Fanny och Matilda.



Igår vi halv fem kom Fanny och Matilda hit med bussen :) Jag åkte på träning vi fem så jag fick lämna de själva här hemma, men det gick bara bra. När jag kom hem efter träningen så grillade vi kött och satt och prata massa. Sen gick vi med Sindi och efter det satte vi oss vid tvn. Vi gick och la oss sent, det blev en riktigt lyckad kväll :) Idag vaknade vi vid elva. Vi åt middag sen gick de till bussen som skulle ta dem till staden. Jätte kul att ni kom och hälsade på tycker jag :) Nu sitter jag och klunkar i mig vatten för jag har träningsmatch ikväll i Nittorp. På lördag ska jag på bröllop, det är min kusin som gifter sig, det ser jag fram emot :) Sen på kvällen är jag bjuden på poolparty, men vi får se vart kvällen slutar, jag har inte bestämt mig än.


Cornelia



Syrran som har fått glasögon, hehe. Jag tycker iallafall att hon är söt :)

Hej ;)



Träningen gick bra och ovanligt fort. När jag kom hem duschade jag en go dusch lagade pannkakor och åt de framför tvn. Det var American Pie som visades ;) haha. Riktigt rolig faktiskt. Efter det fick jag gå ut och gå med Sindi. Imorgon har jag träning, eller vi skulle spela brändboll och grilla lite korv. haha, bra träning? ;)  Fanny och Matilda kommer även hit, de ska till och med sova här :) Ska bli jätte skoj att träffa er :) Nu blir det film time igen.


Tisdag



Igår var det dricka vatten som gällde för att jag hade min första träning inför hösten igår, det gick bra och skoj var det. Det var en mjukstart men idag ska det bli tuffare, vi ska nämligen ha jojjotest. Jobbigt men intressant. Igår efter min träning kom Pontus med bussen, jätte mysigt :) Skönt att slippa sova själv i huset. Vi vaknade strax efter tolv åt en god frukost sen satte vi oss ute i det fina vädret :) Nu har han tyvärr åkt hem. Jag har legat i solen sen han åkte och klunkat i mig lite mer än en liter vatten, jag tycker det är grymt jobbigt att bara dricka för drickandets skull speciellt i stora mängder. Men man får tving i sig det ;) Nu ska jag ska snart gå ner och laga en lätt middag för att vara bra förbered till träningen som startar halv sex i Timmele.

Ensam hemma dag1



Dagen startade vid elva tiden, jag vaknade utan att det var för varmt och för ljust i rummet. Jag gick ner och åt en god frukost ute under ett träd i skuggan och läste samtidigt gårdagens tidning. Efter det så la jag mig för att sola, det är verkligen underbart väder nu :) synn bara att man inte är vi vatten, havet hade inte vart fel. Aja, dagen har bestått till mestandels av soling. Nu ikväll jag har vart ute och sprungit, helt slut var jag när jag kom hem igen efter en runda på ca 6 km. Inatt är det meningen att jag ska sova HELT själv hemma :S ingen som vill komma? :P Lite läskigt faktiskt, jag kommer reagera på varje ljud jag hör känns det som, mörkrädd som jag är när jag är själv, men jag hoppas att jag somnar fort så jag slipper ligga och plågas, haha. Nu har jag tänk och sätta på en film, har inte bestämt mig för vilken än men det löser sig om inte annat får jag se två.


Ensam hemma igen

Då har dom åkt iväg till Öland, och jag är själv hemma tills på fredag. Tråkigt men ändå skönt!

