Bio


Ikväll ska jag till Skövde och se denna omtalade film. Det blir kalas♥


Onsdag

Idag går jag på mitt påsklov. Meningen var ju att jag som alla andra ska gå på lov på fredag men bara för att min skola är lite mer speciell än andra så fick jag gå på lov idag, dessutom slutatde jag vid halv tio efter ett utvecklingsamtal som slutatde med tårar.. Jag och min lärare satt jag pratade om vad jag gått igenom på tre år. Vad som har hänt, hur jag förändrats och hur jag blivit en starkare person. Vi satt där och pratade när jag kände att min lärare blev mer och mer känslig. Det slutade med att det rann tårar på hennes kinder, jag blev helt paff och hade inte en aning om vart jag skulle ta vägen eller kolla. Herregud. Att ens lärare blir så personligt insatt och att de verkligen bryr sig så pass mycket som de gör. Det tror man inte ibland men ibland visar motsattens sitt vilket jag är glad över.

Att jag går på mitt sista lov någonsin känns väl lite skummt. Det känns ju rätt knäppt med tanke på att skolan är över om lite mer än två månader... Sen, aldrig mer skola. Känns väl både bra och dåligt.

Dream.





Baby.


Hur söt är han inte?


I´m in love.





This summer




Chillar på degen.

Idag är det en sån dag som man inte gör ett skit på. Antingen kollar man på TV/film eller så sitter man vid datorn. Just nu gör jag båda delarna, jag sitter vid datorn och kollar på TV. Just nu är det inte film som spelas utan jag kollar på handboll. Guif - Skövde är det som spelar. Vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen, jag är ju inte direkt någon expert men det är lite underhållande iallafall plus att det finns ju endel att kolla på också.. Det gör ju saken bättre.

Lördag.

Gårkvällen var riktigt bra. Idag har jag vart iväg i Jönköping och shoppat, jag hittade en heldel som jag behöver. Jag hittade min blivande studentklänning och skor till det. Happyface! Jag blir bara mer och mer taggad inför våren, det närmar sig nu.

Fredag blir lördag.


Strax åker jag iväg till Falköping på myskväll ♥


Kocko bom bom bom.



Egentligen skulle vi äta vofflor men så blev det inte. Istället gick vi ut i det fina vädret på vår egna picknick, haha. Det kändes nästan som om man var barn på nytt vilket var helt underbart! Bullar, kakor, mjölk och saft. Det är hemligheten, det går alltid hem. Nu i eftermiddag har jag vart och gymmat i Åsarp, det gick väl okej. Jag tränade käken iallafall♥


Fredag

Fredag är det idag, äntligen!

Jag är hemma idag för att vi inte har några lektioner. Dagen har startat med en bra frukost, bloggläsande och msn. Om en stund ska jag ut och gå med Sofia och efter det ska vi hem och sätta på voffeljärnet på högsta värmen för det ska vi äta. Vi åt ingen voffla igår och man är ju ändå ganska tvungen att göra det på en voffeldag?! Vi tänkte iallafall ta igen det idag. I eftermiddag ska jag till Åsarp och gymma med den andra Sofia, alltså Sofia Gunnarsson. Det var riktigt längesen jag gymma nu, jag får väl se om musklerna sitter där de ska. Förhoppningsvis gör de det!

Studiebesök

Idag har jag vart på studiebesök på Carlssons i Borås med floristklassen. Jag fick dessutom sovmorgon för jag kunde gå på i Ulricehamn vid nio tiden. Jag fick låna farmors och farfars bil som tur var, både för mig och Elin. Jag träffade nämligen på henne på vägen halvspringande till bussen.. Jag var snäll och tog upp henne annars kanske hon hade missat bussen, dessutom är det alltid trevligt med sällskap.
När jag kom till Uhamn parkerade jag bilen och de andra kom och plocka upp mig. Carlssons är en grossist till alla blommsterföretag runt om, de jag verkligen allt.








Just nu.


Sms, musik och sängen.. De e grejer de!


