Jag vill inte ha vinter längre!

Nu får det faktiskt vara nog med det här tråkiga vädret, jag vill ha sol och sommar nu.. Längtan kommer mer och mer!!







♥ ♥ ♥

Helg

Dagen har vart mycket lugn, jag var med Pappa en sväng hos Cornelia i skolan och hälsade på en sväng. Vilka minnen som dyker upp som man helt glömt bort när man kommer till den gamla skolan som jag gick på när jag var sju. Efter det var jag ute och körde en sväng, det gick riktigt fint. Senare sen var jag och tränade, riktigt skönt att röra på fläsket ibland.. Tyvärr jag dock för lat för att göra det varje dag, men det skulle behövas.. Jag vet!

Ikväll var tanken att jag skulle åka till Sandra i Nässjö och festa med henne och Thea, det är nämligen så att Sandra skulle ha 18 års fest ihop med en kompis. Bussarna/tåget stämmde inte alls bra så jag får stanna hemma :/ Jag hade så klart gärna följt med, men vi får ta det en annan dag istället tycker jag allt :)

Helgen kommer bli lugn för övrigt, ikväll hittar jag säkert på något och imorgon blir det antagligen shopping med Mamma och Alex i Skövde. Alex ska köpa ett objektiv till hans kamera och jag tycker bara det är skoj att åka med och kolla i affärer. Extra kul är det ju så klart också om man hittar något ♥



Dagens

DAGENS VILL HA: sommar
DAGENS KLÄDSEL: Jens/leggins, T-shirt och väst
DAGENS SMINK: Foundation, puder, rouge och mascara
DAGENS FRISYR: Platt hängande
DAGENS LÅT: Big me
DAGENS PLANER: Träning
DAGENS SAKNAD: Bättre tider
DAGENS DUMMASTE: Inget dum har dygt upp än
DAGENS MISSLYCKANDE: Idag har jag inte misslyckats med något
DAGENS DROG: Tankar
DAGENS KÖP: Nada
DAGENS GODIS: Choklad
DAGENS HUMÖR: Okej men ändå inte på topp, lite off
DAGENS MENING: Håll mig hårt eller släpp mig helt!




Torsdag

Ja, det var ju ett tag sedan jag skrev här.. Jag har inte haft någon lust alls faktiskt, eller jag har mest funderat över saker som jag inte vill skriva om här, det vore inte speciellt smart.  Veckan som gått har gått otroligt snabbt iallafall, det är redan fredag imorgon :) Det gillar vi. Det har inte hänt speciellt mycket, jag har mest vart på körskolan och i lyan känns det som. Igår var jag hemma, det är verkligen skönt att komma hem det är en speciell känsla, det är ju där jag bor.

Idag har dagen vart okej, det har inte vart min dag riktigt men ändå okej. Den började med SH och sedan hade vi idrott. Nu sitter jag i lyan och väntar in träningen som är ikväll, jag har vart duktig och diskat för det har jag inte gjort på någon dag så det var ett berg på bänken och det är ju inte okej.

Hörs snart ♥


The City and The Hills!



The Hills 5 kommer börja till hösten, jag vill verkligen att det ska börja nu!
Här är Trailern!


Som tur är finns The City som underhåller mig på tisdagar :)



Vill ni följa serien hittar ni den här :
http://www.mtv.com/ontv/dyn/the-city/series.jhtml

Jag är helt fast vi den och The Hills ♥

Serie segrare!

En liten försenad gratulation till KFUM som nästa säsong spelar i 3an. Bra grabbar ;)



Grattis



Grattis Alex 16 år ! ♥

Vega







Lyckad kväll igår :)

Grattis

Grattis på 18 års dagen min kära vän Sandra :)



Kim Fransson och Janet Leon






Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker låtarna blir bättre och bättre.


Depp torsdag?

Igår slog jag nog alla mina rekord, iallafall sen jag började på gymnasiet... Igår gick jag och la mig och somnade starx efter nio tiden, jag trodde aldrig jag skulle somna men det gjorde jag. Det var verkligen jätte skönt och jag är helt utvilad, kanske att jag sovit lite för länge till och med.

Idag är jag hemma från skolan, jag har som sagt ont i halsen och i huvudet.. Känner mig mest hängig, men imorgon blir det iallafall skola som läget är nu. Jag har en körlektion vid halv fem idag som jag känner att jag inte kan missa så till stan ska jag iallafall idag, efter jag har kört åker jag hem igen för att stanna över natten, känner nämligen inte för att stanna där i natt ♥



Halv taskig dag



Igår var det körning och teori som gällde på kvällen, det gick ganska bra tror jag. Teorin är dryg men som tur är så är det bara en gång kvar på den kursen :) Jag måste börja med proven nu också känns det som, det stressar mig mer och mer. Jag vill ju ha körkort tills jag fyller år, även fast det låter långt farm så går ju tiden så himmla fort så det gäller att inte skjuta upp det allt för länge heller. Åh, tänk vad underbart med körkort tills sommaren :) Tyvärr så mådde jag inget vidare igår, jag har fått ont i halsen och huvudet känns inte heller helt okej så det blev ingen träning för mn del.

