All in!

Dunkar musik och taggar för en galen kväll med bra sällskap♥

Visste ni att?

att jag vill ha ett jobb efter studenten.
att jag har klarat av det mesta jag gett mig in på.
att min senaste kyss var speciell.
att jag lyssnar mycket på Melissa Horn.
att jag funderar på Farfar♥
att jag pratar bred västgötska ibland.
att jag inte gillar att gå till sängs själv.
att min första riktiga kyss är något jag inte ens kommer ihåg.
att jag avskyr när folk snackar om saker de inte har en aning om.
att kärlek är något utav det finaste som finns.
att jag gillar när jag är med mina finaste.
att jag alltid kommer att vara tacksam för hur mycket min mamma har gjort för mig.
att sist jag grät var för Farmor♥
att min mobiltelefon är fungerande men ogillad.
att när jag vaknar på morgonen vill jag oftast inte alls gå ur sängen.
att innan jag går och lägger mig tänder jag ett ljus.
att jag just nu tänker på you.
att imorgon kommer jag antagligen vara bakis och otaggad.
att jag hoppas att vi får fint väder på studenten.
att jag verkligen vill
ha 11 juni nu!

Fredag.

Ja.. Vad ska man säga? Jag har egentligen inte så mycket att komma med i bloggvärlden just nu men jag kör på ändå. Bryt ihop och kom igen!

Idag är det ju faktiskt en stor festdag, det är fest överallt känns det nästan som.. Inte riktigt kanske men många fester är det just ikväll. Själv ska jag kolla på årets första hemma match för ÅT. Efter det är det Falköping som gäller. Just nu är det lite oplanerat vad jag vet men det blir förfest iallafall, sen får vi väl se om vi vill ut och då blir det till Plantis. Jag är taggad för en grym kväll med riktigt grymma vänner♥

Ditt minne lever!

Det är en tung dag idag, flaggan står på havstång och ett liv har brunnit ut. Du har alltid vart där, det har alltid vart en självklarhet att det ska vara så också. Man tror att man är beredd på det värsta men ändå kommer allt som ett stort slag, som en stor chock. I tisdags kväll ringde telefonen, det var farfar som behövde ha hjälp, och det fort. Farmor hade fått hjärtinfight. Hon har alltid vart en kämpe, aldrig klagat hon har alltid funnit sig i allt lidande. Hon har alltid hittat något att kämpa för.

Inatt kom beskedet, hon har gått bort. Alla tankar till dig min älskade farmor, vi ses i Nangijala♥

Tisdag.

Idag är det en humörsvängnings dag, jag går från sur och orkeslös till jätte glad och full med energi. Idag har det iallafall vart en ganska långsam dag, ända sen jag kom till skolan har jag velat åka hem och alla andra med. Känns som om det vart veckans stora klagodag. Imorgon är det nya tag för då ska vi till ABF och skriva CV med mera.

Jag ska snart iväg till Åsarp och träffa min kära vän, Sofia. Vi ska gå en sväng och bara chilla. Man måste ju passa på när solen skiner!

Love!


Ska snart krypa ner.

Cirkusen var överförväntan. Jag blev imponerad av vissa som verkligen gjorde otrolkga konster och trick. Kan inte förklaras, måste nog upplevas. En liten poppcorn gjorde ju inte saken sämre heller för den delen, tvärtom. Cornelia hade kul och det gör mig glad så jag är nöjd med kvällen :)

Imorgon tar jag tåget igen, det blir nog en bra dag imorgon med om humöret är med mig. Natti♥

Think.


Rasten.

Sitter just nu i skolan, har rast till halv tre. Inte speciellt rockigt men vad gör man inte för en idrotts lektion? Förhoppningsvis hinner jag med fyra tåget till Falköping för jag har en bil som står och väntar på mig där och senare än kvar i fem vill jag inte komma hem heller för då blir det för sent.

Som jag skrev i inlägget tidigare så ska jag på cirkus ikväll med Cornelia. Jag har inte vart på cirkus sen jag var liten så det blir spännande. Jag iser ju själv att jag kanske inte kommer vara lika impad av de som jag var då men det kan väl vara kul ändå? Kanske iallafall, förhoppningsvis.

