För mycket allmänt

Min helg har vart helt okej, men den kunde ha vart lite bättre.. Som de flesta vet jobbade jag fredag och lördag natt, det var lite jobbigt men det är smällar man får ta.. Som tur är det den enda helgen som jag jobba på i sommar.

Ikväll kommer Frida, Elin, Sofia och Sofia Linder hit.. Vi ska grilla och ha det mys på altanen :)

Imorgon ska jag till Kajsa och grilla och ha de mys med tjejerna från gamla klassen :)

På onsdag natt jobbar jag igen, då jobbar jag tre nätter i rad ♥

Sommar och sol





Igår bestämde jag och Elin oss att åka till Lidköping för att bada i Värnen.. Vi visste om ett riktigt smultronställe så vi åkte till Svalnäs :) Så undetbart!


Första doppet för i år avklarat



Årets första dopp tog jag idag, jag, Cornelia och Elin åkte för att bada och slappa i Jogen. Det var kallt men har man åkt för att bada måste man ju följa det också. eller?! Efter att vi hade vart där körde jag Alex in till stan för att han skulle kippa sig och vi stannade på Basta och tog en mjukglass, alltid lika gott.. Speciellt när de har smält lite :)

Imorogn åker jag och Elin till Svalnäs i Lidköping för att bada och bara ha det gött, på kvällen/natten väntar det jobb ochjag ska även jobba lördag natt vilket jag tycker är päst men jag för helt enkelt bita i det sura äpplet och bita ihop.

Jag får ta söndag, måndag och tisdag som min helg ist för på måndag ska jag och Sofia Linder ordna en liten grillkväll och samla ihop det gamla gänget igen, kommer bra tror jag :) Och på tisdag kanske det blir grillning hos Kajsa. Märks verkligen att solen är framme alla blir så glada, det är mer än underbart :) ♥

Sol och bad

Underbara väder !








Vill verligen här ifrån just nu

Allt jag vill just nu är att åka bort.. Till värmen och bara vara borta i flera veckor!!!







Lugn midsommar

Midsommar i bilder






Varje år har jag lyckats med att få en lugn midsommar.. Vet inte riktigt vad orsaken är till detta men iår hade jag iallafall planer men i sista sekund ändrade vi oss för att åka eller så fick vi ingen stuga.. Men nästa år ska jag vara ute i god tid iallafall, för då är det smögen jag vill till :)

Jag ska inte klaga för jag hade en lugn och riktigt trevlig midsommar faktiskt, det känns som om midsommar är överskattat och som de vuxna säger : Amatörernas afton.. Haha, men man kan ju ha kul för det. Bara solen skiner brukar det bli bra, men hur ofta gör den det på midsommar på en skala?

Dagarna efter har jag bara tagit det lugt, jag har träffat Elin och mest vart hemma. Imorgon natt är det jobb som gäller igen, denna gången jobbar jag också två nätter i rad och jag har även jobb som väntar ihelgen. ♥

För mycket allmänt

Nu var det några dagar jag skrev något här, sorry.

Dagarna efter skolavslutningen har vart bra, i fredags så tog jag det lugnt på dagen och sen på kvällen var jag på fest i Ulricehamn, jag hade en riktigt lyckad kväll :)

Igår gjorde jag inte alls mycket, jag tog det bara lugnt.. Idag har jag vart i Borås ihop med Elin, vi bestämmde oss igår för att hitta på något så det blev en tur dit.. Vi gick på knalleland och hittade endel faktiskt :) Alltid skoj med lite nytt.

Imorgon natt jobbar jag min första natt, jag jobbar även tisdag natt efter det är jag ledig :) ♥

11 och skolavslutning!!

Dagen har vart riktigt bra idag, den började inne i stan.. Där ifrån tog jag bilen till Jkpg för att åka på skolavslutning :)

Det bjöds på glass, jordgubbar och maränger.. Det blev lite tal och sedan var det betygsutdelning och "säga hejdå, trevlig sommar". När det var över åkte vi ner till stan och åt på resturang med klassen.. Vi blev så många att vi fick göra långbord, riktigt mysigt var det och ett  bra sätt att stara lovet på.

Nu sitter jag hemma och laddar inför en underbar sommar :) och ska på skolavslutning ikväll, den sista här i Trädet ♥





Körkort baby ;)



Fan vad gött :)

Dear Mr. President



Älskar denna låten!


Sommar lista

Bikini eller baddräkt - Bikini, såklart

Hängmatta eller solstol - Hängmatta så klart, lyx ska det vara!

Brunt eller blont hår - Brunt.

