för att gå upp och värma oss i Lyan.

När klockan hade blivit så pass mycket att det var dag för middag satte vi igång, men vi kom tyvärr inte speciellt långt för att proppen gick, vattet till pulvermoset hann inte ens koka upp. Jätte irriterande var det så vi fick helt enkelt gå på plan.B : Kina.

Jag kan inte påstå att Kina maten var fel den heller, det var verkligen jätte gott som alltid. Det är nästan så att det börjar bli min favoris resturang, eller ja den bästa här omkring iallafall. När vi hade blivigt mätta och belåtna var det Kicks som gällde och efter det fick vi gå ner till bussen för TP åkte hem.

När TP hade åkt hem var det dags för mig att träna, själklart var min kära tränare med mig och hjälpte mig trots att jag gnäller och krånglar. Tack för det :)

Imorgon har jag inte så mycket planerat än, inte så mycket mer än att jag har träning och att  jag ska hem och träffa Pappa efter att han har vart och jobbat sen i lördags.

Nyår är spikat nu, underbart ! ♥





Dålig uppdatering

Ja jag vet. Jag får skylla på att jag inte har orkat.

Dagarna efter jul har vart bra, på juldagen var jag bara hemma på dagen och på kvällen drog jag iväg till Sofia Andersson där tjejerna var. Efter det drog vi iväg till Oskar Rosvall och efter det avslutade jag mig kväll hemma i lyan för jag var verkligen jätte trött, fråga mig inte varför men så var det.

Dagen efter det så var vi bjudna till Mormor och Morfar på julmiddag med kusinerna. Trevligt, vi bytte julklappar och åt mycket gott.

Igår spelade jag cup i Ulricehamn. Jag får säga att vi är lite missnöjda men vi hade kul ändå som tur var. Synna att vi inte vann sista matchen för då hade vi gått vidare. Men men, vi får komma igen helt enkelt.

Idag har det vart en slapp dag, jag har i stortsett bara kollat på TV och legat i soffan och degat. Nu ska jag ta mig i kragen och träna för det behöver jag för att inte slappa till allt för mycket.

Ha en bra dag ♥

Självaste Julafton :)

Vad kan man säga? Julafton är verkligen inte som den var när man var liten, oj vilken skillnad. Men jag har ändå haft en bra dag, roligast var nog ändå på morgonen då vi firar jul med vänner :) Jag har fått mycket saker till Lyan, det tackar jag för :)

Dagen i bilder :










Dagen före doppardagen

Dagen före julafton alltså, får några år sedan hade jag pirr i magen och var verkligen förväntansfull. Jag brukade springa runt på kvällen och ha överskottsenergi till 1000. Var den kom ifrån har jag ingen aning om, men det var antagligen tomten som satte fart på mig. I år är jag helt lugn och ser mest fram emot att bara få vara med familjen och äta god mat. Börjar jag bli vuxen när jag känner såhär? haha, nja jag kommer nog aldig bli helt vuxen, inte innan 30 iallafall. Usch vilken tanke.. Jag som 30? haha, hjälp.

Idag har jag iallafall gjort endel nytta, jag känner att jag har gjort nytta för min egna skull. Jag har nämligen tränat, ihop med min kära "tränare" idag löpte vi. Efter det bytte vi julklappar :)

Nu sitter jag hemma framför tvn, mysigt måste jag tillägga att det är :)

Morgondagen ser ut så här :
08.00 ringer klockan
09.00 åker vi till Frömans, vi träffar dem och Linders och byter julkappar.
12.00 är vi bjudna till Farmor och Farfar på julmat
15.00 kalle anka
17.00 kommer Mormor, Morfar, Farmor, Farfar och Julia hit för att byta julklappar och välkomna Tomten
Dagen slutar antagligen efter tolv då jag sett klart på en bra film eller någo liknande :)



God Jul ♥

Feelings that is not okay

To go around and wait. Oh, it makes me crazy! Because I miss you ♥

Låt !