Annars har jag inga fler planer för dagen, jag ska lyckas ta mig igenom denna rasten innan jag kan göra något annat vilket kommer vara drygt som fan. Hatar att vänta! Jag får helt enklet bara göra det och se glad ut.. Med andra ord gilla läget


Måndag morgon.

Är det inte underbart med måndag morgon? Jag hade hellre legat kvar i min säng än att gå upp vid halv sex, men det är ju ganska självklart att man väljer sängen före. Idag har jag skola som vanligt, jag kanske till och med har idrottB sen i eftermiddag men det vet jag inte än. Ikväll ska jag antagligen med Cornelia till Ulricehamn och kolla på cirkus ihop med henne.

Nu måste jag dra mig, ska ta tåget idag. Ha det bra, hörs♥


Gårkvällen.


Igår kväll var det jag som var chaffis, efter matchen åkte jag en sväng till Ellen det blev inte speciellt sent där men ändå en liten trevlig visstelse. Jag åkte hem och blev helt plödsligt fylle chaffis för någon annan, nämligen Robin som var inne i Falköping och härjade. Det blev ganska sent så idag sov rätt länge, inte alls som igår. Mer lagom idag. För dagen har jag inga speciella planer, jag ska träna tjejerna ute för första gången, sen får vi se vart dagen slutar :) ♥


Tp 19 bilder.















SÅ JÄVLA BRA!



Jönköping ikväll/imorgon kanske?


Stora nerver.

Sitter just nu på helspänn hemma i soffan, magen är full med nervositet och hopp för mitt lag. HV. SMguldet kan komma hem till Jönköping idag vilket vore otroligt roligt. Nu är det förlängning vilket inte är speciell stor skräll. Usch, min mage gillar inte sånt här.. Speciellt inte när man är lite halv dåsig såhär dagen efter. Snart börjar det, första målet vinner.. Ska det bli SMguld kanske? ♥

Lever.

Jag lever! Gårdagen var grym, bilder kommer, jag lovar!

Festligheter.

Uppsattsen gick bra, jag fick skrivkramp som tusan så jag antar att det borde räcka liksom?!
Jag kom nyss hem, jag tänkte gå upp och sova en liten stund innan jag börjar fixa mig inför kvällens festligheter. Ikväll ska jag hem till TP på grill och förfest, hon har ju fyllt år. Grattis igen :) sen åker vi till Jkpg och dansar rumpan av oss ;) Det blir en grym kväll!


Nerver.

Ännu en galen kväll framför sporten. Det är ju helt omöjligt att låta bli att bli nervös inför smfinalerna. Jag sitter alltid lite på helspänn och är beredd på det värsta. Det värsta hände ju till och med, 0-3 stod det till DIF men efter ett hårt kämpande kom HV igen och gjorde till och med 3-3. När sista perioden var slut stod det 4-4. När Hv kvitterade där kändes det hur bra som hellst, jag knöt näven och munnen formade sig till ett JAA skrik typ. När förlängningen började kunde jag bara fukusera på att HV skulle göra mål och att inte Liv skulle släppa in något mål.. Mitt älskade lilla liv som är så söt, haha.. Han är ju som en nalle! Iallafall gjorde HV mål och vann matchen vilket känns otroligt gött inför lördagen.. Vinner de då så är det bara att fira på lördag!

Man vågar ju inte riktigt tro på det än men man kan ju alltid hoppas!

Nu ska jag krypa ner i sängen för jag har NP imorgon i 5 timmar.. Jag är så taggad. Jag är mer taggad inför kvällen då jag ska till Timmele och till TP för att fira henne. Senare sen blir det utgång i Jkpg. Jag ser fram emot det riktigt mycket.

Godnatt vänner ♥

Lätt Sveriges snyggaste man!




Så jävla snygg och nu gör han reklam för MQ. Joel Kinneman!


Fashion




The hills 6.


Äntligen börjar det snart.. Den 27/4 går första avsnittet!


Tisdag.