Minishorts eller kjol - Minishorts

Linne eller T-shirt - Linne tror jag nog.

Utsläppt hår eller uppsatt - Det beror på.

Brun eller vit - jätte brun :)

Bada i saltvatten eller sötvatten - Utomlands så är det salt men i sverige söt.

Liseberg eller grönalund - Liseberg

Sommarsöt eller sommarsnygg - hm, kanske sommarsöt då..

Varmt eller svalt på sommaren - Hett ska det vara!

Soligt eller monligt - soligt!!

Vattenkrig eller vattenspridare - Vattenkrig :)

Cola eller fanta - Fanta på sommaren.

Flipflopps eller ballerina - Ballerina

Båt eller husvagn - Båt

Sommar eller vinter - Sommar så klart

Bada från strand eller brygga - Sand strand

Solbrända eller vita killar - solbrända ;)

Tälta eller sova inne - Sova inne, hellst hotell ;)



VM.... Utan oss?



Finner inga ord.... Tomt!

En dagens

Dagens humör: Slö, men taggad inför en härlig ledig lördag.

Dagens planer: Ut och röra på mig och kolla på fotboll med bra sällskap.

Dagens kändis:
 

Dagens dröm: Att åka iväg med bilen långt här ifrån till något varmt ställe med goda vänner.

Dagens låt: Broken hearted girl - Beyoncé

Dagens roliga: Kvällen kommer bli bra.

Dagens smink och hår: Utsläppt hår och mascara

Dagens väder: Lite osäkert


Bara en vecka kvar nu

Igår var sista dagen på praktiken, det känns både bra och dåligt.. Bra för att sommaren närmar sig och dåligt för att jag tyckt att det vart skoj. Som tur är så är jag tillbaka till hösten :)

Dagen idag har vart slapp, jag vaknade i stan och gick till bussen.. Jag sov hela vägen, helt underbart. Sen när lektionen började hade vi bara betygsprat efter det fick vi åka hem.. Då var klockan drygt 10 så vi stadade ur skåpen och åt på resturangen ihop och sådär.. Så god mat var det idag vi fick grillat kött med marinerad potatis och brunsås.. Till det var det ju så klart salladsbord.. Riktigt gott! När jag sedan skulle åka till stan ringde Pappa och sa att han var i Jkpg och att jag kunde åka med han hem.. Så nu sitter jag här hemma i Trädet och har det gött :)

Nästa vecka bokas biljetterna till London.. Vi ska gå en vecka efter sommarlovet i skolan sen blir det London, så för mig blir det ganska mycket borta i augustig för att jag åker till Mallorca veckan innan skolan börjar, sen är jag hemma igen en vecka och sedan drar jag igen... Max tre veckor kan vi vara borta i London.

Ikväll kan det hända att jag åker till staden igen för att sova där, jag börjar ju tidigt imorgon..

I helgen har jag inget speciellt planerat, jag ska kolla på fotboll imorgon kväll vet jag.. Sen får tiden avgöra :) ♥

Viktigt!



Bra dag, solen skiner och jag är lycklig :)


En så kallad wish of the day!




1 Juni

Dagarna flyger verkligen fram nu, det går skit fort.. Redan första juni och om 11 dagar slutar vi skolan.. Så skönt ska det bli, helt underbart :)

I sommar ska jag jobba, jag har fått jobb på ett ålderdomshem i Åsarp.. Jag ska jobba natt där, jag tror det kommer bli skit bra :) Självklart ska jag vara ledig också, i och med att jag jobbar natt får jag några dagar ledigt innan nästa jobb.. T.ex. jobba två nätter och ledig tre-fem nätter.. Det är lite olika. Jag ska också åka till Mallorca sista veckan på lovet, det ser jag verkligen fram emot men först vill jag njuta av försommaren.

Min helg har vart bra, jag var i stan i fredags kväll med Emilia och Jojjo.. Vi åt gott och pratade hela natten lång.

I lördags åkte jag hem för att kolla på fotboll här i Trädet. Danskarna hade ju kommit så det var en liten landskamp, tyvärr vann danskarna dock. På kvällen var det festligheter här.. Med god mat, dans och hel del pratande.. Det var en bra kväll det :)

Igår var jag hemma i det underbara vädret hela dagen, på kvällen var det grillfest sedan åkte jag till staden :)

Idag har jag vart på praktik hela dagen, det är riktigt roligt.. Det enda jobbiga är att vädret är så fint, då vill man inte gå inne där och jobba.. Men som tur är så är det så pass kul så det inte störs så mycket.

Hoppas det blir lika fint imorgon ♥




RSS 2.0