Helgen har bara börjat

Bryt ihop och kom igen!

Nämner inget om min dag idag, men ikväll ska jag in till stan för att jag får fin besök, Emilia och Jojjo kommer :) Så det kommer bli en bra kväll.

Ikväll kommer även Danskarna hit till Trädet för att stanna över helgen, vi har inga Danskar som bor hemma hos oss.. Det hade vart kul men ganska skönt att slippa också men tanke på att man blir så bunden.. Imorgon blir det iallafall fotboll och festligheter här, Sverige mot Danmark.. Kan bli en spännande match. På kvällen sen är det fest men alla, jag har hört att det är 150 pers som har anmält sig.. Det bjuds på mat och sedan blir det festligheter.. Det ser jag fram emot :)

På söndagen blir en lugn dag skulle jag tro, om det är som de säger med vädret ligger jag ute hela dagen och solar. ♥

Favorit bilder från Top Model










Barca champions 09




Rättvis seger, underhållande och bra fotboll ♥


Champions League och Henke!

Jag vet, jag är skit dålig på att uppdatera..

Idag har jag vart och kört halkan i Jkpg. Allt gick bra och det var skoj, speciellt när man skulle köra slalom mellan konerna. Jag var tillbaka vid kvart i tolv tiden i stan, jag släpptes av vid Tingsholm så jag gick en liten rundtur och fick syn på Emilia och Jojjo så vi tog sällsap ner till bussen hem som skulle ta oss till Dalum och Trädet.

Nu när jag har kommit hem har jag bara latat mig, jag lagade mat, och jag har sovit.. Det har inte hänt på skit länge att jag vart så trött så att jag har gått och lagt mig när jag kommit hem men idag var det på tiden och det var riktigt skönt.

Ikväll ska jag kolla på fotboll så klart :) Jag ska vara kvar här i trädet under kvällen för jag har läkar tid i Dalum imorgon. Spännande!

För något år sedan hade jag sagt att jag självklart höll på Barca ikväll, men som läget är nu gör jag inte det.. Ist Man.U, jag vet inte orsaken riktigt, kanske för att det känns som om lagen i spanen "köper" sina lag. Iofs gör alla clubar det nu för tiden.. När Henke Larsson spelade där var jag helt tokig i Barca även när han blev utlånad till Man.U.. Henke var verkligen en stjärna för mig, minns att jag kunde göra vad som hellst bara vi fick se honom. Haha, jag hade till och med den målshesten som han hade när han hade rastaflätor. Han tog båda händerna mot tinnan och räckte ut tungan. Jag gjorde 7 mål en gång och Mammorna vid sidan skrattade åt mig varje gång.. Jag var även och kollade på GAIS - Celtic i Gbg en gång, efter matchen sprang jag ut på planen för att nudda stolpen för att Henke hade vart där och tagit i den. Haha, helt galen ;)





Helgen som är slut

Helgen har vart helt okej, lång har den vart iallafall och det är ju helt underbart :)

I fredags blev det inget mysande för min del, eller det blev det väl på sätt och vis som tur var.. Jag var nämligen hemma hos Elin. Vi kollade på film och fick mycket god mat utav bamba pappan Patirk :)

I lördags tog jag det väldigt lugnt på dagen, på kvällen åkte jag till Timmele.. Till Tp blev det :) Sedan blev det till Hökerum en snabbis på 20 års fest sedan till stan. Helt okej kväll :)

Idag vaknade jag ganska sent men ändå helt okej tid i Lyan. Mamma ringde och sa att hon bjöd på middag, så jag, mamma och pappa åt ute idag. Riktigt gott var det :) När jag kom hem sen så gjorde jag inte så mycket, jag har tagit det lugnt.

Imorgon börjar en ny vecka med massa inplanerat.. Jag får se vart detta slutar på fredag ;) ♥

Jag vill ha myskväll!

Idag är det en dag som man bara vill ligga i soffan och kolla på tv, det är är sån dag som man hellst skulle spendera med någon som man tycker om.. Ligga och kolla på film och äta gott och mysa.... En riktig mys kväll!

Dagen har annars var tråkig, jag var hos tandläkaren i morse och drog ut en tand. Det gick bra, men det är allt lite läskigt. I helgen har jag inget planerat, jag tar det som det kommer helt enkelt.. Ganska tråkigt men skönt, jag får se till att hitta på något.

Tråkigt inlägg, jag vet ♥

Ny familjemedlem



Ännu en ny bäbis vi har fått hem :)

Bilder och minnen :)

Du och en bästa vän.



Du som fotograf



En dag du minns.


En bild som väcker känslor.


En plats du saknar.


Någon du litar på.


Någon du saknar.


Någon du tycker om.


Något du vill ha.


Dig själv skrattandes.


Dig själv nyligen.


Dig själv för länge sedan.


Dig själv som lycklig.




18 års fest :D








Kvällen blev den bästa på länge, det var verkligen skit kul :)


17 maj :)



Idag är det min egna dag :) 18 år!


Torsadag

Igår var jag på praktiken, det gick riktigt bra igår också och tiden går fort som tur är.. Men vad är det man brukar säg?! Tiden går fort när man har roligt :)

När jag hade kommit till stan igår så kom Tp och Matilda hit, vi pratade och fixade lite musik och sånt. Vi blev riktigt taggade inför imorgon, party! Efter att de hade åkt kom Mr.P hit, vi åt god mat och hade allmänt bra..