Sol



Igår var det sol och bad, på kvällen tog jag bussen till Ulicehamn för att träffa min kära Pontus som har kommit hem från Varberg. Mysigt att träffa han igen. Jag sov där, men tyvärr så mådde han inte så bra imorse så jag tog en tidig buss hem. När jag kom hem la jag mig lite i solen för att steka ;) haha. Nu har jag tröttnat på att bara ligga still och svettas som en galning. Ikväll är det bara jag, Mamma och Cornelia som är hemma för Pappa och Alex är och i Göteborg och kollar på Iron Maiden. Hoppas de får en bra kväll :) Imorgon åker de övriga i familjen till Öland, jag följer inte med för att våra träningar börjar på måndag, det är en träning varje kväll tills på torsdag. Inte så bra och missa de träningarna inför hösten. Så jag är själv hemma från imorgon tills på fredag, lite tråkigt men jag får hoppas att de jag tycker om hälsar på mig? ;)

Ha en bra lördag/ Gabriella

Sol idag med.



Sol idag med :) Jag och Elin drog till Lönnen för att sola och bada. Riktigt gött!

Fotbollsgolf

Senare på kvällen åkte vi med Bergendhals och spelade fotbollsgolf, riktigt skoj faktiskt :) Jag slutade som trea efter Mikael och Larry med 72 p.







Solen

Äntliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen sol :)








Åsa

Idag skulle det bli fint väder så jag, Mamma, Cornelia, Mormor och Morfar åkte till havet. Till Åsa, det ligger mellan Kungsbacka och Varberg. Jätte fint ställe för övrigt. Vi hade sett fram emot en stark sol så man kunde sola, men när vi kom dit så fanns det bara massa måln på himmelen. Det vet typ som dimma, jag blev grymt sur och rastlös så jag fördriv tiden med att sova iborjan. Efter det kollade jag på när Cornelia badade och jag vill lova det var inte vart, fyfan. Jag hade aldrig doppat min mage i den vattnet ;) haha. Efter det så bestämde jag och Mamma att vi skulle åka till Kungsbacka som tidsfördriv så vi åkte och kollade lite i affärer. När vi kom tillbaka till Åsa igen var det blå himmel och man kunde sola. Typiskt att den skulle komma fram vid tre tiden typ, trååååkigt men det får man ta ;) haha. När vi kom hem sprang jag en runda, grymt skönt efter :) och nu sitter jag oich ska snart krypa ner i sängen och sova. Imorgon har jag inga större planer, jag ska iallafall hjälpa pappa med att måla huset klart. På fredag blir det stek med Kajsa :)















Sov gott/ Gabriella

Magnus Uggla

Det blev ingen film idag, ställer lyssnar jag på musik. Jag vet att det är många som tycker att : vadå, Magnus Uggla? Han kan man ju inte lyssna på för det gör ju bara typ Pappa. Nej, jag tycker faktiskt att han är bra. Jag har fasnat reält för en låt som heter Första gången. Den väcker många tankar, iallafall för mig!

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju?
Varför skynda på?
när den tiden snart är här ändå,
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick.
Så medans ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick.

 

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Snart är den dagen här
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

 

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen,
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth.
Fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått,
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått.

 

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Snart är den dagen här
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag,
Varför längtar du så
när det går så fort ändå

 

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Snart är den dagen här
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär.




Tisdag



Idag började dagen klockan elva, jag åt som vanligt en god frukost. Efter det gick jag ut och började måla om lekstugan från gul till grön. Det var faktiskt ganska kul, iallafall andra gången vi målade för då går det ju mycket lättare och fortare. När vi var klara med det så åkte jag med Mamma och Cornelia till Mormor och Morfar för att plocka hallon. Mycket goda måste jag säga ;) När det var gjort åkte vi hem igen, och tog cyklarna och cykla till Blidsberg och Basta kvarn. Elin jobbade så det passade bra ;) Nu sitter jag i rummet och ska antagligen sätta på en film. Imorgon bär det av till Havet :) Jag, Mamma, Cornelia, mormor och Morfar ska ligga och steka ;) hahah.

