Fredag

Dålig uppdatering.... Jag vet !

De två senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls på i stort sett ingenting, chillat. Skönt det med men ibland kan det också bli för mycket utav de goda. Igår var jag och tränade i Ulricehamn, det var en helt okej träning. Tiden gick lite långsamt men annars helt okej enligt mig. Mycket snack om årsfesten var det iallafall, jag är taggad inför mogrondagens kväll :)

Flytten är imorgon, jag vet inte riktigt vad mina känslor är inför det men det känns ändå bra.. Jag ångrar mig inte så det blir säker jätte bra. Jag har packat in allt i den hyrade "lastbilen" nu, det blev trots att ganska mycket. Bord, stolar, säng, madrass, mickro, damsugare och massa små saker man man verkligen inte räknar med när man ska flytta men som man upptäcker när man packar ihop alla saker eller ska köpa in dem. Te.x toalett papper? Vem tänker på att köpa in det, det finns ju liksom jämt hemma.. Burkar, skålar och talrikar? Det finns ju automatiskt hemma i skåpen eller i köket. Det är verkligen mycket som man inte räknar med.

Nu funderar jag på att sova, det är trots allt en lång dag imorgon.. För mig ringer klockan redan vid åtta för vid nio tiden rullar vi iväg mot Ulricehamn. Vid fyra ska jag till Tp och fixa efter det drar vi till Ankan (tränaren) på förfest sedan vidare till idrottens hus där årsfesten dras igång.. Taggad till tusen ;) ♥



Borås

Idag började min dag ganska tidigt, men det var ändå skönt för då han man inte sovit bort halva dagen som jag har en stor egenskap till att göra ibland. Synd, samtidigt som det är otroligt skönt att sova.. Ibland är det jätte skönt, speciellt såna där tråkiga mörka, regniga dagar men ibland så är det bara jobbigt om man råkar somna om när klockan är tio och man verkligen vill hitta på något så det är blandade känslor om att sova länge.. Haha, nog om det!

Jag pratade med Kajsa på Msn och jag tog ett beslut om att följa med till Borås för att kolla på Elfsborg mot Djurgården. Jag tog en buss till Ulricehamn redan vis halv två och sedan vidare mot Borås.. Kajsa och Matilda gick på bussen och vi fördrev tiden med shopping.. Inte för att vi hittade något men ibland är det bara skönt att kolla lite samtidigt som man spar på pengar vilket jag behöver nu. Jag ska försöka skaffa ett jobb också, på vissa helger.. Det skulle nog behövas - Ja.

Elfsborg vann iallafall med 1-0, det var inte någon kanon match och kallt var det även om jag hade vinter jacka så frös jag. Men jag fryser ganska lätt så det kanske inte är speciellt överraskande.

Jag kom hem för en stund sedan då jag värmde oboj för att värma mig lite extra, gott var det och jag fryser inte heller längre. Nu ska jag snart sova, det är grymt skönt att somna tidigt ibland också.. Så även fast jag kanske inte kommer göra det ska jag ändå försöka.

Imorgon har jag inte mycket planerat, jag ska träna på kvällen iallafall vet jag. Annars ska jag nog bara chilla :)

 Flytten och årsfesten är på lördag.. Det kommer bli en kanon dag vill jag lova :D Tagga !! ♥



Tisdag

Tisdag är det idag och lov dessutom. Skönt är det, men det finns inte speciellt mycket att göra, eller så är det jag som är dålig på att komma på saker att sysselsätta mig med.. Inte vet jag, men jag är hemma idag.. Jag har i stort sett inte gjort något alls. Pumpa har jag gjort, ihop med syrran.. haha, det blev helt okej om jag får säga det själv.. Jag tycker det är grymt mysigt när man ser en pumpa som lyser vid dörren nu när det är mörkt och kallt.. Usch, jag tycker inte om denna årstiden alls.

Ikväll ska jag iväg och träna, jag ser verkligen fram emot det.. Jag vet inte varför men kanske för att jag vill att det ska hända något. Men det ska bli skoj :) Morgondagen har jag inga planer för alls, inte än iallafall.. Jag får helt enkelt hitta på något. Förslag? ♥



Låt !


