Secret.



31 maj.

Nu är bilderna uppe från resan, det är lååångt ifrån alla men ni fick iallafal se lite smakprov från Zante och vår resa som var heeeeeelt underbar, galen och oförglömlig.

Just nu sitter jag ute på framsidan i kvällsolen, är det inte helt underbart?! Dock lite klurigt att se skärmen.

Idag har jag iallafall vart med floristklassen i Gbg och gått runt i Botaniska trädgårnen. Inte allt för rockigt men helt okej ändå med tanke på vädret.

Imorgon ska jag till U-hamn och göra ett test på min frisyr inför balen på onsdag. Börjar bli lite små nervös för det nu, jag ska gå bal. Detta har jag drömt och längtat efter sen jag var liten. Redan då planerade man vad man skulle ha för klänning och för skor. Sjukt egentligen men är man tjej så är man! ♥

Zante dag 7.













Zante dag 6.







Zante dag 5.
















U-hamn student.














Torsdag.

Som ni kanske fattar har jag haft en helt underbar vecka på Zante. Veckan har verkligen bjudit på allt! Det jag lärt mig mest är att man ska låsa dörren och aldrig säga att man ska ta det lugnt. Tro mig, det håller inte! Bilder från de sista dagarna kommer upp så fort jag har tid över.

Imorgon ska jag på studentfirande hela dagen, känns som om jag vill till så många fler än vad jag kommer hinna med. Jätte tråkigt och lite halvjobbigt att alla bor på olika ställen men jag ska nog få ihop det ändå. Jag ska ju så klart gratta alla imorgon på utspringet.

Annars har jag inga större planer för helgen än, jag är fortfarande ganska sliten efter resan. Kanske blir spontant och det är ju verkligen inte illa att göra det. Det brukar ju bli bäst om man gör det, helgen blir bra iallafall!

Balen i U-hamn.

Igår var jag på bal i U-hamn så jag tänkte sticka emellan med lite bilder på snyggingar.










Zante dag 4.










Zante dag 3.





















Zante dag 2.












Dag två var en väldigt lugn dag, vi var slitna sen natten. Dock hände det inte allt för roliga denna natt. Vi fick nämligen besök av en rånare på natten. Han tog pengar och mobil, vi hade tur i oturen för det kunde ha vart myckt värre ♥


Zante dag 1.













När vi hade landat och kommit till hotellet var det dags att gå ut. Dock skulle vi bara ta det lugnt men oj så snett det gick, haha.. Jag hade grymt kul iallafall, träffade en massa trevligt folk från England♥


ZAAANTE, all in!




Snacka om resfeber?!?!?!
Ikväll är jag i Grekland ihop med min kära vän Sofia Gunnarsson. Hur underbart låter inte det? Jag är taggad till 1000. Party all week and all in every day! Som ni kanske förstår kommer jag inte vara speciellt aktiv här under veckan, men så fort jag kan får ni en uppdatering om ifall vi lever ;) ♥


Resfeber och lite ångest.


Nu börjar jag bli nervös här, jag och Sofia ska ju till Zante imorgon.. Tänk om det ställs in, vad fan gör vi då? Min värld går under om det bli så... Fyfan. Nej, dags att börja tänka possetivt nu.. Imorgon ska jag dansa på baren och ha såå fruktansvärt jävla bra. All in hela veckan vill jag lova! ♥


Tack!


Idag är det jag som fyller år!
Vill passa på att tacka för alla fina hälsningar, kan knappt lämna ifrån mig mobilen innan det kommer ett pling. Tack så jätte mycket för det vänner


Dagen innan.

Idag har jag mått som jag förtjänat, jag ska inte klaga men jag har vart väldigt seg. Imorgon blir det nya tag för då fyller jag år. Hela 19 år! Herregud, ett år närmare 20. Sjukt. Det kanske är jag som är löjlig men lite åldersångest har kommit, speciellt när man får höra att typ mormor fick sitt första barn som 20 åring. Visst, det var en annan tid då men ändå. ♥

Galen natt i Falköping.




Helt galen natt, jag åkte en till Falköping på grillkväll/förfest. Vi gick vidare till Plantis för att träffa ytterligare trevligt folk och gå loss på dansgolvet som vi är grymt bra på vill jag lova. Efter det blev det Valentino och en bit pizza och efter pizzan vidare igen på efterfest hos Anton. Somnade inte förens vid sex imorse så jag känner mig rätt sliten, men vad fan?! GRYM KVÄLL, och då är det värt att må lite sådär dagen efter.