24-3

Då var det onsdag igen vilket innebär kortdag för mig. klockan ringde 04.50 imorse men jag snooza vidare i 20 minuter vilket var skit skönt för jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen. Iallafall fick jag bita ihop och kliva upp. Jag tog bussen vid sex och var i skolan vid åtta tiden då jag hade matte prov. Det är alltid lika svårt att säga hur det gick men jag får helt enkelt hoppas på det bästa. Vid halv tio tog jag stadsbussen ner till stationen där tåget till Falköping stod och väntade. Jag hoppade in och åkte iväg. I bussen till Trädet träffade jag Evelina, alltid kul med trevligt sällskap på bussen. Annars får jag alltid sitta själv och det är ju inte allt för rockigt, tyvärr.

Nu när jag kommit hem har jag inte gjort något speciellt. Jag kollade på film med Alexander och legat här och kikat runt på bloggar som vanligt. Tänkte kanske ut och gå en sväng snart också, jag älskar att våren börjar komma :) ♥

Let´s fly




GM

Godmorgon på er!

Idag har jag sovmorgon plus att jag får ta bilen till skolan, gött! Efter skolan ska jag direkt iväg till Borås och spänna tandställningen och efter det ska jag gå en sväng på stan och kika lite.

Ha en bra dag för det ska jag ha :) ♥


Some new.



Idag har jag vart i Jkpg, det hände inte speciellt mycket i skolan. Efter skolan gick jag och Sandra på stan en sväng, hitta denna transparanta skjortan. Jag föll för den direkt, dock inte för den blåa färgen men det blir bra ändå. Nu efter skolan har jag fixat lite saker och planerat träningen för kvällen. Jag ska nämligen vara helt själv idag, då är det lite extra att fixa med, men det blir spännande och se hur resultatet ser ut.. Förhoppningsvis kanon! Håll tummarna ♥


GN

Pizza
Wipeout
Ballar av stål
Borta tänderna
Nu ligger jag i sängen och väntar in John Blund.
Imorgon är det skolan som gäller, jag slutar tidigt så jag är hemma igen vid halv två vilket jag gillar skarpt. Jag har tänkt att åka till min frisör imorgon för att disskutera mitt hår på balen. Efter det ska jag och Elin vara tränare för våra små tjejer. Senare sen kommer min kära bror hem från Barcelona. Det låter som en bra start på veckan tycker jag!

Hard.




Söndag

Hej vänner.
Igår var en lugn dag, jag gjorde inget speciellt. Var ute och gick, fixade lite saker och bara chilla framför sporten. Jag tänkte att jag skulle gymma men så blev det inte. Undra varför? -LAT!
På kvällen åkte familjen till Linders. Vi åt god mat och kollade på TV. Min bror åkte till Barcelona på träningsläger i fedags och de var och kollade på Sevilla - Espanol igårkväll, matchen gick även på TV så vi försökte se honom men tyvärr blev det inte så. För övrigt är jag inte alls avis på honom. Bara 20g och ingen snö.. Avensjuk, nej?

Idag blir det också lugnt, iallafall på förmiddagen. I eftermiddag ska jag till Liared på kalsa för kusinen Elina♥

Hjärta av sten!



En lördag

Gårdagen var en riktigt bra dag. Jag var ju i Uhamn och fikade med Emmie, vi pratade massa. Efter ett tag kom Fröt, Tp, Malin och Matilda. Mycket trevligt. När jag kom hem så var det kalas på shemat. Mamma hade ju fyllt år, hon bjöd på godmat och tårta. Efter några timmar tog jag bilen till Hökerum för jag skulle till Martina där ett helt tjejgäng redan befann sig. Mycket skratt och väldigt bra sällskap!

Det blev ganska sent igår så jag sov ut så länge jag kunde. Idag är det ju bra väder och solen är till och med framme, vilket är skit bra för då smälter snön. Det gillar jag skarpt! Jag skulle ha spelat match idag egentligen men så blev det inte heller, istället har jag inga planer för dagen. Just nu är det helt öppet. Det blir bra ändå kan jag lova♥

Already Gone!

