Tisdag

Idag var det en mycket seg torsdag med regn och en trötthet som inte gick att bota. När jag kom till skolan så satte jag igång med att göra en krans. Denna gången fick jag göra precis hur jag ville ha den, jag behövde inte följa några regler alls så det var riktigt skoj :) Vi slutade vid halv två då jag tog bussen hem.

Här hemma har det inte hänt speciellt mycket, klockan sex hade jag träning så till Timmele åkte jag för att träna. Jag har inte gjort en träning med laget på jätte länge så det var riktigt skönt att vara igång igen även fast det inte var den seriösaste träningen. Efter den åkte jag hem och kolla på Idol och Främmade Fågel. Mycket intressant :)

Imorgon är det Elmia Garden, det är utställningar och florist tävlingar som vi ska gå och kolla på. Jag hade mycket helldre vart ledig, men tyvärr så var det obligatoriskt så jag får se till att vara där. Annars har jag inte mycket planer inför dagen. ♥



Måndag

Måndag idag, det är inget speciellt som har hänt.. I skolan gjorde vi ännu en krans som vi även ska göra imorgon. Efter skolan åkte jag en sväng till Pontus, men jag åkte hem redan vid kvart över fem för han skulle träna. är jag kom hem så tog jag en jogging tur, det var riktigt skönt att komma igång igen och det gick bra också :) Nu ikväll händer det inte speciellt mycket, jag sitter och kollar på Idol nu sen får vii se vad som händer och om det är något bra på Tvn som kan underhålla mig.

Imorgon så ska jag ju så klart till skolan, jag ska göra min sista krans. Skönt, för jag börjar bli ganska trött på det nu för vi har gjort krans efter krans i flera veckor. Nästa vecka går jag ut på min APU på Mamsell i Ulricehamn. Det ska verkligen bli skönt, dels för att jag får vara hemma och slippa åka och dels för att det är skoj att vara ute i butiken för man lär ju sig jätte mycket. Så det ser jag fram emot :)





Lagfest

Gårdagen var verkligen kanon, jag hade grymt skoj. Festen anordnades utav Elin Karlsson i Timmele och jag Tp och Tj kom dit vid sex tiden. Då var redan några tjejer där som var på G ;) haha.. Kvällen bjöd på mycket skratt och med dans och spel. Tack tjejer för en grymt lyckad kväll :)














Frustrated

Well, how am I? Everything was so good before today, everything felt really quite okay even though I is not done very much. Virtually nothing. Right now everything feels awkward and boring. As if everything has turned and begun again. Do not know why? Oh, sometimes I have the desire and just get out .. I have no good reason but I am just here sometimes ..
there will always be like this?
Sorry I have nothing more to give than just pulp sad things! Oh, I did not really something good speech .. Perhaps it is that they know now I should be, so we talk to you later. Be good ♥



Slapp dag

Stiga upp ur sängen
Buss
Skolan
Naturkundskap
Tåg till Falköping
Buss Trädet
Hemma

Det känndes verkligen inte okej att åka ända till Jönköping för att ha en lektion idag igen. Drygt! Visst, jag ska verkligen inte klaga, men jag kunde lika gärna ha läst i boken hemma.

Imorgon är jag ledig, här pratar vi om stor jävla lycka :) Det enda jag har planerat är att jag ska hämta Cornelia klockan 12.00 i skolan.. Jag funderar på att rensa i gaderoben också för allt jag har där brukar jag oftast inte ha.. Det kanske bara är 10% av allt som jag andvänder så det hade vart bra att få ut allt jag inte vill ha där ifrån. Jag ska sova länge imorgon iallafall, det är en sak som är säker :) ♥

Shopping för mig själv

Bara en endaste liten skit lektion idag. Det känndes verkligen onödigt att ens sätta sig på bussen idag klockan sex, usch! När jag kom till skolan möttes jag av Sandra, Arvind och Danne.. Trevligt :) Det visade sig att utav 4 florister kom det bara 2 st, det vill säga att det var jag och Sandra. Jag slutade igen vid halv tio då jag begav mig till stan för att kolla lite i affärer för mig själv. Ibalnd är det grymt skönt att gå runt själv och shoppa, men det sämsta med det är att man inte får några råd eller om man behöver något när man är i provrummet.. Annars går det galant :)