Idag vaknade jag ganska klar vaken men hellst utav allt skulle jag ha velat ligga kvar i evigheter och myst. Min kära pappa var och hämtade mig i stan imorse för att fortsätta till Jönköping, jag hade bara en lektion idag och det är företagsekonomi.. En ganska viktig lektion samtidigt som den är ganska svår, jag har inte speciellt lätt för mig när det gäller matte så jag får verkligen koncentrera mig när det gäller det.

Jag kom hem till Trädet vid halv tolv idag, det tar exakt två timmar att ta sig hem med buss och tåg på onsdagar. Känns väldigt drygt med tanke på att jag bara är i skolan så kort tid, men nu ska jag inte klaga längre ;) Jag ska vara glad att jag inte slutar senare eller har fler lektioner.

Jag känner mig inte okej idag heller, det är fortfarande huvudet och halsen som spökar. Får se om jag går till skolan imorgon eller inte, men hoppas på det bästa :)


Ja, jag vet.. Jag ska inte klaga! ♥

Resa!

Till sommaren vill jag verkligen åka utomlands, jag har vart som längst på Cypern, Ayia Napa. Det var verkligen en bra resa. Som tur är blir nog även vår studentresa dit ;) Jag har även bilat till Italien, oj vilka minnen Emilia :) Jag har även vart på Kreta och Rohdos. I år hade jag velat åka själv på en resa, men tyvärr jar jag inte råd med det i år :/ Istället ska jag spara tills nästa år.

Jag älskar verkligen sol, värme, havet och stranden.. Jag mår som bäst där, visst jag kan längta hem riktigt mycket men det är ändå något visst. Om jag inte hade längtat hem så mycket hade jag velat söka jobb någonstans i värmen, längtan har väl sina orsaker och det är inte konstigt.

När jag var mindre sa jag alltid att jag skulle flytta utomland, jag drömde om ett vitt hus med blåa dörrar och fönsterkarmar. Visst, jag kan göra det idag också men det var annorlunda då. Nej, nu vill jag ha sommar!








Home sweet home.

Vecka sju i bilder :









Veckan var riktigt bra, tack alla som förgyllde den :)

Vemdalen Rapport!

Hej!
Vill bara berätta att allting är frid och fröjd här uppe. Allting flyter på som det ska. Vi åker skidor på dagarna och bastar, spelar spel och umgås på kvällarna. Resan upp var väldigt dryg men man får bara bita ihop, lika för alla. Det är typ -15 här uppe så det är faktiskt ganska kallt. Packarna är fint preparerade så det är ett bra glid på vägen ner.

Det var allt för denna gången, skriver mer under veckan när jag har tillgång till dator! Ta han om er så länge. Puss puss <3



Tengil 2

Hej! Lite fakta och dylikt som kanske kan hjälpa er att hitta Tengil fortare.

Namn: Tengil "Riddaren av Karamanjaka"
Längd / Vikt: 181cm /96 kg
Födelseort: Nangijala
Senast sedd: Karamanjaka
Medhjälpare: Soldater och Draken Katla

Hoppas detta kan vara till hjälp i kampen mot den svarta riddaren!
Hör ni eller ser något så hör av er på : 0702966153

Tack!

Lycka till! / Gabriella



Bye Bye

Jag tänkte bara önska alla ett bra sportlov, kommer kanske inte skriva här på en vecka men jag ska hålla utkik efter internet, var så säkra ;)

Håll utkik för jag fyller i så fot jag kan ♥



Bamse!

Stark bamse!
Om ni vill bli lika stark som bamse så skall ni äta eran gröt varje dag + lite dunderhonung, då blir ni starka!
Länge leve Bamse!



Åker imorgon

Jag känner mig mest tom faktiskt, jag har inte speciellt mycker nytt som jag vill skriva om här.

Imorgon vi sju tiden åker vi, fem bilar från trädet rullar iväg mot fjällen. Resan dit bukar alltid vara rolig, visst det är inte så att jag sitter och jublar för att det tar en hel dag att åka dit men det brukar gå bra.. Alla är så possetiva och glada så det bukar vara en upplevelse i sig. När vi kommer dit så kommer vår familj och Frömans att dela på en 10 mans stuga medans Lindes har en egen stuga och Linders har två stugor att dela på. Det kommer vara fler familjer här omkring uppe i Vemdalen just denna vecka så jag hoppas det blir en bra vecka.

En solsemester hade verkligen inte vart fel, men jag får helt enkelt rätta mig och anpassa mig till de andra, jag ska göra min vecka så bra som möjligt... Ren semester!!!

Det ska bli bra, måste bli bra ♥

Minnen

Jag sitter och kollar på lite gamla kort, jag har inte speciellt många på denna datorn men de finns ändå lite smått och gott. Alltid lika kul att titta på :)
 


Två år går verkligen fort, jag minns verkligen detta åter. Det var helt underbart på många sätt. Allt var så lätt :)


Haha, jag och Frida för några år sedan ;)


KonFAN som jag brukade säga, det var pest!