Min dag har vart bra, det har vart kul idag. Klassen är så possetiv, uppåt och skämtsam nu för tiden så man blir bara glad. Idag har vi haft svenska och estet, vi sa planera en film vi ska göra inför studenten och det är ju inte det lättaste. Alla har starka viljor så vi får helt enkelt se vart det slutar. Det kommer bli bra iallafall!

Just nu sitter jag och kollar på fotboll. Inter - Barca. Själv håller jag på Barca men just nu är det mycket Inter som har spelet. Roligt att Zlatan är med också tycker jag, kan ju inte annat än att le när man ser honom♥

MÅÅÅÅÅÅÅL för Barca!! gött.

Dagen.





Viktigt!



Är det inte underbart? Vinnst borta och andra vinsten på förlängning, är det så att stockholmarna börjar bli trötta kanske?


Måndag.



Vilken dag.. stressigt!
Imorse trodde jag att jag hade all tid i världen på mig tills jag satte mig och blogga, det rann över tiden och jag fick stressa igenom allt som jag har på mitt schema på morgonen. Jag hann iallafall med tåget men om jag hade kommit några sekunder senare hade jag fått stå och vänta på ett annat tåg i 45 min vilket inte hade vart en hitt. Väl på tåget träffar jag Becci, åker till skolan, har lektioner, äter och slutar.. Eller nej, hål i fyra timmar. Kul.

Jag och Becci gick iallafall en promenad ner till racketcentrum där vi satte oss och plugga till en början, efter ett tag var vi bara trötta och satt och skratta åt allt. Jag åt min första glass för året, TWISTER. Love it!
Vi lyckades ändå få timmarna att gå ganska snabbt.

När vi väl hade börjat lektionen på racketcenter hade vi badminton. Arvin och David hade satt ihop en lektion där de skötte sig bra. Jag kommer ha träningsvärk i en muskel imorgon, i armen. Kommer vara helt skakis imorgon när jag äter eller skriver men det är smällar man får ta när man ligger på topp!

Får inte heller glömma att vi blev stoppade av polisen idag, jag åkte med Danne i typ en sport bil ihop med honom Arvind och Becci. Mycket spännande!

Nu är mitt största hopp HV! Kom igen nu för faaaan!

Tre rosa.




Konstig natt.

Inatt har det vart en sån där konstig natt som bara är jobbig. Jag hade svårt för att somna igår och jag har vaknat flera gånger av ingenting. Vid halv fyra tiden låg jag vaken och bara väntade på att klockan skulle ringa. Som tur var lyckades jag somna om man bara i en halvtimma för nu har jag vart vaken i snart 30 min. Sånt här händer aldrig mig. Har jag sovit för mycket under helgen eller har jag bara mycket att tänka på just nu? Jag ogillar det jätte mycket iallafall. Usch, ge mig min sömn!

Nu ska jag iallafall gå upp och göra mig iordning för dagen, jag ska ta bilen till Falköping och sen ta tåget. De vanliga lektionerna slutar vid elva, efter det är det mat och sen ska jag vänta tills typ tre och ha idrott.. KUL! not.

Ikväll har jag träning med f10 också, jag har ganska fullt upp idag men det kanske bara är bra för då kanske jag får sova inatt. Man kan ju hoppas det iallafall. Hörs sen, ha en bra start på veckan

Söndag.

Idag har jag vart iväg i Vara med mina små tjejer och spelat cup. Det kunde ha gått bättre men vi ska inte gräva ner oss, de har blivit jätte mycket duktigare sen förra cupen och det är väl det viktigaste? Sen jag kom hem har jag bara ätit lite och duschat. Nu ligger jag i sängen och laddar för en ny vecka.

Imorgon har jag skola som vanligt, dock har jag min första lektion i idrottB vilket gör att min dag blir lång. Jag kanske kommer få ta fem tåget hem vilket aldrig tidigare har hänt. Men som tur är så är det nog antagligen den enda gången som jag behöver göra det.

Annars är nog veckan som vanligt, utom på fredag då vi ska ha nationella. Usch!

Nu är det verkligen igång!



