Elin är 17 idag ;)


Grattis min kära vän Elin :) Hon fyller 17 idag ♥



Lördag

Ja, jag har missat att skriva här på några dagar för jag har varken haft insperation och eller tid för att blogga. Dagarna har vart som vanligt, jag har vart i skolan och jag har tränat. Träningarna nu är verkligen roliga och jag ser fram emot nästa på tisdag :)

Igår var det en riktigt seg dag i skolan, jag åkte den tidiga bussen på morgonen och kom hem till Trädet vid sex tiden igen :/ Lång dag med andra ord. På kvällen var jag bara hemma och chillade med familjen. Vi kollade på Idol, jag tycker dock att det var tråkigt att Johan åkte ur för han är så grymt cool. Det jag som stöde mig var en utav hans "fan" som var helt omänsklig. Jag blev riktigt chockad och irriterad när jag såg det, alla vet nog vem jag syftar på?

Idag har jag vart i Ulricehamn och kollat på fotboll :) ÅT spelade men åter igen var det dommaren "Älgen" från Ulricehamn som dömmer ut oss från DM.. Vad har han emot oss från landet?

Ikväll åker jag till Lyan och ska övernatta där, Tp, Tj och Barret kommer och håller mig sälskap. Vi ska laga god mat och bara mysa framför en film eller två :)





Lyan

Då har jag tagit bussen till Lyan och jag har landat med datorn i soffan framför Tvn. Jag ska chilla hela kvällen och dessutom är det bonde säker fru idag. Eller ska man kalla det Bonde söker bonde istället? haha, det finns många namn till det programet. Just nu känns inte det av att jag vart sjuk och det är otroligt skönt hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka.

Imorgon är det skolan som gäller, och om jag känner mig tillräckligt bra ska jag även träna :) ♥



Tråkigt

Åh, vad finns det att göra? Tredje dagen jag är hemma, visseligen är jag ledig från skolan idag och känner mig mycket piggare :) Men det är ändå grymt tråkigt att inte kuna göra de saker som jag hade tänkt idag, jag hade tänkt att jag skulle åka till simhallen och simmat några längder idag för det är bra träning och det är avkoppling men nej, då går man och blir sjuk. :S Åh, grymt trött på mina sjukdommar nu.

Men imorgon är det iallafall skolan som gäller, så men andra ord betyder det att jag åker till lyan senare idag. Nice ;)  Hörs senare ♥

Vilken dryg dag

Ja, vad ska jag säga om dagen? Den har vart mycket lååång och dryg. Visseligen sov jag länge som tur var för annars hade jag dött utav tråkighet. Jag gjorde en dörr krans som Mamma så gärna ville hänga på ytterdörren så jag var snäll och gjorde som hon önskade.. Ganska lyckad blev den också. Efter det kom Pappa hem från Norge och jag lagade stuvade mackaroner och stekt falukorv. Mums! Resten utav dagen har tillbringats framför Tvn och datorn. Det börjar bli riktigt drygt nu faktiskt, min rumpa börjar bli platt.

Imorgon är jag ledig från skolan och det är skönt för då slipper jag att missa massa saker i skolan som jag måste vara med på. Dessutom mår jag bättre och känner att jag blir piggare och piggare :)

Jag missade dock träningen idag, grymt tråkigt tycker jag själv för jag hade gärna velat vart med :/ ♥

Snö och feta människor

För en gångs skull på några år känns det faktiskt helt okej med snö. Jag brukar tycka att det bara är besvärligt och att det är jobbigt med alla kläder man ska ta på sig men  nu känns det bara bra att den ligger där. Kanske för att det piggar upp lite, det blir ljusare ute och det känns mer vinter än bara frost. Jag menar idag är det bara en månad kvar till julafton! Själv tycker jag att det inte alls är längesen förra julen var.. Jag minns den jätte väl :) Allt var verkligen perfekt, som en jul ska vara. Än så länge har jag inte fått några jul känslor, men de brukar komma vid Lucia i mitt fall så det tål att väntas på.

