Lördag.

Vilken dag.. Den startade vid åtta då mamma stod i dörren och sa att jag var tvungen att gå upp ur min underbara säng och tvingas ta bort det varma täcket. Jag gick ner och åt kalaspuffar och sedan rullade bilen mot Ulricehamn. Det var nämligen idag som jag städade ur och lämnade över nyklarna som går till lyan. Det gick bra att städa och bära ut alla möbler, det enda som kunde vart bättre var vädret. Det var vemodigt som fan att lämna över nyklarna till ägarna men det kommer bli bra ändå.

Efter det åkte jag hem igen och åt en god middag med familjen efter det :
Byta om till träningskläder √
Få med mig Cornelia, ombytt i träningskläder √
Hämta Elin √
Iväg mot stan igen √

Det är nämligen så att jag och Elin ska börja träna F10 Åsarp/trädet/redväg. Första träningen var idag inne i gräshallen. Det gick bra och allt gick som planerat som tur var, skoj var det också!

Ikväll blir det nog en hemma kväll, som läget är nu iallafall ♥

Nu ska jag inte åka och köpa gosis, hihi!


Happy Bday.


Dagen idag -dryg! Jag har vart hemma idag igen för min förkylning, känner mig bättre idag som tur är. Jag har hjäp mamma och pappa att fixa här hemma för att vi ska ha kalas för Alex ikväll. Släckten kommer hit så det blir en lugn hemma kväll helt enkelt ♥


Tre rosa.




And back.

Idag är jag hemma från skolan för att jag mår sämre igen trodde det hade vänt men tydligen inte. Suuck!


Check!

Japp, då var det gjort.. Mitt projektarbete, äntligen säger jag bara!












Inte allt för rockigt.

Min vecka har inte börjat alls bra, sov bara någon timma natten till igår och blev dessutom sjuk igår också. Kombinationen mellan trötthet och förkyld är inte bra kan jag skriva under på.. Allt blir bara så mycket sämre. Att vara hemma idag är inte heller allt för rockigt, som tur är har jag sällskap här hemma av Cornelia som också fick stanna hemma idag. Vi har kollat på tv och jag ska snart börja med maten, önskan var mackaroner och falukorv men vet inte om det är det som lockar mina smaklökar som mest?

Imorgon kommer mina blommor till skolan jag beställde veckan innan lovet till mitt projektarbete. Förhoppningsvis kan jag gå då för jag behöver verkligen komma igång med det, det är ju inte så kul att få jobba med ett par blommor som är fula heller. Jag ska göra en kistdekoration till Madonna, jag ska asså "leka" att hon har dött och att jag får göra dekorationen till kistan. Jag har ju en tanke på hur det kommer att se ut men som alltid annars blir det inte som man tänkt sig så vi får helt enkelt se hur det slutar. ♥

Let´s go, let´s go!



Melissa Horn.


Måndag igen.


Hem kommen från skolan nu och sitter och väntar på Mamma och Cornelia som ska komma hem, det är nämligen så att min kära bror fyller hela 17 år idag.. Grattis!


Hemma.





Hemresan idag gick bra, grymt mycket snö är det här hemma. Det är mycket mer här än i fjällen. Funderade ett tag på att gå i ide men det hade vart på tog för länga innan snön är borta tyvärr. Jag vill ha vår nu!


ytterligare lite till.




Emilia fyller 18 år idag, stort grattis.. Hört talas om att hon kör all in i baren ikväll? ;)










Lite mer pix.






Vad vi gör när vi inte åker skidor kanske är ganska tydligt? Men skoj har vi :)


Lite pix.

Sitter just nu inne i värmen och laddar inför backan i eftermiddag och en grym kväll. Tänkte bjuda på lite bilder som jag tagit hittills.
















En liten hälsning.

Tänkte göra en liten hälsning från björnriket, eller som Sofia kallar det Beeriket. Här är det bara bra, det är jätte skönt att komma bort från vardagen lite och tänka på annat. Igår var det sol hela dagen och det var grymt i backen. Idag är lite sämre men jag ska inte klaga. Just nu sitter jag ny duschad och ska snart vidare till after ski. Ikväll blir det lite tävlingar och lite annat, det blir grymt! Hörs ♥


Redy to go..

Gårdagen hos Evelina var riktigt bra, välbehövligt med en tjejkväll!

Nu är det bara några timmar kvar innan vi åker iväg, det känns riktigt gött. Det goaste är att komma iväg från vardagen lite, tänka på annat i en vecka och bara vara med folk man tycker om.
Mest taggad är jag för after ski med Sofia, häng i baren och OS varje kväll.. All in!

Fuck that.


Happy.


Glad ska man vara när man har lov, dock är det mitt sista sportlov men det är bara att se det på den possetiva sidan och fira lite extra!! Nu drar jag vidare till Falköping, bye.


That's life.

Idag vaknade jag först klockan fem då klockan ringde som den skulle, men dum som jag är stängde jag av larmet och tänkte "lite till bara" "jag somnar inte så hårt" som man alltid gör, varje morgon. Just denna morgonen somnade jag om, efter en timma kom mamma upp och frågade om jag började sent eller tidigt för jag hade just missat den tidiga bussen. Mina ögon blir som pingisbollar och det enda jag tänkte på var på min beställning idag.. Vi disskuterade ett tag om hur vi skulle lägga upp dagen med bilarna och jag fick ta en bil och köra iväg till skolan med efter en stund med fix på morgonen.