Dagens köp blev :
Ett par mörk blå chinos och skärp från HM
Typ en kavaj från Gina
Halsduk från Lindex

När jag kom hem fick jag ryck och tog tag i mitt stökiga rum där det låg kläder slängda på golvet och massa papper överallt så jag städade helt enkelt. Jag damsög, bytte sängkläder och jag bytte faktiskt gardiner ;) haha.. Men resultatet blev mycket bra och det känns som om luften är friskare här inne nu.. Tummen upp! Jag var även uten en sväng, mycket nice :)







fix och trix



40 åriga modellen från Norge som gör reklam för Gina Tricot. Det är en stor skillad på dessa två bilder, det måste ta lång tid att fixa i photoshop och allt vad de nu sysslar med för att ta bort de fräknar, mörka fläckar i hyn, göra håret så bra som möjligt, göra brunare hy och markera hakan.. De gör verkligen henne till perfekt på den högra bilden. Men man kan inte heller undgå att hon är snygg. ♥

Dagen

Dagen idag startade vid nio, det känndes riktigt tungt att behöva stiga upp redan då när jag skulle ta kort klockan 13.00. Men det var bara att se glad ut aoch gå upp, när jag kom till Jkpg med tåget vid tolv träffade jag på Thea och Becci som skulle till banken så jag följde glatt med dom. I skolan var hela klassen samlad, jag menar det är verkligen sällan som verkligen alla i klassen är på ett och samma ställe samtidigt. Det känndes helt okej att ta skolfoto idag, jag tycker det är skoj.. De som känner mig vet säkert att jag inte gömmer mig inför kameran ;)

På bussen hem till Trädet idag träffade jag på roligt folk som underhöll mig på vägen hem som jag åkt nu i typ 4-5 år? Eller iallafall från Timmele. Så det var en bra resa, man blir alltid lika glad när man träffar på folk som man inte träffar speciellt ofta.

När jag kom hem gjorde jag absolut ingenting.. Jag känner nu att jag måste ut och gå eller något för jag är rastlös och behöver dessutom frisk luft som kan pigga upp mig lite. Imorgon har jag bara en lektion, den är på morgonen så jag slutar redan helv tio... Det är mycket möjligt att jag går en stund på stan för att kolla på kläder samt lite smått och gott. På torsdag har jag två inställda lektioner så jag har bara en lektion då också, det kommer kännas riktigt onödigt att åka in för en lektion men det är smällar man får ta ibland.. På fredag är jag ledig :) Underbart.. haha, jag har verkligen en slapp vecka som bara har börjat. ♥



Grattis

Idag måste jag ge min vän Kajsa ett inlägg för hon fyller 17 år idag. Grattis bruden :) <3



Lite till

Jag vet inte varför, man jag blev just på dåligt humör och sur som en citron när den är riktigt mogen. Jag är trött och behöver egentligen sova, jag har sovmorgon imorgon men det kan vara skönt att somna tidigare än planerat ibland. Ikväll har jag inte gjort alls mycket, jag har bara suttit vid datorn i stort sett.. Det är inte bra, jag vet det men vad ska man göra när man inte kan träna eller inte göra något som inte anstränger kroppen för mycket med tanke på min förkylning som vägrar försvinna. Även fast jag har typ fem olika mediciner så vill den verkligen inte tyna bort.. Det är riktigt tråkigt och jag börjar tröttna på det ordentligt nu. Imorgon blir det iallafall bussen till Falköping 10.26 och sedan med tåget som går 11.14. Perfekt. Jag kommer in till Jönköping vid tolv så jag har god tid på mig att komma till skolan inför klass och porträtt foto. Jag ser inte fram emot dagen speciellt mycket, det var en grymt jobbig tid som jag/ min klass fick med tanke på bussar hem och så, men jag hoppas på det bästa.. Annars finns det inte så mycket att göra mer än att vänta. ♥