Ha en bra kväll/ Gabriella

Kiwi



Skulle kunna äta hur många som hellst, grymt goda är dom ;)

Sov hos Pontus :)


Ja, igår på dagen hände det inte överdrivet mycket kan jag inte påstå. Men på kvällen skjusade Mamma mig till U-hamn för jag skulle sova hos min käraste♥. Idag vaknade vi väldigt sent, åt en god middag och la oss i sängen igen. Pontus spelade PS3 och jag kollade på. Han spelade GTA, det var faktist ganska kul att kolla på. Det var inte som de vanliga krigarspelen, så det passade utmärkt ;) haha. Jag tog bussen hem vid fem, och när jag kom hem så tog jag en löprunda. Nu sitter jag här och väntar på att Mamma ska komma hem för då blir det mat och jag är hungrig ;) haha.

Ha det bra/ Gabriella

För de som vill veta mer.

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Mamma
Vad gjorde du kl 8 i morse? Då sov jag jätte skönt.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Då var jag ute.
Det sista du sa högt? Ja, men det fixar sig.
Vad var det senaste du åt? Digestive kex.
Vad var det senaste du köpte? Ett diadem på HM.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Grön.
Vad är det för väder hos dig just nu? Lite soligt och blåsigt.
Godaste glass-smaken? Vanilj och choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag, tror det.
Sover du tungt? Beror på, men oftast som en stock.
Drömmer du mycket? Rätt så, men det är inte ofta jag kommer ihåg drömmarna.
Mardrömmar? Sällan.
Vilket ämne är roligast i skolan? När vi har yrkesinriktade ämnen.
Trivs du med ditt jobb? Har inget jobb, jag går i skolan.
Favoritklädsel? Leggings med något till är skönt.
Favoritlåt just nu? Benen på ryggen är go.
Vad ser du om du tittar åt höger? Min säng.
Vad gör dig glad just nu? Lyssnar på musik.
Vad ska du göra härnäst? Tänkte gå ner och hälsa på gamla killkompisar.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Lite små sur kanske, men det ändrar sig snart.
Favoritgodis: Choklad så klart :)
klädsel just nu:  Leggisn, kortbyxor och ett linne.
Musik just nu: Afasi & Filthy.
Sommarplaner 2008:  Vilken sommar? Det regnar ju bara.
Hur många kuddar sover du med: Mins fem st.
Spelar du nåt instrument: Nope.
Morgon- eller nattmänniska: Nja, inget utav det.
Vilka är viktigast för dig: Familj, pojkvänn och vänner
Bio eller promenad: Det beror på väder och humör.
Är du kittlig: Ja, ibland.
Snarkar du: Ja.
Stjärntecken: Oxe.
Äckligaste insekten: Typ myror och sånt som kryper.
Vad vill du jobba som? Florist.
Stökigt eller välstädat? Kliniskt rent fast det är det aldrig hos mig.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej.
Anser du att du är stark? Nej, det gör jag inte.
Vad gör du om du får hicka? Försöker få det att gå över.
Vad längtar du mest efter just nu? En riktig sommar.

Jocelyn Wildenstein

Hittade en skrämmande varelse när jag surfar runt. Hon heter Jocelyn Wildenstein och sägs vara den mest plastikopererade kvinnan i hollywood.
Vad försöker hon åstakomma kan man fråga sig? Vill hon bli vacker? Ung? Sexig? när jag kollar på bilden så går det upp ett ljus. Kvinnan försöker se ut som ett djur.

 


Tjuvlyssnat.se

Idag känner jag mig riktigt på hugget ;) haha, jag har redan gjor nytta och tjänat tvåhundra kr på en timma. Nu sitter jag och läser lite på Tjuvlyssnat.se mycket roligt kan man hitta där ;)

Tjej 1: Jag tycker det är så fånigt att använda engelska uttryck. Vi bor liksom i Sverige.
Tjej 2: Ah jo.
Tjej 1: Så totally lame alltså.
Tjej 2 tittar förvånat på tjej 1.
Tjej 1 (inser sitt misstag och säger surt): Käften.