Idag vaknade jag med en stor vilja som sa att jag skulle ligga kvar i sägen och bara sova bort hela dagen men så var inte fallet, jag fick vara stark kliva upp ur sängen ;) När jag kom till skolan hade vi SH sedan tog jag bussen hem.. Nu sitter jag i lyan och ska ta tag i pluggandet, jag har nämligen ett litet svenska prov imorgon. ♥

Borås

Gårdagen var inte så bra, jag var nämligen hemma. Sjuk som vanligt, jag är sjuk jätte ofta nu för tiden så jag har tagit mig i kragen och ringt till en docktor och bokat tid för att kolla upp det. Hoppas att det inte är något större fel på mig, men det vore skönt om de hittade något som är orsaken till all denna sjukdom.

Idag mådde jag bättre och åkte till Borås en sväng. Meningen med Borås resan var att jag skulle hitta något snyggt tills på fredag, men som alltid när man är ute efter en speciell sak hittar man ingenting. Så jag fick gå tillbaka till plan B och det är att ha någor som redan hänger i gaderoben. Känns lite tråkigt men vad gör man?!

Jag hittade iallafall årets bikini (överdelen) och en tröja, så jag åkte inte hem helt tomhänt.

Nu sitter jag hemma på rummet helt ny duschad och lyssnar på musik, det blir nog en hemma kväll idag också.

Imorgon ska jag praktisera i Timmele, på kvällen kommer tjejerna till lägenheten för att planera det sista.. Vi kunde ju inte träffas igår så då tar vi det imorogn ist :) ♥



Söndag igen





Idag har jag vart på konfirmation för Karl, Lovisa och Putte. Som de flesta andra tycker jag inte att det är speciellt skoj, jag har vart på konfirmation i fyra år i rad nu men nästa år slipper jag :) Efter kyrkan åkte vi till vår kusin Putte för att äta gott och umgås. Efter det åkte jag för att spela fotboll i Kindaholm, det gick inte så bra.. Vi förlorade nämligen med 4-2 :/ Riktigt tråkigt att åka så långt och komma hem med förlust.

Imorgon är det ny vecka, måndag och det innebär praktik för mig. På kvällen kommer antagligen Emmie, Tp och Matilda till lyan för att prata om festligheter till helgen :) ♥


Hund :)

Igår fick vi en ny familjemedlem, hennes namn är inte helt bestämt än.. Men det kommer att bestämas inom en snar framtid :) Själv röstar jag på Kiwi.






Måndag med praktik

Idag vaknade jag upp i Ulricehamn mot alla odds. Jag åkte till praktiken och praktiserade där till klockan slog 18.00. När jag kom tillbaka till stan igen så var Mamma på ica och då får man passa på att storhandla lite. Efter vi hade vart där åkte jag med hem till Trädet, dels för att jag har blivit jätte förkyld och dels över att jag ska plugga hemma imorgon.

Dagen idag på praktiken var ganska tuff, vi gjorde nämligen om i hela butiken.. Flyttade om, ändrade, bar, lyfte, fixade, satte upp och mycket mer så nu har jag vart ganska slö i benen. Det känns mer än vad man tror, speciellt när man inte riktigt är van vid att stå så mycket som man gör. Men skoj är det :)

 veckan har jag inga speciella planer, jag har träning och match men jag är osäker på om jag ska vara med imorgon med tanke på min förkyling. Jag hatar det, känns som om det alltid är något som inte är bra. Kanske dags att kolla upp det? Framför allt är det jätte tråkigt.

I helgen så kanske det finns en liten fundering på Terassen på fredag, det vore skit kul att träffa alla gamla kompisar från Falöpings hållet igen så det är ett alternativ.. Men jag får se, hinner ändra mig många gånger innan dess. Annars har jag inga speciella planer.



Söndag

Det har vart så skönt med en riktig lång helg, den började i torsdags och nu är den tyvärr på väg att ta slut.

I fredags så var jag, Frida, Sofia, Elin och Emilia ute i skogen och vandrade. Vi gick nämligen Å-T marschen. Dock gick det inte speciellt bra för oss, verkligen inget att skryta med men vi hade kul ändå :) På kvällen var jag bara hemma och tog de lugnt. Igår så spelade jag match i Marbäck, usch den matchen vill jag hellst glömma. Igår kväll så åkte jag upp till Sofia och Ellen och kollade på Robinson och var ute och gick och myste. Alltid lika trevligt :) I natt fick jag till och med fin besök från stan, det glädje mig :)

Dagen idag har vart ganska seg men ändå riktigt skön, jag somnade ju sent inatt så det var skönt att sova ut lite extra. I natt ska jag sova hemma för jag har ju praktik i Timmele imorgon, det ser jag fram emot :)

Valborg

Valborg var det igår, det blev en lyckad kväll ihop med Emilia, Jojjo och Fg1 brudar. Dock kunde det ha vart ett bättre slut på det hela men det var bra ändå :)


Ägg kast tävling.

Oliv ätar tävling.





RSS 2.0