Idag

Igår kväll tog jag bussen till Pontus som äntligen hade kommit hem från JSM. Han var sliten och mycket trött så det blev en mys kväll med Tv. Vi somnade ganska tidigt också, det var skönt :) Så idag behövde jag inte åka hela vägen hem ifrån till skolan :)

Måndag igen, helgerna går på tok för fort. Mina måndagar brukar inte bli speciellt pigga och taggade så som idag, jag var trött, jag var oseriös och jag var almänt nere.. Det låter alltså som en vanlig måndag i mitt liv. Som tur var så hade vi inte direkt några riktiga lektioner idag för vi åkte bara runt och kollade i olika affärer i Jönköping på krukväxter. Ja, jag vet att det inte låter speciellt skoj och det var det inte heller men det var skönare än att sitta vid en skolbänk hela dagen iallafall.

 Vid två tiden slutade vi och då åkte jag och min lärare Susann till Ulricehamn med bil.. Det var en stor lycka att slippa bussen idag, lycka! Vi åkte dit för att hälsa på Mamsell Blommor. Nu är det bestämt när jag går ut på APU och det blir måndag V.41. Jag längtar, det ska verkligen bli skönt att få vara på lite hemmaplan :) Visseligen blir dagarna långa, jag börjar redan vid nio och kommer antagligen sluta vid sex som senast.. Surt, men det är sånt man får ta när man jobbar i affär men det är ändå jobbigt för det blir så långa dagar. Men jag kommer nog in i det med :)

Imorgon är det enda vi har skolfoto.. Så klockan ett börjar jag med det. Frågan är om jag får ta buss från Ulricehamn eller om jag får ta mig till Falköping för att åka tåget till skolan.. Det får jag ta och kolla upp sedan. På onsdag har jag en lektion så jag slutar redan halv tio, underbart :) Kanske går en sväng på stan efter skolan då. På tordag är det inget speciellt vad jag vet och på fredag är det äntligen en underbar helg igen.. Veckorna går fort. ♥



Stopp

Allt bra med er? Med mig är det helt okej, jag har snuva som rinner och en röst som inte är helt återställt till det vanliga än men annars är det bra..Igår kväll tog jag mig till Elin, vi åt gott och det blev en riktigt långpromenad så det var en lyckad kväll.  Idag har jag inte gjort mycket alls, jag vaknade tidigt, redan vid nio tiden så jag var pigg som en nöttjäna. Dagen har bara vart chill med lite fix och trix.. Det är inget speciellt som jag har att berätta för då skulle ni bli grymt uttråkade. Jag har inte mycket att skriva om dagen, så jag får sattsa på något annat att skriva om som t.ex? Ja? - Jag vet inte?.. Just nu finns det ingen fantasi alls som jag kan krama ur, det tog helt stopp. Tråkigt! ♥

För de som vill veta mer



HAR DU NÅGONSIN?

 
Varit medvetslös: Nej
Tackat nej till sex: Ja, det har jag gjort
Hånglat med nån riktigt ful: Nja
Hånglat med fler än 50 pers: Nej, det har jag inte
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nope
Gjort något riktigt dumt: kanske
Gjort något du verkligen ångrar: Jag tror det
Varit nykter på nyårsafton: Ja, det har jag vart
Åkt ambulans: Nej
Gjort nåt olagligt: Ja, det har jag
Blivit polisanmäld: Nej, det har jag klarat mig utan
Droger: Nej
Druckit: Ja
Vilka kläder sover du i: Trosor och T-tröja oftast
Vad hatar du: Endel saker
Varit kär: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej, inte vad jag minns
Är du ensam nu: Ja, det är jag
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Pontus
Såg dig gråta: Pontus
Fick dig att gråta: ...
Du delade en drink med: Minns inte det
Du gick på bio med: Jag har inte gått på bio på jätte länge så jag minns inte
Skällde på dig: Säker mamma eller pappa
Du smsa: Pontus
Du ringde: Alexander
Ringde dig: Emilia
Som du sov hos: Pontus