In kommer en uppenbart dyngbakis kille ~25, och tittar på pizzamenyn. Han verkar ha svårt att bestämma sig.
Killen: Har ni purjolök?
Pizzabagaren: Jag vet inte! Vad är det på den?

Tjej 1 ~16: Alltså, jag är fan nöjd med mig själv nu!
Tjej2 ~16: Jasså? Hur menar du då?
Tjej1: Asså, jag känner mig verkligen lycklig. Och jag tycker faktiskt att jag ser himla bra ut!
Tjej2 (torrt): Det är väl tur, eftersom ingen annan tycker det…

Två tjejer kommer in i köket när en fiskgratäng står på värmning i micron.
IT-tjej ~40: Men gud va det luktar fisk här!
IT-tjej ~30 (på största allvar): Jaaa, men idag är det i alla fall inte jag!

Tjej ~25 (högt och tydligt till tjejkompis ~25): Alltså, jag MÅSTE hitta en kille att ta med hem. Batterierna är slut i min dildo!


haha, mycket kul ;)   
Ha en bra dag/ Gabriella

Hemmakväll

Igår kväll var jag återigen själv hemma, Pontus♥ kom och höll mig sällskap :) Det blev en grymt mysig kväll med film, fotografering och massa prat. Han sov även hos mig, vi somnade vid halv fyra tiden för ingen utav oss var trötta. Imorse vaknade vi efter tolv. Efter det så åkte Pontus hem med bussen. Efter att han har åkt har jag inte gjort speciellt mycket, eller jag har vart ute och sprungigt från vår stuga och hem ca 5,5 km, sen har jag inte gjort alls mycket. Ikväll händer det nog inget speciellt heller, något förhoppningsvis. Alexander kommer iallafall hem från Gothia cup så jag ska väl umgås lite med han om jag inte hittar på något annat.

Ha en bra lördag/ Gabriella

Ensam hemma, Göteborg och bloggtorka.

Ja, i tre nätter var jag och min hjärtevän själva hemma. Jag tyckte det var jätte mysigt, det är underbart att vara själv hemma iband. Få göra vad man vill utan något tjat ;) haha. Riktigt nice. Pontus förgyllde de dagarna :)
Igår så skulle Pontus hem och då bestämde jag mig för att ta bussen till Göteborg för att sova på hotell med mamma och Cornelia. Vi sov på Skandic Europa, det ligger precis brevid femmanhuset så det var perfekt. Så idag när jag vaknade fick jag en rejäl frukost. Jag som inte har ätit frukost på några dagar var i paradiset för jag älskar att äta frukost :) haha, det är det bästa målet på dagen :) Det smakade riktigt gott. Efter det så gick vi och shoppade lite, jag hittade inte mycket i klädväg det blev bara en boddy. haha, jag vet att de är fula för de är små barn som har sånna men när man har hög kjol eller så är det riktigt bra. Sen så köpte jag även lite smycken och sånt småplock. Efter det så åkte vi och kollade på fotboll, ÅTKS spelade det vill säga min kära bror. Där träffade jag Emelie, Olivia, Robin och Jimmy. Tyvärr förlorade de och åkte ur i sextondelsfinal, men det tycker jag att de ska vara nöjada med ;) Efter den matchen drog vi oss hemåt. Jag sprang en runda när jag kom hem, det behövdes! Ihelgen blir det nog Varberg lör-sön med Kajsa och Fanny i tält, blir nog kanon ;)









Ha en bra kväll/ Gabriella


Ensam hemma



Måndag idag och familjen är i Gbg och kollar på Gothia för att Alexander spelar, dock är inte jag med. Det blev ändrade planer så att jag är själv hemma med Pontus för han är här med mig dessa dagar. Igår på dagen hände det inte alls mycket, på kvällen så kom Kajsa och Fanny. Vi grillade och hade jätte mys, massa prat. Efter en stud kom även Pontus hit för att även sova över. Idag vaknade vi sent, lagade mat och sedan kollade vi på Arn. Nu är Pontus på gymmet i U-hamn så jag är själv, jag har lagat en hallonpaj som vi ska njuta av sedan när han kommer tillbaka :)

Ha en bra kväll/ Gabriella

Film nu igen.



