Fröt 18


Idag är hon 18 år ♥


Hemska måndag morgon.


När klockan ringde imorse hade jag kunnat betala för en ledig dag, ville verkligen inte stiga upp ur min varma säng. Tillsslut fick jag iallafall göra det och se glad ut. I skolan var det lugnt, kom hem redan vi halv två idag.
Kvällen kommer spenderas hemma i lilla Trädet för att jag är ledig imorgon. Ska pynta i Lyan och sen träna på kvällen. Blir nog bra! ♥


Take me there!!



Örebro

Igår åkte jag till Örebro och hälsade på min kära vän Sofia :) Evelina var där och vi fick en riktigt bra kväll med bra sällskap. Vi förfestade hemma hos Sofia och Jonas sedan tog vi bussen till Kåren där alla glada studenter var och firade!






Detta måste göras om i en snar framtid ♥

Kransdag.


Igår på öppethus hängde jag upp Trollhassel i taket och smyckade de med lite nejlikor och texasgräs, vad gör man inte för att tiden ska rulla på?

Dagens lilla Sandy!

Henns krans, jag vet att det är dålig bild men den är fin ändå.

Min krans. (Begravningskrans)

Min igen.

En helt okej dag idag, det är alltid skoj att få göra lite eget :)


Godnatt

Just nu ser det ut som om det blir en lyckad helg framöver
Ev. Örebro på fredag och party på lördag!
Ser bra ut!


Lite onödigt fakta.

Tio första
- Första bästa kompis: Elin Fröman
- Första bil: Har ingen än.
- Första kärlek: Svårt att säga, Kimsan?
- Första husdjur: MimmiKaj, en katt.
- Första semester: Västervik kanske?
- Första jobb: Bara sommar jobb.
- Första köpta skiva: Spice Girls
- Första piercing: Öronen.
- Första konsert: Måste ha vart Magnus Uggla.

Nio sista
- Sista alkoholdrycken: Bacardi.
- Sista bilfärden: Idag.
- Sista filmen du såg: Johan Falk
- Sista ringda telefonsamtal: Mamma
- Sista bubbelbadet: För längesen.
- Sista spelade CD: Någon bränd i bilen.
- Sista kyss: Hemligt!
- Sista gången du grät: Helgen
- Sista måltiden: Innan idag.

Åtta har du någonsin
- Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
- Blivit arresterad: Fin flicka här :)
- Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
- Varit på tv: Nej, inte än
- Fått ditt hjärta krossat: Yes.
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej
- Haft ett one night stand: Nej.
- Busringt till någon: Nej, inte på länge. Får göra det snart ;)

Sju saker du har på dig
- 1. Underkläder
- 2.
- 3. T-shirt
- 4.
- 5.
- 6.
- 7.

sex saker du har gjort i dag
- 1. Sovit
- 2. Ätit
- 3. Vart ute
- 4. Sjungt
- 5. Skrattat
- 6. Vart i skolan

Tre val
- Tacos eller pizza: Pizza
- Öl eller vin: Vin
- Idol eller Let´s Dance: Idol

Två saker att göra innan du dör
- 1. Leva till max
- 2. Resa mycket

Öppethusdag!

Onsdag idag, och det innebär att jag ska till skolan sen.. Ska vara i Jkpg klockan fyra och ta hand om alla vilsna 94or som ska söka in till gymnasiet. Ska nog försöka hjälpa de lite ;)

Igår var det en månad kvar till julafton, helt sjukt vad tiden går fort nu.. Nästan lite läskigt! Förra året var jag ganska sen med alla dessa julklappar så iår ska jag börja tidigt. Har endel bra planer redan så det kommer bli bra :)

Ne, nu kanske det är dags att börja tänka på middag.. Så tråkigt bara, man vill att det ska gå snabbt samtidigt som det ska vara lite exklusivt?! haha, det kanske slutar med mackaroner som alltid ändå! ♥

Tisdag

Idag har jag vart ledig, jag har inte gjort speciellt mycket idag heller. Städat lite och gjort två dörrkransar åt mamma. Jag fick post idag också, det är inte varje dag. Det var från fujidirekt för att jag har beställt kort. Nu har de special erbjudanden så man får 100 kort gratis, man behöver bara betala porto.. Det är mycket roligare att kolla på kort i handen är på datorn så nu har jag gjort en beställning till med mer familje bilder :)

Imorgon har vi öppethus i skolan så jag ska åka till Jkpg på eftermiddagen ist för att ha vanlig skoldag. Kanske inte det roligaste men okej, får en bra sovmorgon iallafall.

Missade träningen idag för att jag har haft ont i magen några dagar nu, det är illa men inte hela värden ändå.

Hörs imorgon vänner ♥

Walking Away!

Det kanske inte blev en bättre dag än igår ändå!

Åkte till skolan tidigt imorse och åkte hem igen med 10tåget. Har i stort sett bara legat i soffan idag för jag har haft magverk och det är inge vidare alls. Nu har jag iallafall sett klart alla Johan Falk filmer och jag tycker fortfarande att ettan var bäst. Tror att de flesta håller med mig om det.

Nu sitter jag och kollar på Ullared och sen är det Mamma till en mördare.

Imorgon är jag ledig från skolan och har inga planer inför dagen mer än att sova för jag är grymt trött efter helgen. ♥


Söndag kväll

Oden cup sammanfattar jag som : Bra fotboll, bra folk och riktigt skoj! ♥


Torsdag, snart fredag!

Tordag är det idag, veckorna springer iväg känns det som även fast det är sånt tråk väder. Hatar´t!