Natten har vart lite annorlunda än vanligt, jag kunde inte somna igår kväll. Jag låg verkligen och vred farm och tillbaka i flera timmar kändes det som. Jag brukar alltid kunna somna efter jag lagt ner huvudet på kudden, det är jätte sällan som jag inte kan somna. Vet inte vad man ska göra? Ska man sätta på TV eller ligga och räkna får? Vad är det bästa sömnmedlet? Och imorse vaknade jag då och då hela tiden.. Det händer inte, inte ofta. Jag brukar vara helt deckad när jag ligger i sängen men nej, inte idag. Konstigt!

Jag steg iallafall upp vid halv tio, åt frukost och sen så åkte jag till farmor och farfar. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik. I eftermiddag ska jag till Ulricehamn och träffa Emmie, vi har inte träffats på ett tag nu så vi har endel att ta igen som vi sa igår. Vi ska ävan prata lite planer inför sommaren :) I like!

Ikväll ska vi ha kalas för mamma här hemma, hela släcken kommer. Efter det lutar det åt att jag åker till Martina :) ♥

Två månader kvar!




Om exakt två månader sticker jag och Sofia.
Sol Bad Värme and PARTY ALL WEEK!


Love


Grattis mamma på din födelsedag ♥

 


GN



I eftermiddag åkte jag in till Uhamn för att träna, det var kul. Det är speciellt riktigt nice att slippa gruset. Usch! Trodde också att jag skulle med på träningsläger men hepp.. Så blev det inte. Nu ligger jag i sängen och kollar på TV. Efter så långtid utan TV på rummet känns det rätt konstigt att kunna se det man vill från my lovely bed.

 

Imorgon ska jag vara hemma för att plugga på projektarbetet, spy. Jag ska även se till att söka några jobb och hoppas på det bästa. Självklart vill jag ha inom floristyrket, dock finns det mest jobb som det i Norge och i huvudstaden.. Kanske ska söka ändå och se vart det hamnar?! Min kära mamma fyller 41 imorgon♥

 

På fredag ska jag också vara hemma och plugga. Jag ska även ta en fika med Emmie i Uhamn. Efter det ska vi ha kalas för mamma på kvällen och efter det kanske jag åker till stan.. We well se! ♥


Har en viss kärlek för sånt här.

Din mobiltelefon?
Det är en riktig pärla det, funkar som den ska.. Men snart så kanske den blir utbytt till en Iphone.
Ditt hår?
Jag duschade efter träningen så det lever sitt egna liv.
Din mamma?
Hon är en av de närmsta, hon är bra!
Din pappa?
Är utan tvekan en av dom roligaste jag vet, han är grym.
Det bästa du vet?
Att skratta så mycket att man får ont i magen.
Din dröm inatt?
Där sviker mitt minne mig.
Din dröm/ditt mål?
Just nu: Att ta studenten!
Rummet du är i?
Är mitt rum och jag har en stor kärlek till det.
Fobi?
Sprutor och blod.
Vad gör du om 6 år?
Förhoppningsvis har jag ett jobb och eget boende jag trivs med.
Vad gjorde du igår kväll?
Myste.
Vad är du inte?
En superstar på att plugga.
En sak du önskar dig?
Jag vill ha en bil.
Var du växte upp?
Här i lilla lilla Trääät.
Det sista du gjorde?
La mig i sängen.
Dina kläder?
Trosor, och en tröja.
Ditt/dina husdjur?
Jag lever ett svensson liv, hund och katt.
Ditt humör?
It's to good to be truuuue, typ.
Saknar någon?
Svar, ja det gör jag!
Din sommar?
Var allt annat än dålig.
Favoritfärg?
Grön och lila.
När skrattade du senast?
För en lite stund sen.
När grät du senast?
Någon vecka sen.

Vilken dag?

Jag har inte mycket att säga om dagen, jag gick upp.. Åkte till skolan, åkte hem igen.



Heey, i´m a believer!


Dagens.