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex: Nej
Festat: Nej
Gråtit: Nej
Kramat någon: Ja
Köpt någonting: Ja
Saknat någon: Ja
Sjungit: Nej

HAR JAG:

Digitalkamera: Ja
Telefon på rummet: Nej
Egen dator: Ja, det har jag
Könssjukdom: Nej
Husdjur: Ja
Bra kompisar: Ja
Receptbelagda mediciner: Nej
Haft sex på en offentlig plats: Tror inte det

KÄRLEK OCH SÅNT


Hur gammal var ditt äldsta hångel? 19 kanske?
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En person
Vad tycker du om kärlek? Jobbigt för man kan inte kontrolera sina känslor men det är bra ändå
När kramade du någon sist? Innan idag
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Jag tror inte det
Har du hånglat med någon av samma kön? Nope

Lördag

Igår blev det en lyckad kväll, det var jätte skoj och mycket åkande blev det :) Det värsta är att jag just nu knappt har någon röst kvar för jag åkte för mycket som var skoj igår, haha.. Idag händer det inte speciellt mycket. Det blir en chillar dag. Cornelia ska ha barnkalas också, men frågan är om jag ska vara med? Det är ju inte överdrivet skoj med typ 15 ungar som springer runt och gapar. Huvudverk till tusen. Vi hörs senare ♥





Liseberg

Klockan tre går bussen mot Göteborg och Liseberg och hem sedan klockan tio, vi hörs imorgon. Ha en bra fredag kväll ♥



Tidsfördriv

Godkväll.

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, med andra ord har jag sovit och kollat på film. Irene Huss - Guldkalven det var en riktigt bra film. Jag brukar tycka om svenska kriminalfilmer så det var perfekt för mig. Igår fick jag hem VeckoRevyn på posten, den tidningen är alldeles utmärkt enligt mig.. Den är verkligen bra så den läste jag i nästan en timma. Efter det så har jag bara försökt få tiden att gå genom att kolla på Idol och Vem kan slå Fhilip och Fredrik. Det är ett progarm som jag gillar skarpt, de är grymt underhållande :) Imorgon blir det skola och efter skolan bär det av till Göteborg och Liseberg. Det ska bli skoj, hoppas bara inte jag kommer bli kall och frysa för det är ju inte direkt sommar längre så man måste ta på sig bra med kläder.

Ihelgen har jag inte speciellt mycket planer heller, kom med förslag gott folk? ;) ♥



Knarka medicin



Om jag inte blir frisk nu, då har gudarna straffat mig!


Igår kväll tog jag bussen in till Pontus för att sova där inatt. Vi hade en riktigt mysig kväll med TV tittande och med prat och massa mys. Imorses så var min hals inte den skönaste, snuvan rann och huvudeverk hade jag. I bussen på väg till skolan sov jag som vanligt, dagen såg typ ut så här :
Samhällskundskap
Naturkundskap
Lunch
Och en liten stund av data

Nu när jag har kommit hem så är jag inte den piggaste, jag känner mig inte alls bra och därför ska jag inte heller vara med på matchen ikväll.. Åh, det är frustrerande som fan för jag hade verkligen velat vara med och spelat. Men samtidigt så känns det som om det bara skulle göra saken värre och det vill jag inte för jag har redan vart sjuk tillräckligt mycket. Dessutom ska man inte träna/ spela match när man inte är frisk. Jag tränade i tisdags och det kan vara en utav andledningarna till att jag får straffas idag. Åh, varför?! Fan ♥

En bra dag

Onsdag idag och jag är ledig men ändå fick jag gå upp tidigt för att åka med bussen till Ulricehamn för att jag skulle till Pontus. Han hade sovmorgon idag så då passade jag på. När jag kom dit så låg han och sov så kunde jag krypa ner med honom och somna igen :) Jätte mysigt måste jag tillägga att det var. Vid halv elva slog vi upp ögonen igen och låg och drog oss tills det var dags att göra sig iordning inför den kommande dagen. När Pontus åkte iväg för att ta skolkort satte jag mig för att plugga, jag gjorde både data och naturkundskap så jag kände mig duktig :) Efter det kom Pontus hem och vi chillade som vanligt. När klockan var två drog han iväg till handbolls gym och efter en liten stund drog även jag ner till stan för att fika.

