Sista dagen på jobbet :)



Idag har jag äntligen gjort min sista jobb dag, helt underbart är det :) Jag har bara fått sitta och sy i två veckor så det är verkligen en sooooor befrielse från skiten ;) Så nu är jag ledig :) Vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske baka? :P haha. Igår åkte jag till Pontus på eftermiddagen vi gjorde inte mycket, chillade som vanligt typ. Vi såg på EM finalen, och som det flesta redan vet vann Spanien. Imorgon ska jag åka och klippa mig i Blidsberg, det får bara bli en toppning tror jag för jag vill ha långt hår. Sen så ska jag bara ta det lungt och njuta :) haha, hoppas solen sticker fram också. Sedan på fredag så ska antagligen jag och Sandra till Gbg och shoppa, sedan på kvällen är det grillfest med laget :)

Ha det nice/ Gabriella

Win a date with Tad Hamilton.



Rosalee arbetar i ett snabbköp i en liten by håla i Virginia. För att sätta lite färg på den mörka vardagen är hon med i en tävling där första pris är en date med den hete Hollywood hunken, Tad Hamilton. Hon vinner och hon får träffa honom, och det är inget blir som förut. Jag såg filmen alldeles nyss, det är en riktig tjej film, romantisk som slutar lyckligt precis som alla andra tjej filmer. Jag tyckte iallafall att den var bra, sevärd men kanske inte för en kille han skulle bara tycka den var töntig, haha, ett film tips från mig ;)

Lördag



Idag vaknade jag i U-hamn hos min honey för att igår kväll åkte jag till honom :) Förlåt om jag var osocial och somnade under filmen vi skulle se, men när jag la mig ner i sängen kunde inte John Blund hålla sig borta, sorry :/ Men sen när den var slut så vaknade jag och var pigg igen, men då var det han som skulle sova ;) haha, så det blev lite fel där. Klockan var ju ändå nästan tolv. Imorses så åkte Pontus iväg vid halv nio för han skulle kolla på cross tävling, om jag inte minns rätt var det det? Iallafall så vaknade jag vid halv elva och fick ta mig frulle göra iordning mig och sen kom mamma för att hämta mig, vi åkte ner till stan en sväng.. Jag köpte en hög tjol :) Sen var det bara hem och packa väskan och käka för sen efter det hade vi match i Timmele. Säsongens sista, vi vann med 3-0 :) Gött! Nu sitter jag hemma och har inte en aning om vad jag ska göra ikväll :S men jag hittar la på något :P

Ha det gött/ Gabriella

What happens in vegas ;)



Igår jobbade jag, efter jobbet åkte jag direkt till U-hamn och min kära Pontus. Vi kollade på film, en grymt rolig film var det ;) haha, men tyvärr kommer jag inte på vad filmen hette just nu. Efter filmen kollade vi på fotbollen, det var Tyskland - Turkiet som spelade och Tysklans avgjorde matchen i de sista minutrarna då de gjorde 3 mål mot 2. Nästan orättvis vinst för Turkiet var riktigt duktiga. Efter matchen kom Mamma och häntade mig för jag skulle ju upp och jobba tidigt idag igen. Jobbet idag var ganska okej, tiden fick jag att gå iallafall :) Nu är jag hemma igen. Så tråkigt väder är det :S Men det är as nice att jobba i det, då känns det iallafall bra.. för vad skulle an göra om man bara var hemma? - typ sova bort hela dagen ;) haha. Det skulle jag behöva göra för jag är grymt trött, men det får jag ta i helgen ;)
Nu har jag även sett filmen : What happens in Vegas? Grymt bra var filmen :) måste se den snrat igen för den kommer jag inte tröttna på i första taget :) Imorgon gör jag min näst sista dag, jag ska jobba på måndag också för det gick ju bort en dag förra veckan för Midsommar var ju då.... Och det får ju inte bli orättvist ;) haha, men det ska verkligen bli skönt att ha skiten gjord ;)

Ha det gött/ Gabriella :)

Match


Jobb, Jobb och Jobb.. Jag har jobbat idag med, började halv sju och slutade fyra. Otroligt tråkigt är det på mitt jobb, jag får sy täcken och kuddar hela dagarna. Det enda som känns bra med att jobba är att det är fult väder ute, för vad hade man gjort om man hade vart hemma? Så det verkar som om jag prickat in de rätta veckorna iallafall, det känns gött! När jag kom hem från jobbet var det till att äta lite, packa väskan, sitta lite på msn och sen åka iväg till samlingen i Timmele för att spela match där mot MTV. Vi vann med 5-1, grymt bra match vissa perioder från vår sida. Jag fick spela yttermitt, det var ett tag sedan jag gjorde det men det gick bra iallafall, jätte skoj var det :) och en assist fick jag till också. Nu sitter jag hemma, jätte slö och vill lägga mig i sängen för att läsa Vecko Revyn under täcket ;) haha. Nästa fredag har laget avslutningsfest, för sen är det lite sommar uppehåll.. Ska bli skoj :)