Chris Brown - Forever

Helt klart bästa låten just nu !



Shopping

Igår åkte jag, Mamma och Cornelia till Skövde för att köpa massa småplock tills på lördag. Nämligen flytten till lyan. Oj vilken dag det blev, det känndes som om jag hade vart på Ullared en hel dag.. Så trött var jag, när man har den känslan i kroppen vill jag lova att man känner sig riktigt trött... Vi hittade iallafall mycket, mickro, damsugare, krukor, blommor, ljus, bestick, glas, köks saker, tolett saker, städ manicker, kuddar, täcken och massa mer småsaker som kan vara viktiga.. Köks möblerna är redan köpta och sängen ska hämtas på tordag :) Det känns riktigt bra nu samtidgt konstigt, jag ska få ett eget kryp in? Konstigt !! ♥



Inga ord

Ja, vad ska man säga? Ibland är det så jävla bra och ibland helt förjävla jobbigt. Allt går upp och ner hela tiden samtidigt som det är svart och vitt. Många kanske inte förstår vad jag menar, men jag kan inte förklara på ett så mycket bättre sätt än så. Inte just nu iallafall. Humöret idag är inte på topp, jag är små sur och det gör verkligen inte saken bättre att vissa irriterar mig. Då menar jag ordentligt!!! Åh, trött på det mesta vad det gäller allt just nu.. Vill att tiden ska gå så man ibland slipper att må som man gör just nu.. Usch!

Ihelgen händer det inte speciellt mycket vad jag vet? inte som läget är nu iallafall. Jag får ta tag i det senare ♥

Sofia

Jag är nyss hem kommen från Örebro, jag var som sagt och hälsade på min barndoms kompis Sofia där :) Jag kom dit vid elva igår då vi gick på stan och kikade lite. Till middag så satte vi oss på en kinaresturang och åt så magen stod åt alla håll. Efter det gick vi hem till henne, medans hon pluggade låg jag i sängen och bara hade det gött ihop med datorn. På kvällen blev vi hungriga igen, då blev det tacos med julmust.. Haha, vilken nostalgi man får genom att dricka det! Efter det blev det Tv med godis.. Idag åkte Sofia till skolan, medans hon var där passade jag på att shoppa lite.. Köpte inget speciellt, vantar, mössa och en tröja.. Sedan skulle vi åka hem :) Mycket trevlig visstelse var det iallafall, tack Sofia :) 

Ikväll är det träning som gäller, och efter träningen åker jag och skriver kontrakt för min lägenhet. Spännande !! ♥








Måndag

Igår fick jag ett väntat samtal, det är nämligen så att jag har fått en lägenhet i Ulricehamn !! Lycka :) Åh, ska blir så skönt att slippa gå upp så tidigt på mornarna samtidigt som jag kan komma hem tidigare efter skolan. Lägenheten är ledig efter 1 november, men det är väldigt snart så frågan är om jag hinner flytta redan då? Nja, det tåls bra planering. Men jag är ändå glad, speciellt ser jag fram emot att inreda den precis så som jag vill ha det :) Läääängtar!

Idag har jag vart på praktiken, det var helt okej.. Inte jätte skoj samtidigt som jag fick tiden att gå. JAg gjorde nämligen allahelgon arrangemang i oasis.. Många kanske frågar sig vad det är, men det är såna man ställer på gravarna men gran och det brukar vara kottar i också.. Kommer ni på nu? ;)

På onsdag åker jag och hälsar på min kära vän Sofia i Örebro.. Visstelsen är över en natt, ska bli spännande och se hur hon har det där uppe :) Ska bli riktigt skönt och vara ledig onsdag, torsadag och fredag.. Sen är det lov :) ♥


En ganska gammal bild, men med minnen ;)

Chill söndag

Idag är det en ganska jobbig dag, jag går och väntar på något som jag verkligen vill ska hända och jag bara tänker och börjar sakna på vissa saker och det känns ganska jobbigt.. Ändå är jag glad, jag är på ett mycket konstigt humör som jag inte förstår mig på själv. Orken finns inte idag, vill bara vara på hemmaplan och chilla, det kanske blir en film sen.. Det beror på om jag hittar någon som verkligen klassas med bra.. En spännande film med mord inblandat vore perfekt. Någon som vet någon bra?