Packningen är igång!





Begravningen.











Det blev två kransar, en kistdekoration och ett hjärta. Begravningen var väldigt fin men jobbig, många tårar blev det ♥


13 maj.

Ni får förlåta mig men ikväll har jag ingen ork till att blogga eller lägga upp bilder. Sen 10.30 har jag stått ute på alltanen och fixat med två kransar, ett hjärta och en kistdekoration. Det känns i hela kroppen att jag gjort något som krävs konsentration och att man får stå upp för ont i rygg och fötter har jag. Det skriver jag under på! Nu när de är klara känns det bra, och nöjd känner jag mig också. Jag har fått otroligt mycket beröm idag av folk som vart här och kikat undertiden jag jobbat, det känns ju så klart bra att höra.

Imorgon är det som ni kanske förstår begravning för min kära farmor, jag har aldrig vart på begravning så det är helt nytt för mig. Jag vet att det kommer vara mycket kännslor och många tårar men jag hoppas att det kommer kännas bättre efteråt♥

Upptagen

Idag har jag haft fullt upp med allt, jag har ont i ryggen, kramp i axlarna och värk i fötterna. Men bra blev det! Blider kommer ♥ Håll ut ;)

En riktigt gald tjej har ni här!



Bönderna från Åsarp fick inte igång bilen vilket vi andra tyckte var skit kul. Efter lite om och men startade den, puckona satt inne i bilen under matchen och trodde att det skulle finnas batteri kvar. Haha, kul!

Jag har stått ute hela kvällen i spööööregn. Först med F10 matchen och sen på A-lags matchen. Varför utsätter man sig för sån fruktansvärd kyla?! Iallafall så åkte jag med Linder hem och myste med varmchoklad och en varm filt, love it!

Imorgon är den ganska fullspäckad dag, jag ska fixa allt med blommorna. Jag har och göra, bilder kommer♥


12 maj.

Yes, dagen startade med idrott ute i kylan. Det var fotboll och brändboll, helt okej om du frågar mig. Jag och Becci åkte och packade in allt som skulle in i bilen och drog sedan mot Mullsjö för att hon skulle hem och jag var snäll och tog den vägen hem från Jkpg. Nu när jag kom hem snittade jag alla blommor och satte de i vatten. Nu väntar jag på att Mamma och Pappa kan komma hem för fikat står framdukat på bordet och redo för att ätas upp.

Efter fikat ska jag till Blidsberg, jag har match med F10 idag mot FalköpingsKIK. Jag hoppas på det bästa även fast det kommer bli tufft. Efter det ska jag skynda mig iväg till Trädet för att kolla på A-laget. Åsarp/Trädet - Skulltorp.

Hörs♥

Jag är inte så bra på sånt här med rubriker.

Ligger just nu i sägnen och väntar in John Blund. Jag har haft lite idé torka idag, det har inte hänt speciellt mycket alls. I skolan var det som vanligt typ, Arvind dryga sig som vanligt vilket gör att man bara går runt och skrattar.

Imorgon så har jag två idrottslektioner, de är på Vätterstranden. Vad ska man ha på sig då tro? Det får nog bli mjukisdress och ha en allmänt bra chill dag. Jag ska ta bilen till Jkpg imorgon också så det passar ju perfekt, plus att blommorna kommer till skolan för på bussen/tåget tänker jag inte ta med dom.. Det blev ju en heldel beställt tills på fredag.

Nu ska jag vila mina ögon, godnatt♥

Right?


11 Maj.

Godmorgon på er kära vänner.

Idag är det en vecka tills jag åker, kan knappt fatta vart tiden har tagit vägen. Känns ju inte allt för längesen som vi bokade resan. Det ska bli otroligt skönt iallafall, ser fram emot detta enormt :)

Jag ska snart iväg till tåget, jag har sovmorgon idag så jag kan sova längre vilket gör jätte mycket. Slippa gå upp kl 05.00 är så skönt. Idag ska jag prata projekt med min lärare, ha estet (spela in film) och sen får jag se vart det slutar. Kanske blir en fika med Emmie ifall jag kommer till U-hamn, ingenting är klart än. Vi får helt enkelt se när jag slutar och hur allt löser sig.

Ha en bra tisdag♥

Fix och trix.








Inte så illa eller?!



Såhär kommer jag se ut på stranden 2010.


10 maj.