HVkillarna är mina hjältar idag♥

Fredag.

Idag hade vi redovisning på projektet vilket gick bra och det känns skönt att ha det gjort. Jag åkte tåget till Falköping och sen kom Pappa och Cornelia och hämtade upp mig. Vi åt årets första mjukglass och handlade lite mat. Det är jag som står för menyn ikväll, det blir kött, pommes, sås och lite nyttigheter till. Om de har tur kan jag även bjuda på en efterrätt, om jag känner mig nöjd med maten vill säga. Ikväll kan jag även få fin besök, det får tiden avgöra♥

Lalala.



Ytterligare en bra dag.

Min lediga dag har vart bra, även idag har jag legat ute i solen och göttat mig. Nu ska jag iväg till Blidsberg och kolla på syrran som ska ha dans uppvisning. Spännande!

This summer




Trust.


Onsdag blir torsdag.

Nu i eftermiddag har jag vart ute i solen, jag njuter verkligen. Det är sånt här som gör att saker blir mycket enklare, man är glad och possetiv till det mesta. Folk i Sverige är nästan som myror, de gömmer sig inne på vintern när det är kallt och jälvigt.. Sen på sommaren när det är varmt och skönt kommer folket ut. Det kanske är helt naturligt, jag vet ju själv hur jag är på vintern. Jag går verkligen inte ut mer än nödvändigt.

Ikväll åkte jag till Blidsberg för att kolla ÅT - Redväg. Det var inte någon speciellt underhållande match och kallt som fasen var det när solen hade gått ner. Som tur var tinade jag upp ganska snabbt efter matchen för annars brukar jag vara frusen i flera timmar.

Imorgon ska jag vara hemma, jag ska skriva ut projektet och fixa lite det sista sen är jag redo för redovisning på fredag. Jag hoppas verkligen att det är lika fint imorgon som idag så att jag ska ligga och sola. Jag märkte okså att jag hade fått resultat från dagens solning vilket jag gillar riktigt mycket och hoppas på förbättring imorgon helt enkelt♥

Fan ta den som klagar!





Jag är hemma idag för att plugga på mitt projekt, det har jag också gjort och nu återstår det bara att skriva ut skiten. Det känns gött som fan att ha det gjort :)
Hur underbart är det inte ute idag? Jag har inget ont att säga om dagen än så länge. Jag ligger ute och solar, jag kunde till och med ligga i trosor och bh. Det är verkligen inte illa! Idag kom ett nytt nummer av VR också vilket jag är glad över. Nu ska jag äta middag och sen ska jag ut och lägga mig igen i min lilla hörna♥


Idag önskar jag att jag kunde spela..


Bra dag helt enkelt.

En utav de bättre dagarna. Det var tunkt att gå upp imorse och ta tåget, jag sov hela vägen som ett lik men sen hade jag nya krafter att göra åt. Vi hade estet idag vilket hela klassen alltid ser fram emot för vi gör aldrig något seriöst där. Några gånger har vi lekt en massa lekar och bara flamsat runt. Idag var det teater som vi skulle göra, haha. Jag har inte skrattat så mycket på.. Aa? Kanske några dagar men ändå. Jag hade kramp i kinderna när Arvind skulle föreställa en gammal på ålderdomshem men ist såg han ut som ett jävla reatard. Hela klassen bröt ihop ändå kunde han forstätta vara seriös. Herregud, det hände en massa kul under den lektionen men om jag skulle skriva ner det här hade ingen fattat för fan vad störda vi är. Eller kanske Arvind?!


Slö.

Jag lever!

Vilken dag.. Jag har vart som en sombie. Somnade överallt kändes det som och imorgon kommer det antagligen inte att vara lättare. Jag ska snart lägga mig i sängen för att försöka få så mycket sömn som möjligt. Jag har gjort lite nytta idag iallafall, jag har jobbat en heldel på projektet och jag har vart och tränat tjejerna. Efter det har jag vart ute och gått i Åsarp. En helt okej dag med andra ord.