Dagens humör: Lätt irriterad men bra annars.
Dagens mående: Otaggad.
Dagens borde: Plugga kanske?
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens smink: Inget alls.
Dagens klädsel: Leggings & Tshirt.
Dagens fundering: Jag mår bra utan . . . !
Dagens beroende: Musik.
Dagens tråkigaste: Ingen annan är ledig.
Dagens längtan: Till sommaren.
Dagens låt: Time for change - Mötley Crue

Att skrika högt.

Just nu:

Helt sinnes hur folk kan få en förbannad på en sekund. Fick värdens känning i magen som gör att jag vill skrika högt som fan och ta i så det gör ont och bara kasta sönder saker som låter högt och som spräng när man träffar något. Egentligen ska jag inte lägga energi på det men fan, när något verkligen påverkar en så är det svårt att sluta bry sig. Hatar det egentligen för det är inte värt det, inte värt något alls!

Då var det dags.

Nu ska jag strax iväg till hallen för att träna mina små tjejer ihop med Elin. Äntligen får vi en första riktiga träning, vi har bara kunnat träna en gång i Ulricehamn innan för att det vart så mycket snö som antagligen ingen har missat. Träningen idag är inte helt planerad men vi har våra trix. Det blir bra ändå helt enkelt ♥

Måndag

Idag har jag studiedag, dessutom har jag det imorgon också. Rätt gött om man säger så!

Idag vaknade jag vid tio tiden, gick upp åt en bra frukort och satte mig vid datorn för att skriva projektarbetes rapport. Känns som om jag kan spy på det men det är ju sånt som måste göras så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och bara köra på. Efter ett tag åkte jag till Åsarp för att gå en sväng med Sofia, vi pratade om allt som vanligt vilket är skit bra. Det är ju så skönt väder nu också, om bara snön hade vart borta hade det vart helt perfekt. Jag vill ha vår NU!

Tre rosa.




Erik Saade


You’ve got the looks, you’ve got the beauty inside.
You’ve got the looks, that money can’t buy

Okej, kanske inte den bästa låten som tävlade men lätt den snyggaste. man måste ju nästan konsentrera sig för att kunna behärska sig. Haha ♥


Söndag

Jaha? Vart ska man börja? Det har hänt så jäkla mycket det senaste nu, helt sjukt. Både bra och dåliga saker, det har nog vart bland de mest händelserikaste veckor om man pratar om känslor och att det svängt fram och tillbaka hela tiden. Skummt, men det kanske är bra också? Jag menar allt har väl ändå en mening? Eller?! Egentligen är allt för privat för att det ska skrivas här,.. Sorry!

Herregud, vad ska jag säga om gårkvällen? Den var bra, riktigt bra. Händelserik, skumm och rolig. Den började i Sofias bil in till Falköping där vi pumpade musik och sjöng/skrek från tårna med i låtarna. När vi kom dit åkte vi till Moa, där var det melodifestivalen, prat och mys som gällde. När vi hade spelat ölspelet utan någon utsedd vinnare drog vi vidare till Anton där det var fullt pådrag.. Med andra ord killar som var redo för utgång. Efter en stund gick vi till Terrassen för att skaka loss och bara ha så jävla skoj. Det hade vi också! Träffade på gammla vänner som man alltid blir glad över att se också, I love it!

Dagen idag kunde ha vart mycket värre än vad den är, jag ska inte klaga ett dugg... Och vet ni? Jag slipper söndags ångesten för jag är ledig imorgon och tisdag, underbart

P!nk

I dance around this empty house
Tear us down
Throw you out
Screaming down the halls
Spinning all around and now we fall

Pictures framing up the past
Your taunting smirk behind the glass
This museum full of ash
Once a tickle
Now a rash

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down down down
I'm gonna burn it down

Ballar av stål


haha, skrattar så jag döööör.. Tur att det börjar snart igen :) ♥

Lördag.