Idag är det sju dagar tills jag fyller 19 år, och bara åtta dagar kvar tills jag drar till Grekland. Jag älskar detta!
Idag har jag till och med hunnit införsaffa mig en ny bikini, bilder från min nya kamera kommer.

Jag kom nyss från från skolan. Vi hade nationella muntliga idag, vi skulle hålla tal i 5 min. Gissa vad mitt slutade på? 8 min?!?! Kan ni fatta att jag stod där framme och babbla i 8 min?!? Herregud, jag vet att jag är bra på att tjata men att stå framför klassen har jag aldrig vart bra på.

Jag kom nyss från bussen, träffade på Frida. Alltid lika trevligt med sällskap hem ju :) Nu har jag lite brååååådis. Jag ska åka till Borås så fort Mamma kommer hem med bilen. Vi hörs senare ♥


Påfyllning!






Min nya lover!


Idag har jag äntligen vart iväg i Skövde och införskaffat mig en ny kamera.. I love it!


Lite info typ.

Idag är det en lugn dag, jag har inte gjort specielt mycket. För en stund sen gick jag ut i regnet och bara gick och gick med hårdrock i öronen. Det var jag, ipoden och mina rödagummistövlar. Som i en liten bubbla fylld med tankar. Det var skönt, regnet störde mig inte alls även fast jag såg ut som en blöt katt när jag kom innanför dörren igen men det var det värt.

Ikväll ska jag hem till Sofia Linder, vi ska laga mat och ha myskväll. Precis vad jag behöver♥

Today.



Hot.




All you have to do...


Fredag.

Idag har jag vart hemma, jag har fixat med blommorna till begravningen och ringt och beställt de. Det blev ganska mycket så jag hoppas att jag fick med allt som ska finnas med. Annars blir det inte kul! Ikväll ska jag iväg och kolla på fotboll i Tidaholm. Jag håller tummarna för en bra match och för seger, för ÅT så klart!

Dagens jag, moooskito.




Kistdekoration nr2


Denna gången skulle dekorationen vara mer "mordern". Vi tänkte : enkelt och stilrent.
Vi började med att snitta blommorna. Efter det sprutade vi ut lim från limpistolen i vatten så att det blev som ett "nät" och la på kistan. Efter det satte vi i bladen och fäste de runt om limmet.


När vi kommit en bit påväg började vi med blommorna. Jag körde på med Gerbera och Sandra tog Kallan.




Godnatt.

Nu ligger jag i sängen, ska snart sänga av för att sova. Imorgon är det tåget 06.50 som gäller. Tur att jag får lite sovmorgon iallafall. Min kväll har vart bygg på LOVE, och jag kommer somna med ett leénde på läpparna♥

Live like..


Göteborg.



Göteborg idag var helt okej, bättre än väntat iallafall. Först var vi i en kyrka och kollade lite, haha. Det är inte lätt att få skrattanfall när man inte kan sluta. Det fick vi svar på idag utav Jocke. Efter det gick vi en liten sabbis på stan, jag hittade ett linne på Monki. Efter det var det mat som gällde, vi satt vid älven (vid paddan) och käkade. Riktigt mysigt. Sedan blev det glass i solen vilket var efterlängtat. En stund senare åkte vi till någon utställning och efter det åkte vi raka vägen hem. Bra dag

Städat och vart duktig.

För några timmar sen fick jag utbrått (skit arg) och kände mig hur stark som helst, eller kanske inte stark på det sättet utan mer som att ja skulle kunna kasta sönder saker eller slå någon riktigt hårt i magen så den viker sig och kvider efter luft.. När jag får den kännslan brukar jag städa, eller helst göra sönder något. Idag fick det bli städning. Jag började med min garderob, efter det dammade jag varje hylla och varje liten pryl, efter det kom damsugaren fram och efter det bytte jag sängkläder. Är jag inte duktig? Det kanske är bra att få lite utbrått ibland?!

Imorgon tänker jag åka med till Göteborg med skolan. Jag blir så rastlös av att bara sitta här hemma och väna på bättre tider. Imorgon blir det ändring. Kvart över åtta hämtar bussen upp mig i U-hamn.

Lite Gym Class Heroes på det!



Jaa, jag vet att de är äldre men jag gillar de ändå. Speciella minnen!


Home.

Idag fick jag stanna hemma, jag vet inte om jag har feber men frusen är jag. Ont i halsen och i huvudet, det är inte lätt ibland asså. Det oroar mig för imorgon ska vi till Gbg med skolan och det är obeligatoriskt så om jag missar det kanske jag inte får något betyg i religon. Hårt kanske men vi har ju så pass lite lektioner så det gäller att vara där när det är något. Vi ska kolla på någon utställning och en kyrka. Inte allt för kul men sånt man måste ibland.