En tråkig söndag må jag säga. Sov till halv elva idag, det var skönt. Men det börjar kännas som att jag sover bort halva dagen samtidigt som jag är uppe på nättera så jag behöver den sömnen. Det är väl så det är när man är ung och dum ;) Igår var det grill med familjen, det var mysigt. Efter det gick jag upp och la mig, eller jag kollade på film. Jack and Jill vs the world, den var bra. Jag har sett jätte många bra filmer nu på det sista.. Eller det är ju om man tycker om tjejfilmer så klart, men det gör jag så jag räknar in dom som bra ;) Jag såg en till film idag på dagen, den hette Definitely Maybe. Den var också bra, alla är bra ;) haha. Iallafall är det filmtips till tjejer. Efter den filmen gick jag ut och gick med min kära mor och Sindi. Nu sitter jag här och väntar på att något ska hända. Får se sen hur kvällen slutar :)


Ha det bra/ Gabriella

Uggla

Igår var det Magnus Uggla på Löckö som gällde. Vi åkte här ifrån vid två tiden, då jag körde till Lidköping. Där möttes vi upp av Berghendals, Linders och Frömans familjer. Vi gick och satte oss på ett café inne i stan och gick och kollade lite i affärer. Efter det åkte vi ut till Läckö slott för. Som förband var det Calajsa? haha, jag tror de hette så iallafall. Inge vidare om jag får säga mitt. Efter det var det Jill Jonsson som uppträdde. Efter det kom som pappa säger kungen ;) haha. Mycket bra var han och roligt när man kan alla låtar också ;) För vi har ju endel skivor här hemma som man alltid lyssnade på när man var liten och de nya låtarna spelas ju på radion så de kunde jag också ;) haha. Skoj hade jag iallafall. När de var slut så åkte vi till Linders stuga för att sova där. Somnade kanske runt tre tiden när alla luftmadrasser och sånt var uppblåsta. Själv fick jag sova i soffan ;) Vi vaknade idag runt halv tio och det var frulle. Efter frullen hade vi lite luftpistols tävlingar, det gick inge vidare bra för mig. Efter det bar det iväg hemmåt. Nu är jag hemma och var tvungen att fylla i bloggisen för det var ju någon dag sedan jag gjorde det. Nu vet jag inte vad jag hittar på, men något blir det ;)















Ha en bra lördag/ Gabriella

Shopping



Jag åkte med Mamma och Cornelia till Borås i torsdags, Cornelia skulle kolla hennes syn på sjukhuset för hon ser inte så bra. Hon ska få glasögon när hon läser och kollar på TV. Hon har redan beställt glasögon, det blev ett par med guldram jätte söt blev hon. Sedan kollade vi i affärer, jag hittade ett par kortbyxor på White och en klänning på HM. Efter det åkte jag hem och åt jordgubbar ;)

Onsdag är det.



En ganska seg dag idag faktiskt, det händer inte överdrivet mycket. Jag och Cornelia har gjort negerbollar... Eller som det kanske heter chockladbollar. Mycket goda måste jag tillägga :) Sen kollade vi på gamla kort sen Kreta, Cypern och massa olika ställen från när vi var små. Det är kul och se gamla kort :) Nu har jag nyss käkat middag, det blev kyckling och ris. I eftermiddag kommer mormor och hennes syster från småland hit och ska fika, mamma ska göra paj :) Ikväll vet jag inte vad jag hittar på, får se vad jag känner för ;) Imorgon är det mycket möjligt att jag följer med mamma till Borås och shoppar på rean :) Får se, om det inte blir för fint väder för då vill jag steka ;) haha.