Idag var en ganska speciell dag i skolan nämligen, det var så att jag hade en brudbuketts beställning. Min lärares bror ska gifta sig imorgon och då fick jag äran att fixa buketten. En lösbunden rund bukett med cremfärgade rosor.



Eftersom jag hade bil idag behövde jag inte passa några tider så jag åkte till A6 och kika en stund, jag hittade en tröja och ett halsband. Ikväll ska jag till Evelina ihop med sofia, blir en mys kväll där. Blir kanon :) ♥

Fix och vemod!


Just nu håller jag på att fixa och trixa med bloggen, därför den ser ut som den gör. Ursäkta röran helt enkelt.
Dagen idag blev en kort skoldag. Åkte tåget hem och nu sitter jag i Trädet. Imorgon är det skolan och sen ska jag till Lyan. Det är nämligen så att jag sagt upp den till 1/3. Vemod är det kan jag säga men jag blir nog van vid att inte ha den efter ett tag, jag har ju inte vart där så mycket och jag behöver spara in så mycket jag kan nu känns det som. Det blir nog bra, men bra känns det ändå inte. ♥


New love i town.



Dagen idag har vart bra, den började med att vi fick börja skriva ett CV och sen efter det var det lunch. Jag, Sandra, Rebecka och Moa fick tid över innan vi skulle vara på studiebesök så vi gick en stund på stan. Hittade örhängen och en ring, love it. ♥


Dagens.





Slö dag idag med.

Min helg har vart den lugnaste på länge. Jag har inte gjort alls mycket, jag har mest vart hemma med familjen och kikat på tv och bara tagit det lugnt.

I veckan blir det skolan och träning som gäller, jag ska även börja packa för om exakt en vecka idag åker vi till fjällen.

Det som jag gillar med Brjörnriket är att det är så långa backar, plus att de inte bara är rakt ner utan de svänger lite och sådär. Minus är att det inte är någon sitt lift, men det ska komma en nästa år så det är på gång. Förra gången vi var där, fick lyste solen varje dag och det var verkligen jätte fint. I år vågar man inte ens hoppas på det vädret för det är omöjligt att vi kan få så igen känns det som.





Lördag

Gårdagen var bra, jag var i skolan och sen på kvällen var jag bara hemma med familjen plus vår kusin som var och hälsade på. Vi åt gott och kikade på tv. Idag är det en mycket slö dag, jag vaknade när mamma stod i dörren vid elva tiden och fråga om jag skulle med till Kinnarp och kolla lite på skor. Jag hängde med och hittade ett par skor som jag länge letat efter på rea. Lycka!

Nu har jag käkat middag funderar på vad jag ska hitta på till kvällen?! ♥

Riktitg jävla nöjd!





Den 18 maj drar jag och Sofia till Zakynthos under en vecka. I love it!!!


Onsdag

Idag är jag hemma från skolan för att jag är konstig i min mage. Det kommer spy kännslor då och då och det är ju inte så himmla skoj om det skulle ske en olycka om man inte är hemma. Jag sov ganska länge och har sett en film under dagen som redan gått. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem för att jag ska få lite sällskap.

Det är också så att jag och Sofia har kollat på en resa till våren, det lutar åt Magaluf eller Grekland. Vi har fått endel tips så nu dröjer det nog inte länge innan det beställs en resa. Varken hon eller jag ska åka med klassen så vi tänkte åka på en liten partytripp. Passar skit bra tycker jag själv!

Nu är det inte heller långt kvar innan vi åker till Vemdalen, vi är fem familjer som ska åka plus vissas killar/tjejer. Vår familj ska bo ihop med Frömans i en stor stuga. Längtar tills vi åker nu, det är skönt att komma iväg lite. ♥

Kanske inte en av de bättre..

Dagen idag har inte vart jätte bra, jag vaknade av att klockan rinde och att jag som vanligt ville slänga den i väggen. Men jag fick tänka efter en gång till innan jag gjorde det för om jag hade gjort det hade jag slängt sönder min mobil och det hade väl inte vart så smart? -Nej! Jag låg kvar lite i sängen och somnade om, det är inte speciellt svårt. Så mamma kom upp halv sju och väckte mig. Panik! Ska hinna med allt.. Sminka mig, platta håret, ta på mig smycken, äta frukost, välja kläder, klä på mig och iväg till bussen. Ibland går det undan. Jag hann iallafall med bussen.

Under första lektionen i skolan kände jag att jag började få ont i magen, det körde liksom runt som om man mår illa så jag åkte hem med tolv tåget så jag var hema i Trädet igen vid halv två tiden. Hann till och med sova en liten stund innan resten av familjen kom hem.

Nu ligger jag i min säng och är halvdålig, det snurrar i magen men jag hoppas på att det snart går över. Dock är mina tankar på magsjuka men jag hoppas verkligen inte att jag får vara med om det. Usch!

Ikväll blir det lugn, jag ska se mästarnas mästare, jag tycker det är ett skit bra program. Efter det blir det PH final. Man kan ju inte missa finalen om man ändå har sett alla avsnitt liksom?

Ha det fint

Sju.

1. Jag är för det mesta sur på morgonen.
2. Jag är en väldigt kännslig person.
3. Just nu är jag förvirrad.
4. När jag sover själv måste jag ha en kudde att krama.
5. Jag kan äta chocklad tills jag spyr.
6. Jag är väldigt lat.
7. Jag älskar lingonsylt.

Just do it!


RSS 2.0