Jag kollade innan på Tv, det var ett program som handlade om tjocka människor i USA.. Fyfan, hur kan man tillåta sig själv att bli sån. Men det jag blev mest chockad över var att familjemedlemarna åt precis som den drabbade gjorde, hur kan man servera middag som består utav en hamburgare och pommes från Burger King till ett barn på 4 månader? Det är sorgligt. ♥


Måndag

Imorses vaknade jag i Lyan och kände att jag inte mådde alls bra :/ Jag hade fått feber och det betyder alltså att jag får vara hemma från praktiken. Jag somnade om och vaknade igen vid elva tiden. Helt yrvaken som jag var serverade jag mig själv frukost på sängen.. Tråkigt att jag aldrig har blivit bjuden på det utav någon så jag fick helt enkelt ta saken i egna händer. Efter det var jag så duktig så jag satte mig för att räkna matte, jag kom riktigt långt och förvånad blev jag över att det gick så pass bra. Jag tog bussen hem till lilla Trädet där jag har spenderat eftermidagen samt kvällen.. Jag duschade en riktig varm dusch som gjorde gott i mig :)

Ja, morgondagen? Det är ett ganska stort frågetecken än. Ska jag gå till praktiken eller inte? Är jag fortfarande sjuk då eller? Jag får helt enkelt känna efter imorgonbitti. ♥



Party hos mig i lyan :)


















Igår kväll hade jag och mina vänner Tp, Tj och Matilda enb grymt lyckad kväll. lyan. En grym kväll med mycket prat och mycket skratt, underbart :) Tack för kvällen.

Bra dag (Y)

Dagen startade när pappa ringde mig imorse för jag hade somnat ifrån klockan som ringde vid halv sju. Jag fick eld i baken och började göra iordning mig inför dagen. Vid halv åtta var jag klar och kunde lämna Ulricehamn för att åka till Borås. Hos tandläkaren gick det bra, för att fördriva tiden lite gick vi och fikade och efter det åkte vi till sjukhuset för att Cornelia skulle kolla sin syn. Det gick också bra och vi åkte vidare till Ulricehamn :)

När vi går och kollar i skyltfönstrerna kommer det fram två stycken från 3 och vill sälja mobil samt mobil abonnemang. Självklart blir jag intresserad och har skaffat mig ett nytt abonnemang samt en ny telefon :) Lycka ! Vi käkade på kinan och köpte blommor tills imorgon för Anna-Karin fyller 45 så imorgon ska vi åka och gratta hemme ihop med andra famliljer, hon bjuder nämligen på middag. Efter vi hade köpt blommor åkte vi till lyan och jag fick packa ihop mina saker för att sedan åka med till Trädet, underbart att vara hemma :) Jag är grymt nöjd med dagen (Y)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Idol här hemma och ladda upp inför morgondagen ;) haha ♥

En sån här fick det bli, fast min är grå.

Torsdag

Min dag startade redan vid 05.00 imorse, det var hemst att gå upp då. Jag ville kasta telefonen som ringde ut åt helvete.. Blä, allt kändes för jävligt men upp kom jag till slut iallafall. Jag satte mig på bussen som går klockan sex hemifrån Trädet för jag sov nämligen där inatt för att det är skönt och vara hemma ibland. När jag kom till Ulricehamn vid halv sju fick jag sitta och vänta där i en hel kvart för bussen kom aldrig. Det var bland den längsta kvarten i mitt liv, det var hemskt. Till slut kom bussen och jag satte mig för att sova.. I skolan hade jag först SH, NK och Data.. För övrigt fick jag VG på mitt prov om Amerikanska valet. Jag som knappt trodde att jag skulle få G. Jag blev överlycklig när jag såg resultatet och kommer leva på det tills nästa prov är. När jag precis hade slutat skolan ringde pappa och sa att jag kunde åka med honom till Ulricehamn för han var i Jönköping. Det är stor lycka att slippa åka bussen, den är så dryg!

Nu sitter jag i lyan och väntar på att träningen ska börja, jag ser fram emot den :) Ikväll händer det inget speciellt för min del, jag ska chilla framför Tvn i min ensamhet.. Någon som har lust att kika förbi är varm välkomna ;)

Imorgon blir det ingen skola för min del för jag ska nämligen åka till Borås.