Ha en bra dag/ Gabriella

Exakt vad jag är sugen på nu!




Ensam hemma.



Igår åkte Mamma och Cornelia med Pappa i lastbilen till Norge så jag och Alex blev själva hemma :) As nice. Dagen startade vid elva då jag fick gå ut med Sindi. Efter det så städade jag lite på nerevåningen, sen lagade jag middag, det fick bli pankakor, det ä gott ;) Efter det åkte jag och handlade in mat inför kvällen för Pontus skulle komma och äta här, och man vill ju inte göra han besviken ;) haha. Så jag gjorde kasslergratäng med ris i. Om jag får säga det själv var det lyckat ;) När han kom vid sex tiden åt vi och kollade på film, sen efter det kom Alex, Daniel och Karl också då käkade vi chips och godis ;) haha. Idag vaknade vi vid halv tolv, käkade frulle och gick ut med Sindi. Sen kom vi in i en film som gick på canal+ men den hann vi inte se klart för Pontus buss till Ullan skulle gå. Så han åkte för ett tag sedan och jag sitter här och smälter middagen.

Ha en bra dag/ Gabriella

Good luck Chuck.



Dagen startade som sagt var inge vidare bra, men redan efter det inlägget jag skrev som kanske inte var det mest possetiva så tog sig både humöret och det dåliga till högre höjder ;) Jag åkte på kalas vid två tiden hos mina kusiner så det blev ingen film eller två som jag hade planerat. Istället kollade jag på en ikväll den hette : Good luck Chuck.
Under ett barndisco får 10-årige Charlie "Chuck" Logan en förbannelse kastad över sig. Att aldrig uppleva kärleken och att kvinnorna som ligger med honom skall finna att nästa man de träffar är mannen i deras liv. Lite väl dramatiskt för ett fjortisdisco kan tyckas men många år senare lever Charlie, nu en framgångsrik tandläkare, det ungkarlsliv som många män önskar sig. Han tjänar pengar, hänger med sin polare Stu och raggar kvinnor men utan kärlek i sikte.
När så ryktet om hans förbannelse sprider sig ökar Charlies popularitet. Han blir helt enkelt alla singelkvinnors knullsamarit som förutom att bjuda på ett ligg också, till följd av sin förbannelse, visar de vägen till den äkta kärleken. Något han själv aldrig kommer att finna. I samma veva träffar han den klumpiga men charmiga Cam Wexler (Jessica Alba) och blir blixförälskad. Men ligger han med henne kommer hon att möta en annan man, sin drömman. Alltså måste han bryta förbannelsen.
Jag trodde inte alls att den skulle vara så bra som den var, men den var grym om man tycker om tjej filmer med romantiska slut ;)

Godnatt/ Gabriella

Dålig start.

a bad day, I must say that it is. Starten på dagen blev fel, inatt blev det fel och det mesta annat är fel också. Idag kommer det bli en slapp dag, i mjukis och en go tröja som man nästan kan gömma sig i framför en film eller två. Känner inte för att göra något, jag ligger fortfarande under täcket och tråkar men snart får jag nog gå upp för att käka frulle men är egentligen inte hungrig.
Ucha vilket tråkigt inlägg det blev.

Ha en bra dag/ Gabriella

Lagfest

Igår var det lag fest för de som spelar i Timmeles damlag hemma hos vår kära tränare Andreas "Ankan" Andersson. Vi satt på altanen och hade trevligt, till en början fick vi mat det serverades lasagnette med bagette och vitlöksbröd. Jätte gott måste jag säga att det var. Efter det så hade vi lite prat och hur säsongen har gått och vad vi var nöjda och missnöjda med samt nyss tränings shema inför hösten. Efter det blev det frågesport och lite lekar, bland annat vem som kunde spotta godisar längst. Efter det så satte sig alla inne på altanen igen för att festa och umgås med hög musik som alla kunde sjunga med i. Efter det blev det lite snappsvisor och lekar kring bordet, bland annat en som hette Ugglan, haha. En mycket lyckad kväll var det :) Hemresan gick mot U-hamn för jag skulle sova hos min käraste så där sov jag inatt. Idag följde jag med han ut och cykla för han skulle löpa, så det blev en runda på en mil tror jag? Iallafall var det tungt i uppförsbackarna, men det gick ändå bra ;) Nu sitter jag hemma och ska antagligen cykla med Mamma och Pappa till Blidsberg för att ta en glass om nu det slutar att regna, för hoppningsvis gör det det.