Haha, jag och Alle i nian :)



Jag kommer ihåg denna nyår som igår, gör inte du Frida? ;) Tur att man kan skoja om det nu iallafall.


Dogge ;)


Min lilla nalle under Ätradalstiden ;) haha.

Haha, som sagt.. Det är skoj att se, speciellt se om någon har ändrat utseéndet. Jag har gjort det, tur det ;)
Godnatt ♥





Alla hjärtans dag

Som alla vet är 14 februari en speciell dag, kanske inte för alla. Kanske är det mest tjejer som bryr sig om denna dag, men jag tycker att det är en speciell dag. Jag tycker att det är fint att uppskatta en person som man verkligen tycker om på denna dag, jag brukar bli glad när någon gör det mot mig iallafall. Bara något så man känner sig lite speciell, det behöver inte vara tio röda rosor eller så utan det kan räcka med bara något, ett sms.

Man kan se mer och mer att affärerna börjar skylta i fönstren med hjärtan och sånt, det är fint och så men samtidigt känner man sig lite stressad och får lite panik för man vet inte till vem eller vad man ska köpa.. Eller om man ens ska köpa något? Jag är som sagt borta över denna dagen och det kan jag tycka är ganska skönt för vem ska jag få något av eller ge? Det är ingen speciell men jag har vänner som jag vill ge lite extra. Men det kan jag fixa ändå ;)




Packning

De har redan börjat packa här hemma för på söndag åker vi, det ska bli riktigt skönt att komma iväg faktiskt. Ett gött gäng som åker och det brukar alltid bli en lyckad resa med mycket skartt och många minnen. Även fast jag inte tycker att det är speciellt kul att åka skidor en hel vecka och kommer längta hem de sista dagarna..Ja, för så har det vart på alla de andra resorna men det är för att jag har haft något att verkligen längta efter. . Jag kommer göra det iår också, men nu är det som det är.. Jag ska åka och jag ser fram emot det.

Jag kom hem till Trädet vid halv tolvtiden idag, jag har inte gjort speciellt mycket sen dess. Jag har vart ute och kört bil själv här utanför på vår väg. Lekt lite som jag hade sagt om jag vore kille ;) Jag vill ha 17 maj nu! ♥



Död åt Tengil!

Hej!
Vi måste döda Tengil. Han gör våran värld dålig.
Död åt Tengil!






Körskola

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, jag har vart hemma i två dagar nu iallafall. Senare idag har jag en körlektion och teori så det blir en bra stund på körskolan idag. Både jobbigt och bra, jobbigt för att det är väldigt drygt att sitta och lyssna i en och en halv timma och bra för att man känner att det händer lite. Det är min andra körlekion idag så jag måste faktiskt erkänna att jag är nervös.

Imorgon är det skolan igen, en lektion.. Känns nödvändigt att åka in till Jkpg för en enda lektion, men jag måste ändå gör det. Det är trots allt en viktig lektion. ♥

Bloggar

Det är många som frågar mig vilka bloggar jag gillar, och vilken som är min favorit. När jag fick den frågan för några månader sen så hade jag svarat Stina Lee utan att tveka. Men eftersom man inte kan vara bäst alltid så har jag nu ändrat min uppfattning. Det kan mycker väl vara så att om 2 månader har jag ändrat mig igen och tycker att Stina är bäst, allt går ju i perioder. Om någon frågon frågar mig nu så är svaret tveklöst Ellinorak. Hon skriver bra om mode och uppdaterar flera gånger varje dag. Rena motsatsen till mig. hehe ;)

Bloggar som jag läser dagligen :

http://ellinorak.blogg.se




http://stinalee.se




http://emsedge.blogg.se





http://www.blondinbella.se



http://shopaholicmamman.blogg.se



Sammanfattning av helg.

Helgen har vart bra, ganska lugn med mycket mys och det gillar jag ;)  I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt, jag kollade på Let´s Dance. Även ifall det är tantigt så gillar jag det, det är mycket underhållade en frdag kväll då man inte har så mycket annat för sig, skönt också ibland. I lördags så var jag hemma på dagen och på kvällen var det fest. Det började hos mig i lyan då Fanny, Kajsa och Matilda kom förbi. Det var skoj, längesen man träffade er så alla på en gång :P haha. Efter ett tag så drog vi till fiskestugan där Barret och Marika firade 18 år. Grattis igen!

Igår var det en slö dag inne i stan, med städning och sånt. På eftermiddagen kom Mamma och Pappa förbi och hämtade upp mig från Jkpg för att jag ville åka med hem. Riktigt skönt, jag älskar att komma hem efter att ha vart i lyan ett litet tag, jag menar det är inte mitt hem. Det ska bara underlätta lite ;)

Idag är jag hemma, riktigt tråkigt. Men ändå skönt :)








RSS 2.0