Annars idag har jag inga planer alls, jag tar det som det kommer. ♥

Lördag

Lördag idag, underbart :) Veckorna går verkligen jätte fort fram, men det är bara bra enligt mig.. Idag vaknade jag ganska sent, jag tog tillfället i akt med en jogging tur, det var skönt och komma ut och röra på fläsket lite med tanke på vad jag åt igår. Efter det så tog jag en riktigt lång och härlig dusch. Mamma och pappa var inte hemma idag så jag och min kära bror fick laga maten själva, det hela slutade med att vi fick ge maten till Sindy för det smakade inte speciellt bra.. Hur kan man misslyckas med pannkakor? - Jo, man kan hälla i för mycket mjöl, man kan bränna dem och man kan misslyckas med att vända pannkakan så det hela blir stora klumpar med sylt på.. Det låter lika illa som det var kan jag säga. Efter att vi gett hunden vår middag åkte jag, mamma och pappa in till stan.. Det hela slutade med att vi satt och käka på kinan ihop med Linders :) Trevligt och god mat var det.. Efter det åkte jag hem till Trädet för att hälsa på Teresia och Kajsa.. Nu är jag hemma och funderar på att sova snart, vad finns det annars att göra?

Regnet slår mot rutan just nu, det är verkligen höst nu.. Både bra och dåligt tycker jag. Det dåliga är att det regnar och det är så mörkt ute och det som är bra är att man kan unna sig massa filmtittande och mys med trevligt sällskap :)

Morgondagen är inte planerad alls, mina tankar inför denna söndag var shopping men jag har ingen lust med det längre.. Jag är ju ledig onsdag, torsdag och fredag nästa vecka så jag får ta det då.. På onsdag bär det av till Sofia i Örebro.. Mycket trevligt ska det bli att få se hur du har det och framför allt träffa dig :)  Så om jag inte får så mycket shoppande i Örebro blir det shopping på hemmaplan på fredag.. Någon som är sugen?

Nej, nu ska jag sluta babbla och göra något vettigt.. Typ? - jadu? Vi hörs, Adios ♥



En lång fredag

Skolan idag var ganska okej, jag ville bara hem utav någon andledning.. Inte vet jag men så var det iallafall? Vi hade bara svenska, engelska och idrott men ändå kändes det som om dagen gick långsamt. Jag tog tåget till Falköping idag så var mamma och hämtade mig för annars får jag vänta länge på nästa buss och det vill jag verkligen inte göra. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, chillade. Nu ikväll har jag inte heller gjort så mycket, jag sitter och kollar på fredag hela veckan nu.. Det är inget program som jag tycker är jätte skoj men ändå ett bra tidsfördriv.. Idol idag var bra, men Anna är bäst även idag enligt mig.

Imorgon ska jag sova ut länge för det behöver jag. Annars har jag inte många planer, inte än iallafall jag får se hur allt läggs upp. Men det blir nog en bra dag ändå :) ♥



Torsdag

Det känns som om bloggen tas lite i andrahand nu för jag har mycket annat som ska hinnas med och göras. Idag har jag vart i skolan, det var en ganska slapp dag. Skönt det, för jag är grymt trött. Varför? - Jag lägger mig helt enkelt för sent. Men om man inte kan somna innan elva så är det hopplöst. Ikväll ska jag träna i U-hamn inne i hallen. Hoppas på en bra träning, det brukar ju vara skoj där så jag hoppas så klart på det idag också.

Imorgon är det fredag, mina planer inför denna dag finns inte. Jag får ta det som det kommer helt enkelt. Ganska skönt det också. Men jag är öppen för förslag :) Helgen lika så, inga planer inför den heller... Inte än.

Nej, nu ska kan jag inte sitta här mer.. Ha det bra♥



Bra helg :)

Ja, efter några dagar tar jag tag i bloggen igen. Det är mycket som har hänt, men allt tänker jag inte skriva här.. Vissa vet varför. Aja, en helg som denna helgen var verkligen vad jag behövde.. Umgås med många trevliga personer brukan vara medicinen för det mesta. Tack för det :) Helgen var kanon! Tack alla.
























who knew?