Imorgon ska jag ta bilen till Falköping och ta tåget till Jkpg. Dels kan jag sova längre och efter skolan när jag kommit till Falköping igen med tåget kan jag ta bilen vart jag vill och när jag vill vilket är skit bra!♥

Do not think.


Söndag.

Lovet är slut och jag ligger redan i sängen och kollar film för att försöka göra mina ögon trötta. Imorgon ringer klockan tidigt och det suger för jag kommer vara som ett lik. Det blir kul att träffa alla igen men så fort vi går in för första lektionen kommer det dra igång på riktigt igen och jag känner mig inte allt för peppad för det.

Efter skolan ska jag hem och skriva rapporten, jag vill ha den klar så att jag kan börja på redovisningen. Efter det ska jag träna tjejerna och sedan antagligen gymma.

Ha en bra dag imorgon i skolan folks♥

Lördags bilder



Gårdagen.

Vilken gårdag. Dagen var väldigt lugn, jag var skit trött och trodde knappt att jag skulle orka göra något på kvällen. Det blev det dock ändrig på framåt sextiden då jag bestämde med Tp och Tj att vi skulle in till stan. Förfesten var hos Marcus, helt galen men mycket trevligt folk och väldigt mycket dans till gamlagodingar. Vid halv ett gick jag till Ströget och träffade massa sköningar.

Gårdagens låt var ju helt klart Sensuella Isabella men de gjorde om låten lite och då blev den till Sensuella Gabriella vilket jag inte ska klaga på.. Jag menar vem hade gjort det när man ser fyra killar ligga på golvet framför en och ta i från magen och skriker ut texten. Haha, rätt kul tycker jag själv.

Dock mår jag som jag förtjänar idag.

Min kamera har börjat leva sitt egna liv efter allt den vart med om. Det är nästan ett under att den fortfarande går att starta. Men igår kom bakslaget, det har hänt något med min älskade lila kamera. Förhoppningsvis går den att laga men innan dess måste jag lämna in den och det fruktar jag för. Som ni kanske förstår så har inte jag några bilder från igår men om jag får tag i bilder så lägger jag upp de.. Lovar! ♥

Converse.




10 april

Jag vaknade av mobilen som ringde vid halv nio, jag hade ställt klockan för att inte sova länge. Vid halv tio stod Mikael och väntade utanför, jag skulle nämligen med honom, Robin, Linus om min kära bror på fotboll i Falköping. ÅT spelade. Det var ju inte den bästa första halvlek direkt men det stog sig sen i andra, men dock var det försent. Kallt var det också, värst om fötterna och nu känns de som om jag inte kommer tina upp förens ikväll. Det hade inte heller vart helt fel att sova en timma eller två nu för att sedan komma igång till kvällen så det kanske blir utgång. Den som lever får helt enkelt se.

Back home.

Trippen till Gbg var kort, lagom och trevlig. Evelina hittade som tur var en jätte fin klänning som hon länge sucktat efter till bröllopet och den kommer hon bli jätte fin i, det tvivlar jag inte på. Jag hittade ett par jeansleggins. Jag tappade lite shoppingsuget när jag kom dit men som tur är ska jag dit om ett tag igen så då får jag hoppas på bättre sug och en större plånbok för det är tusan vad mycket jag vill ha nu till våren.
Ikväll är det lite oplanerat men jag ska nog vara med Sofia.
Vädret är underbart♥

Från noll till hundra.

Från att ha planerna för dagen på noll har jag planer för dagen på 100 och det gillar jag skarpt. Nu åker jag till Göteborg med Sofia, Evelina och Anders. Det blir toppen!

God Work


Nu väntar sm-finalerna för trejde året i rad♥


Tomma ord som fastnar.

Just nu :
Projektarbetes rapport, Melissa Horn och msn.

Girls night.

Nu har Sandra åkt hem till Nässjö igen. Vi hade en bra kväll igår som bestod av en promenad, en pizza och HV71 som gör det igen, my boys! Efter det satte vi på filmen Arn och satt uppe och pratade en massa. Mys på hög nivå.