Från början skulle jag ha fikat med Emmie men till slut blev det : jag, Emmie, Hanna, Tilda, Sofia och Anna..Så det blev ett litet gäng. Vi fikade på torgstallet, det var jätte mysigt. Jag tog en kötbulle macka som satt jätte bra i magen för den var grymt god :) Vid halv fem tog jag bussen hem och när jag kom hem så pluggade jag lite på matten.. Jag borde göra mer men det får bli senare eller imorgon om jag orkar? Ikväll blir det nog bara till att chilla, ska kolla på lite tv. Vore skönt att ut och gå en sväng också så det får jag ta och göra. Vi hörs ♥



Tisdag är det idag

Dagen kan beskrivas som bäst med tre ord Rolig, intressant och tröttsam. Idag kunde jag ta den sena bussen till skolan så att jag var där vid nio. Det är en lycka att slippa gå upp klockan 05,00 och då menar jag verkligen lycka! Idag gjorde vi för ovanlighetens skull kransar, igen! Just idag skulle kransen vara så billig som möjligt. Min kostade 940 kr och de kransar vi har gjort innan brukar ligga runt 1100 - 1500 kr. Resultatet är alltså en lyckad krans, yey :)

När jag kom hem från skolan chillade jag, för vid halv sex tiden åkte jag iväg till Timmele och tränade. Nu var det verkligen länge sedan jag kände mig taggad och framförallt frisk så att jag kunde träna. Idag känndes det verkligen bra att vara tillbaka och jag gjorde en bra träning också för den delen, så jag är mer än nöjd.

På torsag har jag match, det är en stor match för om vi vinner den matchen så vinner vi antagligen också serien och får spela i 4:an till våren :) och det vore inte helt fel. På fredag efter skolan så ska jag till Gbg och gå på Liseberg ihop med min kära Emilia, det brukar alltid vara trevligt så jag tror på det iår också.. Hoppas bara att det är fint väder så det inte regnar, usch.. Det hade inte vart skoj alls.

Imorgon är jag som vanligt ledig för det är onsdag, underbart :) Jag ska sova så länge jag kan plus att jag ska plugga på matte, naturkundskap och data. Inte något som jag direkt ser fram emot men jag får ta mig i kragen helt enkelt.





Trötter

Igår kväll var det en tidig kväll för min del, fast jag sov till klockan var ett så var jag jätte trött och allt jag ville var att sova. Jag somnade runt tio tiden och så tidigt har jag inte somnat på hela terminen än så länge så det var skönt :) Konstigt nog så kände jag mig inte alls utvilad när klockan ringde imorse. Allt jag tänkte på var att jag ville kasta ut den där helvetes klockan genom fönstret och vara sjuk idag, jag önskade verkligen att jag inte kunde gå till skolan för jag var så trött eller så var andledningen att klockan bara var 05,00 på morgonen när den ringde, fyfan det är verkligen jobbigt att stiga upp då vill jag lova.

När jag väl var i skolan mötte jag en lika trött Sandra på stationen, om inte hon var snäppet tröttare. När vi åkte stadsbussen till skolan var just den bussen helt full och vi tvingades stå upp, och jag kan säga att det inte är den lugnaste resan att stå upp i en buss på med folk överallt i hela bussen. Det är svårt att hålla balansen och det är svårt att få någonstans att hålla sig i för det är fullt överallt. Det är inte den bästa starten utav skoldagen direkt för man blir grymt sur när bussen rullar in och man inser att man kommer få stå upp bland denna folkmassa. Usch!