Bra dag :)



Dagen har vart bra, jag vaknade vid tio tiden när Cornelia stod i dörren och sa att jag skulle äta frulle. Sen så lagade jag mat, det blev potatis och fiskpinnar.. haha, kanske inte det mest lyckade men jag jobbar på saken ;) Efter att jag cyklade med henne till bussen som tar henne till simskolan i U-hamn så åkte jag hem för att sola :) Jag låg ute i någon timma och njöt.. På kvällen käkade vi tacos och sen kom kära Pontus hit :) Myyyyys. Nu har han åkt hem för att sova, som jag också snart ska göra. Imorgon så ska jag åka till U-hamn för att kolla på Cornelia avslutning på simskolan, sen på kvällen är det fest som gäller ;)

Ha det gött/ Gabriella

Solen är framme, så även jag ;)

Sol sol och sola, i love it :) <333333
Och JA, jag är klumpig och tappar min telefon så jag har fått en spricka.... Jag vet!







Soool :)



Ja, idag har dagen bestått av underbar sol :) jag har legat ute. Jag har till och med bränt min näsa och kinder, jag hoppas det går över tills imorgon för då hade jag tänkt att steka ännu mer, men jag får la sola rygg och rumpa ;) haha. Jag käkade jordgubbar med socker och grädde nyss, det är jätte gött :) Imorgon är jag hemma med Cornelia igen, det är faktiskt ganska bra för då kommer man upp ganska tidigt på morgonen så det finns endel fördelar ;) Nu så funderar jag på om jag ska krypa ner under täcket, bara att det är för varmt för att kunna slappna av ordentligt men det ska nog gå ändå hoppas jag.
Ha det gott/ Gabriella

Min första lediga dag :)



Min första lediga dag idag, helt underbart :) jag har verkligen lyckats planera in vädret perfekt också :) Jag var och klippte mig idag, det blev sådär får jag medge. Det blev bara en toppning men ändå känns det som en helt ny frill för håret lägger sig kors och tvärs hela tiden :S Jag hoppas det känns bättre när jag får nytt hårspray av min kära bror för idag när jag skulle ha det så flinade han lite och sa att han hade gjort så flaskan exploderade när han la den i eld. Jag blev självklart galen och nu har jag fixat så det ska komma ett nytt så fort som möjligt annars kommer jag göra en demostration på hur det känns att bajsa ut sina egna tänder! Nog om det, jag åkte till U-hamn på eftermiddagen och kära Pontus, han hade köpt lite nya fiske spön så det var tvugna att invigas så idag har vi fiskat :) Det var mysigt. Men dock fick vi ingen fisk, tråkigt men vi hoppas på bättre lycka nästa gång istället. När vi kom hem så fick vi jordgubbar, det var riktigt mummmma :) Mamma var och hämtade mig vid tio tiden, när vi kom hem så gick vi ut och gick en sväng och nu ligger jag här i sängen och ska sova. Imorgon så slipper Cornelia att gå till dagis för jag erbjöd mig att stanna hemma med henne när hon kom och frågade med de där små kattögonen, då är det mycket svårt att säga nej måste jag säga ;) :S haha. Jag hoppas solen är varmare imorgon än idag för då så ska jag lägga mig för att sola :)

Godnatt alla/ Gabriella

RSS 2.0