This summer




Onsdag

Jag vaknade strax innan tio utav mobilen som plingade till, jag skulle ändå gå upp vid tio så det var lika bra att göra sig iordning för en ny dag. Jag skulle vara hos frisören vid halv tolv och det gick väl okej, visst jag hade önskat att jag inte behövde klippa av så mycket men åandra sidan känns håret väldigt nytt och frächt nu ist. Jag får se det från den ljusa sidan och helt enkelt, tänka bort att jag hade så långt hår i morse. Det växer ju snart ut igen som tur är.

Om en liten stund ska jag iväg till Falköping och hämta upp Sandra vid tåget och ha massa mys ikväll♥

GN

Ligger just nu i min egna säng och inväntar John Blund samtidigt som jag ligger och smsar. Idag har det vart en mycket lugn dag, lite halv dryg men det blir det ändring på imorgon. På förmiddagen ska jag åka till Ulricehamn och klippa mig vilket jag fruktar lite inför. Mitt hår är väldigt slitet just nu och jag är rädd för att jag måste klippa det en bit.. Det som blivit så långt. Usch, magkänslan kommer inte alls vara okej när hon tar fram saxen. På eftermiddagen kommer antagligen Sandra hit, meningen var att både hon och Becci skulle komma men så blev det tyvärr inte vilket var synn. Men det får vi ta igen en annan dag ist. Hörs imorgon ♥

Confused.


Lov

Ja, vad ska man säga? Sista lovet någonsin kanske börjar idag. Jag har inga större planer mer än att jag hoppas på att det blir riktigt fint väder. Jag har hört att det ska bli upp till 15g men vågar man lita på det? Man kan ju hålla tummarna iallafall. De enda planerna jag har är att mina kära klassisar kommer på onsdag och sover här tills torsdag, grymt! Sedan tar jag det helt enkelt som det kommer. Det blir bra ändå :) ♥

Music.




Påskafton.

Vilken kväll det var igår...

Idag mår jag inte speciellt bra men det är ju faktiskt mitt egna fel, plus att det var det värt för fan vad kul jag hade igårkväll/natt. Förfesten var hos Evelina och Anders där det var full fart och många härliga skratt. Det var dans, massa prat och det var bra sällskap helt enkelt. Det var så pass bra förfest att jag inte ens gick ut, eller det gjorde jag men jag gick inte in på varken Terrassen eller Dagnys. Bara till Valentino för att träffa ännu mer folk. Jag somnade nästan helt avdeckad i stan och vaknade inte allt för pigg men nu känns det bättre.

Har tyvärr inga bilder från igår men jag har denna på Evelina från fotbollsgalan. Tack för kvällen

Om en stund ska familjen iväg på släckträff på pappas sida. Det blir italiensk middag vilket jag inte tackar nej till. Dock har jag knappt aldrig träffat dem, så det blir spännande. Hörs♥

Glad Påsk vänner.


Dagen idag har vart lite annorlunda jag är trött som en gnu, funderar på att gå och lägga mig lite nu för det blev inte så många timmars sömn inatt, hehe. Jag har sovit till och från till halv tolv idag då famliljen Bergendahl stod utan för och var redo för en påskpromenad. Vi gick nog kanske sex km och vi stannade även och åt korv i bröd. Mycket mysigt om jag får säga det själv. Senare ska vi äta påskmiddag ihop med Bergendahls och sedan drar jag ut på äventyr. Kvällen blir grym


Du har gjort tillräckligt.

Vet inte riktigt varför jag tar upp bloggandet, eller skrivandet. Antar att det finns någon anledning men att jag inte riktigt kan sätta fingret på det... Eller så vet jag exakt anldedning men att jag inte vill förmedla den här just för att jag inte orkar eller vill lägga bortkastad energi på det längre. usch!

Idag har jag iallafall vart väldigt lugn, kollat på film och bara glidit med minuterna som paserat. Dock blir det annorlunda imorgon, då är det full rulle hela dagen/natten.. Förhoppningsvis. ♥

Gårdagens.




Ni som inte sett filmen Remember me. SE DEN! Bästa film på länge. Nu åker jag och Sofia till Borås.


RSS 2.0