I skolan så gjorde vi kransar, som ni kanske inte har förstått så gör vi olika teman på kransarna. Idag skulle blommorna sättas så de liknade ett kors, om jag lyckades.. Ja, det får ni avgöra själva. Just denna kransen tyckte jag inte var speciellt snygg, med tanke på alla dessa färger,  tyvärr var det allt vi hade och välja bland idag. Jag tycker inte att det likar ett kors alls, men Susan sa att det var så det skulle vara så jag får lita på henne.

När jag kom hem idag så började jag plugga lite så jag slipper få allt på onsdag, på vår hemma arbetsdag. Smart tänkt där utav mig där ;) Ikväll blir det nog till att kolla på TV och bara chilla. Det tycker jag låter som en bra måndags kväll iallafall.







Fest hos Matilda

Igår vid sex tiden drog vi iväg till Matilda i Hökerum för hon hade ordnat en överraskningsfest för Fanny som fyllde år för inte så länge sedan. Vi kom dit vid halv sju tiden och det var redan folk där, vid sju kom Fanny ovetandes om att det var fest och att det var fler personer där än bara vi. Det vill säga : Matilda, Kajsa, Teresia, Elin och jag. När hon kom dit blev hon verkligen förvånad men framför allt glad ;) Vi åt god mat, och pratade. Sedan blev det Sing Star som gällde. Efter vi sjungt klart med våra underbart fina röster var det dans med bra musik. Kajsa hade med sig sanning eller konsekvens den tuffa versionen. Haha, det var ett roligt spel måste jag säga :) Synn bara att det var så lite frågor för att man gick igenom högen ganska snabbt. Efter att spelet var slut så kom min kära pappa och hämtade mig och Elin. Jag gick av i stan för jag skulle sova hos Pontus :) Vi vaknade sent och låg och drog oss i sängen tills klockan var ett och vid två gick min buss hem så denna dagen har jag inte gjort speciellt mycket på. Men det är grymt skönt det med för jag kände för att chilla idag :) ♥












Lördag

Gårdagen var helt okej, när jag kom hem så kom Elin hit. Det var ett tag sedan nu så det var trevligt :) När vi var hemma hos henne hade Patrik en slags hjärn gympa med oss, typ att man skulle se två saker i en bild och sånt. Riktigt coolt var det måste jag säga, det visade sig att våra hjärnor inte ser ordet OF. Fråga mig inte varför, men så är det iallafall. Jag tycker det är riktigt häftigt ;)
Idag händer det inte så mycket på dagen, jag kanske åker med till Åsarp och kollar på fotboll och träffar lite trevligt folk. Ikväll ska jag där emot till Hökerum och Matilda, jag hoppas på en riktigt bra kväll ihop med bra sällskap. Som läget är nu har jag inte speciellt mycket mer och skriva, vi kanske hörs sen ♥


My boy <3

Pontus Nordlund

Shit, tiden går verkligen fort. Jag menar på lördag har jag och Pontus vart tillsammans i 19 månader, och det känns verkligen inte som om det är så länge.
 Visst det känns att vi vart ett par länge, men inte alls så. Det är ju snart två år! Eller kanske inte, det är två år på alla hjärtansdag den 13 februari 1009. Ja, om det nu är alla hjärtans dag och om det nu är så att vi fortfarande är tillsammans då är en bra fråga också?
 Men det hoppas jag verkligen att vi är. Jag minns när vi träffades första gången, det var hemma hos honom en kväll och vi skulle ses och kolla på film och det var dessutom alla hjärtans dag. Haha, jag minns precis vad jag hade på mig och hur stämingen var och hur uppfattningen utav Ponus jag fick.
 Den var liksom som en helt okej kille som man kunde ha skoj och umgås med och det blev ju mycket mer än bara det. Om jag ska vara ärlig så får jag erkänna att jag inte minns mycket utav fimerna, men jag minns bara vilka det var vi hyrde. Haha.