Dagen idag har vart slapp, lagade maten och har faktiskt fixat min TV i rummet idag. Jag har haft en TV stående i mitt rum skit länge men ur funktion så idag var det dags att göra något åt det tyckte jag. Ikväll är det jag och Sofia som står på Terrans golv och skakar rumpa!


Ner och upp igen.


Jag kollade på The City filmen förra helgen och fasnade verkligen för denna senen, usch man får ont i magen när man ser den.. Jag får verkligen blandade känslor och ont i magen, såg den med Evelina och Sofia och grät. Men efter regn kommer solen och tänkte lägg upp en video som iallafall gör mig glad, nästan lite kär ;)



Fredag

Dagen idag har vart mycket bra, bättre än planerat iallafall. Meningen var att jag skulle vara hemma och plugga hela dagen men då kom mamma upp och sa att hon skulle åka och shoppa i Skövde vilket jag inte heller väljer bort för en plugg dag. Jag hittade en heldel som jag är riktigt nöjd med.

Ikväll blir det Falköping :) ♥

Just do it!




Dagen

+ Jag vaknade helt utsövd imorse
+ Jag hittade en skinnjacka idag som jag gillar mer och mer
+ Jag har vart med Sofia
+ Jag har mina planer för helgen klara
+ Utgång på lördag
+ Jag har gjort klart min uppsatts
+ Jag har vart ledig idag, jag är ledig imorgon
- Snön ligger kvar
- Hittade inte den perfekta tröjan jag vill ha
- Ont i magen
- Verkligen skit arg egentligen
+ hihi<3

Under täcket.

Ligger just nu nerbäddad i min säng med två täcken och tio kuddar. Gissa om jag kommer sova som en gud inatt? Jag har tänt ljus vid sängen och det är skit mysigt att ligga här och lyssna på go musik samtidigt som mobilen vibrerar till då och då. I eftermiddag har jag vart med Sofia, vi var ute och gick och pratade om allt som är viktigt. Imorgon och på fredag fick jag stanna hemma från skolan för att plugga projetarbete så imorgon är det jag som ska sitta och plugga, men först blir det en sväng till Falköping.

Känner att John Blund börjar strö ut sina flingor och jag ska gå på dejt, hoppas att jag drömmer lika sött som inatt :) ♥ GN.

11 juni.





Jag är saaaalig, bästa som hänt idag.. Jag fick paket!


Can you even look me in the eye, and tell me why?


Nöjd

Ikväll har jag verkligen tagit mig i kragen. Jag tog bilen vid halv sju till Timmele och åkte för att träna. jag har inte tränat på jätte länge och det var verkligen skönt, speciellt efteråt som det alltid är.. Men jag är för lat för att få känna den känslan men, idag fick jag det iallafall. Good work!

Late, you're beat.


När jag vaknade imorse, ångest. Jag ville verkligen få ligga kvar och sova bort hela dagen som tur var gjorde jag inte det. Jag gick upp och åkte iväg till skolan. Idag har vart en bra dag med mycket pepp och skratt, som det ska vara. Det har vart en hel del studenprat och balsnack, får ett leénde varje gång jag tänker på det.. Det ska bli min bästa vår!


Äckel.


Annorlunda dag.

Vilken dag..

Den började vid sex tiden då klockan ringde och jag tvingade mig upp ur sängen. Idag fick jag ta bilen till skolan vilket var riktigt skönt. I skolan var det det vanliga typ, hade religon och redovisning. Efter det åkte vi till maten och efter maten drog jag med bilen till ....Skara?! Jaa, vad fan jag gjorde där? haha, jag hade nämligen anställnings interjuv på Skaras Sommarland. Jag var skit nervös och ju närmare Skara jag kom desstu mer gick pullsen upp. När jag kom dit var det gruppaudition‏ som gällde, som tur var så hittade jag Fridas kompis Jessica som också var där och som jag träffade i lördags, så det känndes bättre att ha någon som man "kände" liksom. Det gick iallafall bra tror jag, kändes okej iallafall. Det var många som hade sökt så det är bara vänta och se.

Det har verkligen vart en heldag så jag är ganska trött nu, men det är bara att ta nya tag. ♥

Söndag.