Bästa låten just nu enligt mig är helt klart  :  14. The Pussycat Dolls - I Hate This Part

Grym, thanks Tp ;) ♥


Måndag

Dagen startade redan vid nio då Mamma kom upp och öppnade dörren och sa att jag var tvungen att gå upp för att vi skulle åka en sväng till Ulricehamn för att köpa in det sista inför julen. Självklart är inte jag den som är direkt morgon pigg längre, jag var alltid det när jag var mindre.. Om jag inte hade vaknat innan halv tio så var hela dagen förstörd enligt mig. Jag kan inte riktigt förstå vad jag tänkte på när det gäller det, men iofs så är det lätt så att man sover bort halva dagen vilket kan vara riktigt sköt ibland. Nog om det, vi åkte iallafall till Uricehamn. Köpte de sista inför julen och åt på Kinan :) Godare mat finns knappt inte, friterad kykling och ris med en sötsur sås står nästan högt på listan.

Efter maten promenerade jag upp till Lyan för att byta om till träningskläder för att sedan ta ett träningspass med min så kallade "egna tränare" ;) haha, jo han hjälper mig riktigt mycket och jag uppskattar att han tar sig tid till det. Tack :) 

Nu ikväll så har jag vart och städat hos Farmor och Farfar, jag fick hjälp av Cornelia så lite fortare än vanligt gick det. Annar händer det nog inget speciellt, jag ska vara hemma och ta det lugnt som kvällen ser ut just nu.

Ha det bra ♥

Söndag?

Söndag idag, det känns som en helt annan dag pga att det var fest i Torsdags. Helt konstigt känns det, jag vaknade iallafall upp i Lyan idag för att igårkväll var jag där och gjorde tacos och myste framför tv med trevligt sällskap. Jag tog bussen hem till Trädet sen vid två tiden och sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Jag har plockat fram mina julsaker och klätt granen ihop med familjen :) Det är riktigt mysigt tycker jag, det är speciellt. Nu sitter jag i soffan ihop med Cornelia och kollar på en gammal julkalender. Petsson och Findus, tomtemaskinen. Jag älskade den när jag var liten så det är lite nostalgi över det.

Ikväll ska jag träna, kolla på film med Mamma och Pappa och äta gott. Det är nice tycker jag ;) ♥




Julavslutning

Jag kan inte säga så mycket mer än att gårdagen var gryyyyyyyyyyymt lyckad.. Tack alla :)







Jag skulle kunna lägga upp mins 25 bilder, men då skulle de ta hela bloggen så ni får nöja er med dessa bilder och kolla utterliggare på Facebook ;) Ha en bra fredag kväll ♥

En ledig onsdag

Onsdag är det idag och jag har vart ledig :) Dagen började vid nio tiden då klockan ringde, jag låg och drogen halvtimma innan jag förstod att jag var tvungen att gå upp för pappa kom och hämtade mig vid tio tiden. Vi skulle nämligen åka till Borås för att köpa in de sista julklapparna samt lite annat. Det gick bättre än vad jag hade vågat hoppas på, jag hittade mer än vad jag behövde nästan. Min jul och nyår klänning är köpt nu, det känns riktigt bra :)

Imorgon är jag också ledig, jag sover ju hemma i Trädet inatt så jag ska bara chilla. På eftermiddagen ska jag åka till Lyan för Tp kommer. Sedan på kvällen är det party ;) ♥

Måndag igen

Vilken måndag, praktiken var dryg. Idag fick jag städa och vattna blommor, kul? - Nej, inte speciellt vill jag lova. Drygt och bara tråååkigt :/ Som tur var kom min kära Mormor och bjöd mig på kina mat idag :) Tack! Jag gick hem vid halv fyra, nu ikäll har jag bara vart i Lyan, fixat endel och lyssnat på musik. Skönt det med ibland, men samtidigt lite drygt.

Imorgon är det sista dagen på praktiken, riktigt skönt med tanke på omständigheterna. Men men, jag hoppas på bättre lycka nästa gång istället. Det är iallafall stooooooor lycka att det är sista dagen :) Imorgon har jag även träning, nice enligt mig.