 Hans stora kärlek är handbollen, och det är även min största konkurent ibland. haha, aa ibland så är det tuft med alla träningar och allt som han gör för att  kroppen ska må bra och så som han själv.. Visst det är jätte bra att han verkligen vet att vad han vill och han vill må så bra som möjligt men ibland kan det vara skönt att bara slappna av och skita i det där han skulle ha gjort en enda gång ;).
 Det jobbiga för mig är att han blir så besviken om jag gör något som han inte tycker om eller som han inte skulle ha gjort. Han kan heller inte ha fel heller.. Om jag vet att jag har rätt så måste jag ändå säga att han har rätt för att han inte ska få utbrott för att han inte kan säga att jag har fel.
 Asså visst alla bråkar ibland också, och det är inte så skoj men oftast löser det ju sig på ett bra sätt. Alla har sina nackdelar, sorry baby men jag tror redan att du visste att jag tycker som jag gör.

Det finns ju även bra sidor med denna man, och det är att han är så förståénde. Det är han iallafall mot mig, det räcker att få ögonkontakt med honom så vet han precis hur jag mår eller om det är något som inte är okej. Han kan prata för sin sak också, han är klok med sina tankar och åsikter. Det är inte många gånger som jag tycker tvärt emot han.
 Han är också väldigt rolig, jag tror att jag fått se en sida av honom som ingen annan än hans mamma vet att den finns, haha.. Oj, vad jag skrattar ibland... Jag säger bara dessa danser :)

 Han är ärlig, och det går att lita på han.. Det är mycket viktigt att kunna känna det tycker jag. haha, nu när jag skrivit detta låter det ju som om vi vore gifta.. Men det är vi ju inte ;)
Ja, vad finns det mer och skriva? Det finns ju massa, och jag har ändå skrivigt kanska mycket tycker jag sjäv. Det vilktigaste är att man kan ha skoj och att man kan lita på varann även att man finns där och ställer upp för den andra tycker jag är viktigt. Vi är ett bra team, jag och Pontus..
Det tycker iallafall jag och han betyder otroligt mycket för mig.. Nu får jag avsluta detta, för idol har ju börjat och det vill jag se på.

Lite fakta om Pontus:

Längd: 184 cm
Vikt:  85 kg
Ålder: 17
Familj: Mamma, pappa och lillebror.
Intressen: Handboll, träning, vänner, sport och flickvännen.
Skola: Läser Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning ekonomi på Tingsholms Gymnasiet i Ulricehamn.
Skostorlek: 44
Favorit mat: Tacos och pizza
Favorit dryck: Redbull
Framtidsplaner: Köpa en fin bil.


Jag älskar dig ♥




Jag har haft bättre dagar

Imorses ringde allarmet vid 05,00. Det var tungt att gå upp vill jag lova, det var en pina! Speciellt efter igår kväll och natten, det var inte den bästa kvällen och verkligen inte den bästa natten heller för den delen. Usch, hosta är inte kul. Jag var iallafall tvungen att stiga upp ur min underbara säng och sedan vidare med bussen till Ulricehamn och där ifrån vidare till Skolan. När jag kom till skolan var mina ögon röda och många frågade ifall jag grät, men nej.. Det var bara så att jag såg väldigt deppig ut pga dålig sömn för oj vad trött jag var. Själva skoldagen var ändå helt okej och det rullade på ganska snabbt. Jag var på ett sånt där konstigt humör som jag bara blir när jag är trött, jag pratar på om allt så tills slut vet jag knappt vad samtalet var från början, och jag börjar prata slöddrigt och säger fel i mins varje mening. När jag åkte buss hem mot Ulricehamn sov jag hela vägen, det var verkligen behövligt och dessutom gick tiden mycket fortare. Nackdelen är att jag inte kommer kunna sova så tidigt ikväll, men jag får skylla mig själv. När jag kom hem så följde jag med mamma till Kinnarp för att kolla en snabbis på skor, jag hittade ett par höga höst / vinter stövlar som jag hoppas att jag kommer trivas med.. Det enda dåliga var att de var så höga, men det kanske är att bli van vid det. Annars har jag ju de jag hade förra året också. Idag var det också träning, men när jag ringde min tränare så tyckte han att jag skulle vila idag med. Visst, jag har ju ont i halsen och hostar om nätterna så det är ju dumt och riskera något men ändå känns det dumt och inte gå, jag har inte gjort en bra träning på länge nu och det känns inte alls bra. Jag ska verkligen ta tag i det nästa vecka, och ja.. Jag vet att jag brukar säga så men som läget är nu så vill jag det också!