Nu sitter jag och kollar Tv, det är ju inte allt för rockligt med tanke på att det inte finns några bra program mitt på dagen. Jag får fixa det ♥

Just simple facts



Redo för dejt.

Matchen slutade med förlust men vi har spräckt nollan och det är ett stort plus. Min hals och mitt huvud är verkligen inte på topp, det är många som är sjuka nu så det kanske inte är speciellt konstigt heller för den delen. Ogillar verkligen att inte må 100, man blir så handikappad.

Imorgon är planen att åka till skolan. Efter den ska jag antagligen till skogen om det är fint väder och kolla efter något fint jag kan ha på Farmorskista, för det är jag som ska göra kistdekorationen. Det känns både jobbigt och bra, mest bra. Jobbigt för att det är till Farmor och bra för att det blir så speciellt och personligt. Jag tror och hoppas att Farmor ville ha det så, svårt att veta men Farfar blev jätte glad och det gillas.

Nu ligger jag i sängen redo för en natt dejt med kudden. Hörs imorgon vänner♥

I like this!


l


Måndag.

Idag ringde klockan vid fem, det var en pina att gå upp. Det känns riktigt skummt att behöva gå upp på vardagen vid den tiden som man går och lägger sig på helgen. Det stämmer inte riktigt.

När jag kom till Jkpg så träffade jag Becci vi åkte upp till skolan. Det var prov som gällde, det var inte alls så svårt som jag hade tänkt mig. Jag klarade det gallant. Efter det var det bara SV kvar.

Jag tog tåget hem och nu sitter jag här i soffan och kollar på TV. Känner mig inte 100 idag men det har gått ändå, jag får vila senare sen för ikväll har vi match. Jag har tänkt att ge det en chans. ♥

Söndag kväll.

Ny vecka, nya tag och nya misstag.
Idag har jag inte alls kännt mig på topp, jag har haft lite feber så det har vart en lugn dag för min del. Hade velat ligga ute i solen men det gick ju inte. Jag får ta igen det en annan dag helt enkelt.

Imorgon har jag prov i religon. Jippie. Jag kanske borde ha pluggat mer till det, men jag känner att jag kan det som behövs. Har ingen extra energi över heller för den delen så det sket sig totalt. Imorgon hoppas jag iallafall att jag mår bättre, annars blir det en tuff dag. På kvällen har vi vår första träningsmatch med F10 mot Grönahög, det vore ju inte så bra att missa den. Jag får helt enkelt se till att jag är frisk, om det nu går?!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för att sova men innan dess blir det lite bloggläsning. ♥

I topp.





Kan ni tänka er? Jag leder!!
För några veckor sen lurade pappa på mig att jag skulle sätta ihop ett eget fotbollslag inför 2010 med spelare från Falköpings kommun. Jag satte mig och tänkte : äh. Vafan, detta kan väl vara kul även fast jag kommer komma sist. Igår skulle pappa kolla vart han låg i placeringslistan och fick se GGs övert. Chock! Utav 170 lag vann jag för april.. Vem hade kunnat ana det? ♥


Nu är det nära.




Idag är det bara 17 dagar kvar till jag och Sofia sitter på flyget ner till Grekland. Den 18 maj, dagen efter min födelsedag åker vi.. Sola, bada och festa! Fest hela veckan, all in.


Helt slut, men en bra kväll.

Gårdagen var bra, förfesten var hon Evelina. Trevligt. Vid halv ett drog vi vidare till Plantis där det var hur mycket folk som helst, helt knökat med folk. Träffade dock mycket trevligt folk och hann till och med skaka lite rumpa med sköningar. Jag kom i säng vid fyra och somnade som en stock.

Fyfan vilken kännsla det var att vakna imorse, ville bara spy. Lite jobbig kännsla men den gick över efter frukosten som tur var, idag har jag gått 1,2 mil ihop med goa brudar. Som läget är nu kom vi trea och det är väl inte illa pinkat? Med tanke på att alla var bakis och jätte trötta är vi nöjda.

Nu ligger jag i soffan helt slut, somnar när som.. Som jag sagt tidigare är min kamera sönder så jag har inga bilder just nu, jag lägger upp bilder när jag fått tag på de.

Nu ska jag sova, hörs♥

RSS 2.0