Imorgon är det iallafall fredag, som jag längtat efter denna fredag. Det är nåmligen så att det är Oden i Falköping denna helg, jag har vart på det varje år sen jag var liten så det är lite speciellt. Jag har ju alltid vart med och kollat på ÅT och en gång har jag faktiskt spelat själv, i ÅTs f17. Iår ska jag vara där för att hålla en tumme för ÅTs p19 och även en tumme för ÅTs p16. Timmeles f17 är även med, de ska jag också heja lite extra på :) Go girls! Jag ska vara i Falköping imorgon och det finns stora möjligheter att jag är där på lördag också. Om det går bra vill säga!


Lala olala, gaga olala!


Snacka om speciell stil, men jag gillar låten. Haha, bästa på videon är de de sista sekundrarna! ♥

Lite november ångest!

November kan verkligen vara den tråkigaste månaden på året, det är under november som jag börjar längta bort som mest tror jag. Bara släppa allt ett tag och dra, det hade vart helt underbart. Men ist får jag vara kvar här hemma och vänta på våren, för efter den kommer jag få göra vad jag vill. Det skrämmer mig lite ändå, jag menar skolan är en stor trygghet även fast man kan hata den ibland så är det ändå skönt att veta att man alltid kommer tillbaka till den, men nu är det slut med det?! Skummt men skönt.

Hatar verkligen att det är så dystert ute just nu, mörkt, brunt och lerigt.. Inte alls min grej!

Tisdag

Tisdag är det idag, jag är ledig. Ska strax gå till Farmor och Farfar och sen ikväll ska jag träna :) ♥


Music

Tears stream, down your face
When you lose something you cannot replace
I promise you I will learn from my mistakes.
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you. /fix you - coldplay

14/11

Igår var en riktigt bra kväll, den började hos Malin och avslutades på Ströget.










Fredag kväll har blivit fredag natt!

Idag har vaknade jag hemma i Trädet utav att pappa kom upp och störde mig i min underbara skönhetssömn, jag var nämligen tvungen till att åka till Borås för att fixa till rällsen jag fick igår.. Jag kan passa på att medela att jag har sån otrolig smärta i käken att jag kommer få gå på diet de närmsta dagarna, usch! Jag passade på att gå någon runda på stan, jag hittade inget.. Jag köpte ju en klänning igår så jag får hålla i pengarna istället.

Efter middagen som serverades på MC drog jag vidare mot Timmele där jag skulle praktisera farm tills stängningsdags. Det gick bra och det är kul att jag får göra så pass mycket som jag bara vill och kan! Stå och ta pengar från kunder och få köra firmabil, det är grejer det!

Nu när jag har kommit hem och lagt mig i sängen redo för att dejta kudden har jag inte gjort mycket, kollat på Idol, Cirkus Möller och ätit glass i soffan.. De e grejer de!

Imorgon ska jag spela träningsmatch mot FriskoPojkarna borta på förmiddagen.. På eftermidagen samt kväll återstår att se vad som ska fyllas i i shemat!



Sovgott mina vänner ♥

Torsdag

Idag har jag och bror vart i Borås, nu är hela tandställningen på plats och ont gör det men det syns inget, glad är jag för det iallafall. Vi åkte en sväng till Knalleland för att kika lite, hittade en klänning som jag gillade skarpt och köpte. Nu när jag vart hemma har jag inte gjort alls mycket, väntar på kvällen och alla bra tvprogram.

Imorgon ska jag praktisera, börjar klockan ett för att jag ska stänga. Blir bra, hörs ♥


ABF

Idag var en riktigt bra dag, klassen var på ABF och fick lära oss om socialkompetens och om hur man söker ett jobb på en arbestinterjuv. Vi fick skriva två possetiva och en negativ sak till varann, det var roligast på hela dagen.




Melissa Horn

Lyssnar mer och mer på Melissa Horn. Texterna är guld!


Lacked the time and willingness.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga, kanske bäst att låta bli!



Lördag eftermiddag!

Igår kväll var det fredagsmys hos Jakob, kolla idol och film och hade allmänt chill.. Eller vad säger du Jojjo? ;)

Ny jacka för dagen, jag är nöjd!



Kvällen spenderas i Skövde på bio med bra sällskap :)
Imorgon är det modevisning på shemat! ♥

Fredag, vilket betyder helg


Torsdag kväll

Hallå bloggen!

Både igår och idag har jag vart ledig från skolan, två studiedagar är aldrig fel. Igår gjorde jag inget alls, var hemma och chillade i det hemska höstvädret. Idag har jag där emot vart i Borås och kikat lite i affärer. Var bara vid knalleland. Jag hittade en träja på Gina och ett par byxor.. Byxorna är jag där emot lite tvekis på om jag ska behålla, de sitter jätte bra och är den modellen jag vill ha det är bara det att de är riktigt båa. Så jag får fundera vidare..

Imorgon är jag i Timmele på Blomman i byn, hörs ♥


All looking for love


Tisdag

Dagen idag har vart helt okej, vaknade i Lyan och tog bussen till Jkpg. Vi hade studentmössutprovning eller hur man nu kallar det. ABC var iallafall där och vi beställde saker till studenten som äger rum den 11/6-10, Underbart! Man blir bara mer och mer taggad när man planerar, man får upp bilder i huvudet och allt måste bli så grymt bra. Balen har vi också börjat att planera nu, den äger rum den 2/6-10 med John Bauer på stora hotelet och efterfeten är på Åtta glas som läget är nu.


Ikväll ska jag till Timmele och lira boll, var ett bra tag sen nu så jag förväntar mig inte mycket men det ska bli skoj. Imorgon och på torsdag är jag ledig, gött! ♥

haha, niggas die 4 me ;)



Lyckad kväll


RSS 2.0