Igår fick jag ett kärt besök utav Elin, Emilia och Ellen.. De hade med sig en.. Aa, vad ska man säga? haha, ni ser vad jag fick på bilden. När jag ser den tänker jag bara på Telia reklamen, när tjockisen står och moffsar i sig godiset medans alla andra tycker att det är en värdelös inflyttnings fest.. Jag tycker den är lite rolig iallafall ;) ♥






Tisdag

Det var en ganska seg dag på praktiken idag igen, jag fick mest plocka i ordning blommor och krukor samt åka till en begravning och lämna blommor där.

Nu sitter jag i lyan, hem kommen med blöta fötter.. Fy vilket väder det är, inte alls kul. Helldre snö än massa regn.
Ikväll åker jag till Timmele och tränar, efter träningen åker jag hem till Trädet och sover där inatt för jag är ledig imorgon :) Inför dagen har jag inga planer alls, men något ska jag göra. Jag kommer för hoppningsvis på något skoj ;) ♥



Praktik

Ojoj, vilken dag säger jag bara.. Jag har praktiserat som vanligt på måndagar, jag har vattnat hela dagen och hela butiken. Så jag måste medge att dagen har vart väldigt lång och dryg. Praktiserade från 09.00 till 18.00 så jag är trött i benen, ont i fötterna och inte nog med det har jag ont i ryggen.. haha, säg något som är bra? ;)  nej, så illa är det inte.

Nu sitter jag i lyan och ska sova här inatt, jag slängde mig i soffan så fort jag kom hem så nu känner jag mig ganska återhämtad igen. Ikväll ska jag kolla på fotbolls galan. Zlatan tar hem guldbollen antar jag, det finns knappt några andra alternativ enligt mig.

Imorgon har jag praktik igen, och sen på kvällen har jag träning i Timmele :) Skoj. ♥



Söndag

Söndag idag, jag önskar verkligen att det vore lov nu. Vet inte varför, men det känns bara behövligt. Jag ska absolut inte klaga, men ändå vore ett lov nice.

Igår vad jag som sagt på Oden Cup hela dagen, jag åkte redan vid kvart över åtta och stannade tills klockan var mitt i natten. Det blev en riktigt lång dag med träsmak i rumpan men de var det värt för jag gillar ju så klart fotboll och kika på det är inte heller fel. Jag var där för att följa ÅTKS P16 och P19 mest, men så klart var det även kul att se mina gamla lagkompisar och vänner spela också. Det var ett tjejlag med som hette Älvsjö från Stockholm med, de kom utan ledare och med bara sju spelare.. Det vill säga att det bara var två på bänken och de var det bästa tjejerna jag någonsin sett, helt sjukt vad grymma dom var. Jag var riktigt inponerad. De var teckniska och snabba, de lekte med alla lagen. Jag menar de var inte ens trötta efter matchen för de vann alla matcher med typ 9 - 0 förutom mot Falköpings Kik där fick de motstånd. Men oj vad jag hade gett mycket för den talangen!

Idag blir det lyan i eftermiddag/ kväll, annars har jag inga planer alls. ♥



Oden cup

Nu åker jag på Oden, bye! ♥

Torsdag

Samhäll, Naturkundskap och Data. Det är ett bra sätt att sammanfatta dagen kort, jag kom till Ulricehamn redan vid två idag och jag gick till lyan och chillade och laddade inför träningen idag. Träningen gick riktigt bra och det känns riktigt roligt att spela fotboll igen. Kan bero på att jag det är innomhus och det gillar ju jag. Annars har dagen vart lugn, jag hade data prov och det gick bra även fast jag inte hade pluggat.

Imorgon ska jag kika på Oden cup, på eftermiddagen och kvällen. ♥



Mat



Resultatet utav kvällsmaten.. Samma morötter, mums :)

Kan man kalla det en nyttig dag?

Idag har vart en ganska nyttig dag. Inte bara för jag att jag gjorde klart mitt arbete om Rokoko, utan för att det är många tankar som har fart runt och runt i mitt huvud fram och tillbaka. På ett sätt är det jobbigt som fan, men ganska nyttigt ändå.