På onsdag ska jag och Pappa åka iväg och köpa våra sista julklappar, jag hoppas även på att hitta något fint tills jul och nyår :)

På torsdag är jag också ledig, det enda jag kan säga är att det är riktigt gött :)

Och på fredag slutar jag, ännu skönare :D ♥

Snö !

Gårdagen var bra, den började med Antik prov som förmodligen gick riktigt bra. Förhoppningsvis iallafall, det kändes bra så jag tror även att det gick bra. Efter det var det bowling på idrotten för att det var en slags "avslutning". Skoj var det vill jag lova ;) haha. Efter det tog jag tåget till Falköping och där var mamma och tog upp mig. Vi kikade lite på stan och myste. Jag måste verkligen hitta en Jul/nyårs klänning. Som tur är ska jag och pappa åka iväg och julhandla det sista på onsdag eller torsadag för då är jag ledig. Lycka :) Igår kväll var jag med Elin, vi kikade på idol och hade det mys.

Idag vaknade jag ganska tidigt, mina kära syskon skulle åt och åka pulka så min första tanke var :  Varför inte? Så jag hängde med dom ut till Maries backe här i Trädet, haha. Där ifrån finns det många minnen vill jag lova. Inte minst från ett nyår. Ojoj, det var skoj. När jag kom hem helt rödmosig om kinderna gick jag och satte på en film och la mig i soffan och chillade. Skönt ! Det kan hända att jag åker ut med fyrhjulingen i eftermiddag med en pulka bakom, gryt kul ;)

Vad jag trivs just nu, jag vill verkligen inte att snön ska förvinna. Jag brukar alltid hata snön men i år har det vart helt annorlunda. Jag har ingen aning om varför, men kanske för att jag behöver lite ljus i vardagen just nu eller något? Men jag älskar verkligen att snön har lagt sig, det är hur mysigt som hellst enligt mig :)

Ikväll är det tänkt att familjen ska baka julgodis, men om någon kommer med annat förslag är det helt okej att fråga? ;) ♥



Plugg

Min dag har bestått utav skola, plugg och träning. En helt okej dag och jag har vart på toppen humör :)

När man pluggar ska man ju liva upp det lite så jag gjorde några fina teckningar för att få in det lite extra i huvudet ;) haha. För er som har missat så jag har antik prov tills imorgon. Önska mig lycka till ! ♥




Borås för att julhandla

Det har vart en lång och rolig dag i Borås, jag tog bussen dit redan vid elva för att verkligen hinna gör det som jag skulle dit för, nämligen julhandla. Jag gick i min ensamhet till klockan slog tre för då kom Kajsa och Matilda och höll mig sällskap. Jag trodde att jag skulle hitta mycket mer och jag trodde även att det skulle vara lättare att komma på vad man skulle köpa till vissa men tyvärr så hittade jag inte till alla som jag skulle så jag får åka till helgen igen för att verkligen hitta den perfekta julklappen ;) Som tur är tycker jag att det är kul att köpa julklappar och gå runt och kolla i affäreru. Tur för er ;) haha.

Imorgon ska jag till skolan, vi har muntliga redovisningar hela degan typ. Jag och Sandra har redovisning om Storbritannien på SH och Data. Sen har vi bara NK kvar, kämpa.. Jag hatar NK, Usch! Sen ska jag till lyan för att plugga för att jag har Antik prov på fredag i SV B. Usch, det är mycket konstiga ord som med följer men jag för helt enkelt bita i det sura äpplet :/ Det är trots allt inte långt kvar nu. Håll ut ! ♥



Måndag

Måndag idag, alltså praktik. Men det blev inte speciellt mycket praktik för mig del för jag fick gå hem. Jag fick även ledigt imorgon så jag är ledig imorgon och på onsdag. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon mer än att jag ska städa hos Farmor och Farfar och träna på kvällen :) På onsdag ska jag julhandla i Borås, jag har bara köpt en julklapp än så jag börjar få lite smått panik. Jag får hoppas att allt löser sig som det brukar göra.