Igårkvällen var skoj och helt galen, precis som jag vill ha det ;) Idag mår jag kanske mindre bra eftersom jag fick gå upp kl sju imorse för att åka på cup med F10. Men det var det värt!

Nu åker jag till Evelina och Sofia :) ♥

Åtta shottar BAM, jag är borta!

Kvällen är lite oplanerad men jag ska iallafall vara med Sofia. Grymt!

haha, okej.. jag bjuder på denna!

GN


Nu väntar sängen för min del, tyckte det var konstigt att jag var såhär trött idag, men inte så konstigt för jag har ju vart uppe sen kl fem i morse. Imorgon väntar en bra dag. Kanske kolla fotboll i Falköping, hem igen, träffa Sofia och gå igenom utgången med kläder. Det är nämligen loppis imorgon + kläder. Vi är någrta som ska gå och visa upp de. Efter det ska jag hjälpa till där, sen är kvällen öppen. Eller vad säger du Sofia? Vi får se vart kvällen slutar helt enkelt :) Godnatt ♥


Bra fredag helt enkelt.

Dagen idag har vart riktigt bra faktiskt. Dock startade den fel men det vände sen efter någon timmas extra sömn på bussen. Alla har vart så glada idag och jag har träffat mycket trevligt folk. Sandra och Becci i skolan som alltid är possetiva och glada, speciellt på fredagar.. Undra varför? :) Sen på bussen hem från Falköping står Sofia och Robin överlyckliga.. Antingen över att det är fredag och de är på väg hem, eller över att se mig? Hm? Iallafall hade jag en av de bättre resorna hem från skolan idag. Happy! Ikväll har jag vart i U-hamn och kollat på handboll ihop med Tilda. Mycket trevligt tycker jag. Matchen kan jag bara bedömma som okej, men vissa stunder var det bättre. KFUM vann iallafall, good work!

Upp och iväg.


Känner för att ta första bästa tåg och bara åka till solen och låååångt bort! ♥


Äh, det löser sig!

Nu är jag nyss hem kommen från skolan, idag har vi haft möten med LO och lite uppgifter att göra. Inte den roligaste dagen men jag ska inte klaga, finns de som har det mycket värre. Bäst att vara possetiv! Jag kan knappt koncentrera mig på skolan längre, finns så mycket skoj som händer nu så det är inte i första preoritet även fast det verkligen vore vara det. Usch, jag får lite halv ångest men nu känns det verkligen som om det inte finns något mer att krama ur eller att jag gett upp helt.. för tidigt dessutom, grattis! ♥

Me and I.





Usch.

Är i skolan nu, har just tagit upp mitt projektarbete och ska sätta mig och börja skissa på en rapporten. Jag slutar klockan elva som tur är för just nu kännerjag för att spy på projektet! ♥


Just rock!



Benen på ryggen

Ja, vad jag jag säga här då.?. Jag missade bussen idag när jag kom till Ulricehamn, inte så lysande kanske.
Jag fick helt enkelt ta bussen hem till Trädet och plugga hemma.
Så nu sitter jag här hemma, lyssnar på musik och har just pluggat. ♥


.


GN ♥


Crawl


Kanske något irriternade?

Dagens problem: Det är snöigt och jävligt. Vädert ställer till med det mesta nu. Det var storm från vättern när jag kom till Jkpg. På stan var det helt kaos, det blåste och yrde överallt även fast man gick med halsduken upp över öronen och luva som täckte hela ansiktet så yrde det iallafall upp snö i håret. Jag är verkligen trött på skiten nu, jag vill se gräs! Kollar inte ens på väderrapporten längre för man vet att man blir besviken iallafall. Fick ju en chock när jag gick upp i morse då jag skulle tagit bilen till U-hamn egentligen men det gick ju självklart inte, så fick ta bussen.. Jippie -.-


To show me I was number one.


Ja, jag vet att den är gammal men vafan.. För det behöver det väl inte betyda att man inte kan lyssna sönder den?!


RSS 2.0