Nu sitter jag i Ulricehamn i min ensamhet och chillar framför Tvn, ska börja med kvällsmaten snart.. Jag får se vad det står på menyn idag, det blir nog en delikatess a la GG, haha. Inte för jag har någon aning om vad det innehåller men det är nog bara att slänga i lite i en gryta och röra om ;) Skämt och sido, jag ska göra mitt bästa för att ens få något i magen för nu börjar den och murra.

Imorgon är det skola som gäller, jag har data prov men slutar innan ett så jag hinner antagligen med 13.00 bussen. Underbart! På kvällen är det träning som gäller, det ser jag fram emot.

Ihelgen väntar Oden cup, som läget är nu så ska jag vara där på fredag eftermiddag-kväll och på lördagen, men dock stannar jag inte tills kvällen, det är så det ser ut nu iallafall.. Jag hoppas på gott sällskap och bra fotboll ;) ♥






Hemma idag igen

Hemma idag igen, det börjar bli riktigt tråkigt och jag vill verkligen inte vara hemma imorgon igen :/
Antagligen missar jag också träningen ikväll, grymt tråkigt känns det för jag tycker det är grymt kul och spela inomhus, så det är surt.

Imorgon är jag inte ledig som jag brukar vara på onsdagar, jag har en lektion på morgonen så jag slutar vid halv tio. Det känns ganska onödigt att åka till Jönköping för en lektion, men jag har ju valt det själv men ändå.. Aja, jag får gå på stan eller något gör att det ska bli något vettigt av dagen, eller så åker jag hem direkt men det känns som om jag har vart hemma två dagar nu och jag har ändå inget för mig imorgon och kan lika järna vara kvar i Jönköping.

Ja, dagen har vart lång och dryg hitills.. Jag sitter och kollar på Mtv för de sänder EMA galan från Liverpool. Ganska underhållande är det iallafall så tiden går lite fortare. Annars har jag bara sovit, jag sov inte jätte länge jag sov till elva så jag är utsövd nu ;) ♥



En bild från det gamla laget, visseligen är inte alla med men oj vilka minnen.. Men det största är nog ändå Gothia ;)

Finns det mer och göra.

vad finns det och säga? Innan kändes det bra, kanske för att allt med lägenenheten och så hände precis i rätt tid.. Men nu när det har gått någon vecka så börjar det kännas riktigt konstigt igen.. Hjärnan vill en sak medans hjärtat ett helt annat.. Kan det bli bättre? Kanske är dumt att vika ut sig på bloggen, men ibland behöver det komma ur en.

Idag har jag vart hemma för jag har haft huvudverk och inte känts alls okej. Tråkit att vara hemma, men sånt får det vara ibalnd.. Jag kan inte göra så mycket åt det. Hoppas bara jag kan träna imorgon för det är grymt kul :)

Till helgen ska jag kolla på Oden cup, det brukar alltid vara skoj :) ♥



Behöver svar?

Jag antar att jag hade fel,
Jag är bara så trött på det,
Bara så förvirrad,
Berätta för mig, det är rättvist.
Att du skulle få mig att gråta,
Det är att bryta mitt hjärta....

Och nu, det är bara synd,
Jag antar att jag hade fel.

Farsdag

Igår kväll fick pappa för sig att hitta på något så han föreslog att gå på bio. Jag hade ändå inget vettigare för mig så jag följde med till Borås för att kolla på Rallybrudar. Det var en bra film tyckte jag, ganska rolig och jag tycker att den är en sevärld svensk film. Efter bion åkte vi hem, men jag hoppade av i Ulricehamn, i lyan..

Imorses var jag otroligt seg, tog en buss hem till Trädet vid två och gick direkt till Farmor och Farfar. Där var det fika, men bullar och med tårta.. Inte direkt den bästa middagen men, vad gör man inte när man är hungrig och inte kan få middag? Jag orkade faktiskt inte ställa mig och laga mat heller.. Efter det så åkte vi till Åsarp för att hälsa på Mormor och Morfar. Där var det vofflor så jag kan inte klaga på att jag inte blivit mätt denna dag. Jag kunde bara få ner en voffla i min mage som redan var mätt.