Det är inte meningen att jag ska skriva här, så jag få låta bli på några dagar. Vi hörs♥

APU

Oj vilken dag.. Den har verkligen vart kanon. Det var min första dag på APU:n, jag vaknade hos Pontus vid 08.00 då jag gick upp och gjorde iordning mig samt åt frukost. Jag gick ner till stan för jag började klockan 09.00. Min första uppgift var att jag skulle torka hyllorna och vatta blommor, inte världens roligaste kanske men ändå helt okej. Efter det fick jag göra buketter som skulle bli budbuketter och så åkte vi ut med dom i Ulricehamn. När jag var klar med det fick jag göra olika planteringar, det var skoj för jag fick göra hur jag ville.. Tiden gick jätte snabbt och jag hade inte det minsta ont utav att jag slutade vid sex.

När jag kom hem var jag ute och sprang en runda, det gick verkligen bra idag och bena bara sprang utav sig själva. Riktigt skönt! Jag kollade lite på tv och nu hamnade jag här.. Förvånad?

Imorgon är jag på APU igen, skoj! ♥



Söndag

Idag kom pappa in och väckte mig vid halv tio tiden och frågade om jag skulle med till Habo för att kolla i en stor Team Sportia äffär där, jag bestämde mig för att åka med för jag hade ändå inga planer inför dagen. Jag körde hela vägen och jag själv tycker att det gick riktigt bra.. Visst alla gör misstag men denna gången fanns det inte så mycket att anmärka på. Jag körde även hela vägen hem så idag har jag fått mycket körande.. I eftermiddag var det fika hos Linders, Förmans var även där så det var helt okej :) Sen jag kom hem där ifårn har jag inte gjort mycket alls.

Imorgon är min första dag på Mamsell, mycket spännande är det. Det är alltid lite pirrigt såhär inför första dagen för att man är ju så klart osäker, men jag hoppas allt kommer gå bra ;) Ni måste iallafall komma in och säga hej om ni har tid.

Annas i veckan händer det inte så mycket, jag har inte mycket planer än, men de kommer vill jag lova ♥



Ingen lyckad lördag?!

Idag är en hängig dag, jag är sur och typ ledsen?! Det är inte meningen att jag ska komentera något mer om det så jag får helt enkelt låta bli att göra det. Jag har ingen större lust till något idag så nu börjar även rastlösheten tränga sig på. Jag tog mig i kragen innan och fick för mig att rensa min gaderob som var helt full med kläder som jag inte andvänder så de var endel åkte bort. Det känns skönt för nu vet man också vad man har gömt där inne. Ikväll kommer Elin hit och ska umgås lite med mig så det blir nog en bra kväll :)

Igår kväll var det bowling som var på shemat med Pontus, Jacco och Emmie. En lyckad kväll blev det :) ♥




Torsdag

Sorry att jag inte hann och skriva igår, men jag hade varken tid eller någon insperation till det.. Jag var iallafall på Elmia Garden, det var la kul.. Mycket att se var det iallafall så det var en helt okej skoldag..När jag kom hem så var jag ute och sprang en sväng och på kvällen åkte jag till Pontus för att mysa och även sova där.

Torsdag idag och i mina tankar är det onsdag, jag vet inte varför det bara är en sån dag idag. I skolan hände det inte så himmla mycket, jag hade SH, NK och Data.. Jag slutade redan vid ett så jag kunde gå en timma på stan och kika lite. Hittade inte speciellt mycket, köpte bara lite underkläder som alltid går åt. 

Ikväll har jag träning samt spelarmöte, mycket spännande.. Jag hoppas så klart på det bästa och det tror jag även att de andra göra, det vore konstigt annars. Haha... Annars händer det inget speciellt, jag ska bara chilla efter träningen framför Tvn.

Imorgon är det äntligen fredag igen, Underbart :) Skolan ska jag ju till som vanligt och på kvällen ska jag bowla med Pontus, Jacco och Emmie.. Jag tror det blir en riktigt bra dag :) Ihelgen har jag inte heller mycket planer inför.. Jag tar den som den kommer.. Kan vara skönt det med.. ♥



RSS 2.0