Var är boxen? Där är boxen :D haha/ Gabriella



Shopping


Idag vaknade jag vid halv nio tiden, jag duschade en lång och g o d usch så jag fick allt lite brottom innan jag och mamma skulle åka till Borås och shoppa på Knalleland. Jag körde till och med ända dit, riktigt stolt ;) Men det var lite pirrigt. Vi gick och kollade i affärer och åt på Sibylla.. Vi hittade ganska mycket, jag köpte ett par chinos, en t-tröja, underkläder och en skjorta :) Behövde förnyas lite i gaderoben ;) Vi åkte från borås vid fem tiden någon gång mot U-hamn för att hämta upp min kära Pontus som jag inte hade sett på en hel vecka :/ så saknaden var mycket stor. Vi tog upp honom och drog vidare hem till lilla Trädet där vi har vart ikväll, vi kollade på fotbollen och åt massa glass.. Vi var även ute och rastade Sindy i regnet ;)
Nu har Pontus tyvärr åkt hem för imorgon ska vi båda upp och jobba :S Vill inte det!!!

Ha det gött/ Gabriella

Midsommardagen

Igår var det som alla vet midsommarafton. Min dag började ganska sent, jag sov ut så länge jag kunde. Men vid tolv tiden skulle vi vara hos Linder och äta midsommarmiddag. Berghendals och Frömans var även där, mycket trevligt hade vi :) Jätte god mat och Jordgubbar med grädde till efterrätt. Det satt som en smäck i magen ;) haha. Efter att maten hade serverats blev det kubb tävling, mitt lag kom tvåa efter en stenhård final ;) Efter den så skulle de vuxna och Cornelia åka till Kronogården och dansa runt midsommarstången, alla hängde med dit tillslut och mest kollade på de andra. Efter allt detta var klockan nästan fem, och vi cyklade hem för att sedan ta emot alla som kom till oss senare på kvällen. Vi var sjutton stycken, så altanen var det uppdukat ett långbord och hela altanen fylldes snabbt upp efter sex tiden. Det blev snappsar hit och dit, kors och tvärs.. haha. Även ifall inte jag hade planerat denna dagen speciellt bra, eller jag hade gjort det... Men sen blev allt ändrat, jag hade alternativ här hemma också men jag hade helst velat till kusten och firat, men så blev det inte. Men jag garanterar att det blir det nästa år och det inte händer något dramatiskt ;) haha.. Men kvällen var lyckad ändå tycker jag, visst jag hade ju säkert kunnat haft roligare, men det var helt okej ändå :)














Ha en bra dag/ Gabriella :)

Glader :)

Dagen startade vid halv sex då jag gick upp för att åka till jobbet, men så farligt trött är jag ändå inte, som tur är. Jag är faktiskt riktigt underbart jävla glad idag, önskar att alla hade fått se hur glad jag är men det fick dock bara tjejerna i laget göra. Otur för dig måste jag säga ;) haha.Tp och Barret, haha sjukt kul hade vi där på matchen ;) Konsentrationen var inte på topp för vi skrattade mest när vi satt ihop ute på bänken. Men det gjorde inte så mycket för vi vann med 4-3 ändå :) grymt bra match dessutom. Mitt humör känns otroligt bra, jag är på topp :) Känns som om allt börjar falla på plats också, det är verkligen kanon :) Nu sitter jag och kollar på Sverige - Ryssland.. Synn att de ligger under, men jag håller tummarna så de är blåa för att det ska bli mål för sverige ;) haha






Välkomen till min nya blogg :)

Både igår och idag har jag jobbat, min första dag var igår.. Dagen var mycket seg och jag gick i väntans tider. Det var en väldigt tråkig dag måste jag säga. De flesta som jobbade där säger inte speciellt mycket, de undrade mest vart jag går på gymnasiet och i vilket program jag går. När jag svarar att jag går i Jkpg och på florist linjen blir det tyst bland tanterna och alla blickar dras mot mig. Helt plödsligt kommer det upp jätte många frågor och alla blir intreserade och pratar i munnen på varann helt farsinerade utav att jag utbildar mig till florist, det som dom hade velat bli som gamla. Det känns bara mer och mer att jag valt helt rätt linje :)

Jag hade match igår kväll också i Svenljunga, matchen slutade tyvätt 1-1. Vi var det bättre laget, men som det sista har vi inte vart på tå under hela mtchen utan tempot har gått i perioder. Tråkigt!
För mig känndes det riktigt bra på uppvärmningen men sen när matchen startade gick den kännslan och dog. Inget stämmde och när jag skulle ta emot bollen på foten på bedsida-volly så fick jag bollen på tårna och fotenvred sig och det brännde till i knät, så nu har jag antagligen en krossad slemsäck igen :( Ont och tråkigt som fan!

Idag blir det bara chillande, jag är grymt trött.

Ha en bra dag/ Gabriella :)

RSS 2.0