Nu sitter jag hemma, jag ska inte åka till Lyan idag. Det blir till att sova hemma i sin riktiga säng :)



Vakna sent

Vilken chock jag fick när jag vaknade och kollade på klockan idag.. 13.05 ! Jag har aldrig soit så länge, inte ens när jag har vart ute dagen före och igår kväll gjorde jag absolut ingenting. Men nu är jag utsövd iallafall och det är ju skönt.

Idag, ja vad händer idag? Jag har inga planer alls.. Någon som har förslag? Inte så kul och bara sitta hemma en lördag kväll och kolla på tv.. Vore kul om det kunde hända något.

Imorgon är det farsdag, antagligen ska jag följa med och hälsa på farfar och farmor och även mormor och morfar. På kvällen/eftermiddagen åker jag till lyan i Ulricehamn. ♥


haha, pappa är snygg på detta kortet ;)

Fredag hela veckan

Nu sitter jag och kollar på idol, ett riktigt bra program ikväll måste jag säga. Alla var jätte duktiga. Innan visste jag inte vem som var min favorit men nu har jag fått en och det är Kevin, vilken kille.. Det är verkligen en mammas svärsons dröm, det finns inte många såna killar som bryr sig så mycket om sin tjej. En riktigt gullig kille.

Annars idag var jag ju i skolan. När jag kom till Ulricehamn stötte jag på Kajsa, Fanny och Matilda som var och kollade på lyan en liten sväng. Teresia kom även en kortis, trevligt trevligt ;)

Ihelgen händer det inte så mycket, inte vad jag vet nu.. Jag tar det som det kommer, ganska skönt det med. Det har vart ganska mycket att göra den sista veckan så det kommer bli otroligt skönt att sova ut imorgon... Hellst ska jag sova till middagen ;)

Hörs antagligen imorgon igen ♥

Onsdag

Onsdag idag, det betyder alltså att jag är ledig. Skönt det, jag sov till klockan tio då jag gick upp för att äta frukost här i Ulricehamn. Efter det blev det plugg om amerikanska valet för jag har prov på det imorgon. Jag lagade middag och sedan åkte jag hem till trädet för att komma hem lite, skönt när man är hemma också. Jag tog en buss in till stan vid sju tiden igen så nu är jag i lyan och ska sova här inatt.

Imorgon efter skolan kommer Mamma in till Jönköping för vi ska till Ikea och köpa det som fattas, det ser jag fram emot :) Dock missar jag träningen men sånt får man ta ibland. Träningen igår var grymt rolig, jag har inte kännt så på länge men igår var det verkligen kul. Uppvärmingen var handboll och efter det var det spel. Vi var inte så många igår så det blev bara två lag så man fick spela mycket. Trött och svettig som fan, men det är gött ;)

Ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer, men alltid blir det något. Adios ♥♦♣



Dålig uppdatering

Nu är det verkligen illa, många tjatar även om bloggen.. Jag vet, dålig uppdatering men jag får helt enket säga som det är, jag har  inte hunnit. Jag har haft fullt upp, och dessutom fick jag inte ogång internet förens igår.

I lördags så började dagen redan klockan åtta, oj vad vi slet den dagen.. Hela familjen var här och hjälpte mig, det var guld värt. Just nu är grund mubleringen lagd iallafall, jag ska åka till Ikea på torsadg och köpa det som fattas.. Det vill säga en tv bänk, soffa, mattor, tavlor, blommor, mer ljus, och massa detaljer. Det känns riktigt kul och speciellt att inreda själv, det dåliga är att det svider i plånboken.

I lördags kväll var jag på årsfest i Timmele, kvällen startade hos Tp ihop med henne och Becca. Vi drog vidare till Ankan vid fem då förfesten startade. Trevligt :) Sen vidare till idrottens hus där festen höll rum. Efter några timmar där drog vi vidare till Vega. Inte jätte kul där, men ändå okej.

I söndag grejade vi mer här i Ulricehamn, Frömans kom och fikade och hälsade på sen på kvällen var det bara chillande.

Igår var det praktik, ganska dryg dag. Jag åkte hem till Trädet men tog sedan bussen för att sova inne i stan.

Idag är det träning ikväll som gäller, det ska bli skoj :) ♥










RSS 2.0