Ikväll ska jag chilla här hemma i Trädet. Ganska skönt och komma hem ibland :) ♥

Fiesta :)

Gårdagen var verkligen lyckad, tack till alla som kom och lyste upp min vardag :) ♥









Torsdag

Idag slutade jag klockan 10.00 jag hade bara Samhäll och ett Naturkundskaps prov, det gick nog hyfsat bra ändå med tanke på att jag inte hade pluggat till det. När vi slutade åkte jag och Sandra ner till stan. Vi var så hungriga att vi gick och satte oss på Sub Way och tog var sin toastad baguett var. När vi satt där kom även Thea och höll oss sällskap. Vi gick vidare för att kolla i affärer, jag letade dessperat efter något att ha imorgon men dock hittade jag inget :/ Vi åkte upp till A6 och ikea, vi hade ganska lång tid på oss så vi gick även en sväng på IKEA. Jag handlade lite som vanligt, en bamse mugg, en grönmura och värmeljus. Haha, känns som om man inte längre är ett litet barn ;)

Jag kom till Lyan för en stund sedan, jag satte mig för att plugga och fika lite. Jag ska kunna typ 30 blomnamn på svenska och latin tills imorgon. Usch, det kommer nog gå bra. Host! Imorgon har vi inte heller någon idrott så jag hinner gå ytterligare en sväng på stan för att hitta något snyggt. Sen tar jag 13.00 bussen så jag är i stan vid 14.00 där Tp möter mig och åker med mig hem för att fixa och trixa inför kvällen för då är det party hos mig i lyan ;) haha, skoooj ! ♥





Ledig Onsdag

Idag har jag sovit mycket, skönt det med men nu när jag ska sova på kvällen blir det svårt. Jag gick upp vid halv två tiden och lagade middag till mig själv. Efter det knallade jag nerför backarna till busstationen för att ta en buss hem till Trädet. När jag precis skulle gå in i bussen hör jag några ropa GG, jag vänder mig om jag ser två blondiner springa mot mig. Självklart var det Matilda och Tp ;) haha. Jag följde med dom hem till Tp en sväng, kul var det. Vi tog ut bra musik tills på fredag för då är det party. Efter det kollade vi på massa kort på allt och alla. När jag kom hem till Trädet satte jag mig för att plugga lite, sen chillade jag framför tvn. Gött!

Nu har jag kommit till Lyan, jag tog en sen buss till stan för att jag skulle få tid hemma. Det är riktigt skönt och komma hem ibland :)

Imorgon är det skola som gäller, jag ska även till träningen på kvällen.

Vi hörs ♥



Snow

Imorses när jag drog ner filten från fönstret så jag att det dinglade ner vita snö flingor, jag blev lycklig för jag vill att det ska ligga snö ute nu och att det ska vara kallt och man ska ha såna där söta röda kinder när man kommer ut ifrån. Det är ju December. Dagen har vart helt okej ändå, praktiken gick fort och jag passade även på att göra lite ärenden så det gick bra. Nu ikväll har jag vart och tränat i Timmele, det var inte den roligaste träningen precis men ändå okej. Nu är jag i lyan, jag har öppnat andra luckan på chokland kalenderna och jag har tänt massa ljus nu jag ligger bara och myser :)

Imorgon är jag ledig, skönt som fan för jag behöver sömn.

Annars har jag inget speciellt planerat inför veckan, eller jo... På fredag Tp och company ;) haha. Skoj!



Nu ska jag mätta min mage. bye♥

Pepparkakor

Det finns mycket jag vill skriva, men som inte ska skriva ner.

Praktiken idag var inte alls rolig, jag fick vattna hela butiken. Åter igen! Tur att jag bara har tre dagar kvar där nu. När jag kom hem tog jag en varm, lång och härlig dusch. Efter det satte jag igång med att göra pepparkaks hus ;) haha, men den blev helt okej och jag hade kul. Jag fick massa över så jag passade även på att kladda ner några pepparkakor, det är inte varje dag men gör något sånt ;)

Imorgon ska jag till praktiken igen, efter den är det träning :) På kvällen har jag inget planerat.. Någon som vill komma förbi lyan efter åtta? ;) ♥







RSS 2.0