Dagens jag :
Skjorta från Sisters
och
Jeans från Replay



Hemma arbete

På onsdagar är det hemma arbete som gäller, så som idag. Min dag skulle egentligen ha startat vid nio tiden men när klockan ringde var jag alldeles för trött för att ens lyfta på täcket så jag bestämde mig i samma sekund som jag stängde av klockan att jag fick somna om igen så en timme senare vaknade jag istället. Jag gick upp, åt frukost och sedan satte jag mig för att göra ett inlämnings arbete om stilhistoria. Denna gången var det om Egypten, Antika Grekland och om Romarriket. Som tur var så började jag jobba med det redan förra veckan, men arbetet slutade på 12 hela dataskrivna sidor och jag är sjukt nöjd! Efter det satte jag igång med middagen, det blev mackaroner och en slags sås med korv i, haha.. Den lyckades jag också bra med och jag satte igång med pluggandet igen, men denna gången var det matte. Jag är inte klar med matte A än, så jag får jobba på så gott jag kan ;) När mamma hade kommit hem från jobbet begav jag mig till Farmor och Farfar för att städa.. Och för att bara ha vart där i en timma så tjänar jag bra med pengar där ;) haha.. Nu sitter jag hemma och har tråkigt igen, funderar på att hitta på något men frågan är bara vad? Vi hörs kanske senare, puss ♥



Varför?

Idag har det vart en ganska tung dag, en stor del till detta var att en utav mina närmaste vänner var alldeles för ledsen :/ Orsaken var en utav de vanligaste nämligen kärleken. Hon hade läst endel som hon verkligen inte skulle läsa, men som vanligt så sägs det att det var på skoj och allt var en skämt? Varför, vad är det som är skoj? - Att driva med en person för att få bekräftelse eller för att få veta sanningen? Jag förstår inte. Om det nu inte stämmer, hur ska hon då veta att det är på skoj om det upprepas vid flera tillfällen? Och varför inte bara låta bli att gulla med någon annan när man har förhållande. Åh, det var riktigt tugnt att trösta dig idag... Du är inte direkt den som brukar vara orolig eller svartsjuk men idag, det var på riktigt. Svartsjuk blir man oftast när man är rädd för att förlora någon. Iallafall är det så för mig, jag kan erkänna att jag är ibland är riktigt svartsjuk. Jag tror det är många fler än jag som lätt blir det. Ibland för en stor sak och ibland för en liten simpel sak som om när någon får en peng/godis eller något liknande. Men varför inte bara bevisa för den man är tillsammans med att hon är nummer ett? Har man en partner så får man också respektera den och göra sitt bästa för att inte göra den ledsen och verkligen bevisa vad hon betyder. Visst om du nu inte har kännslor för den andra David, varför då gulla och flirta med en annan och inte respektera vad du kan gå misste om? Åh, för helvete.. Bevisa vad du vill! Tack för samtalet idag vännen ♥

Tungdag

Igår hann jag inte skriva, jag är ledsen för det men det var inget speciellt som hände. Vi gjorde som vanligt kransar i skolan fast i en annan model. På kvällen åkte jag till Pontus och myste. Jag sov även där inatt, jag är grymt förkyld och hostig så jag snarkade som en gris.. Förlåt för det, och om du fick dålig sömn. Idag har det inte hänt så mycket, eller jo det har det. Men det är inget som jag vill berätta om i detalj här och nu. Det kanske kommer ett inlägg senare om lite tankar som jag hade på bussen på väg hem idag om det för jävlar vad jag tänker bra när jag är på bussar.. Haha, då blir jag som alldra klokast ;) Idag har vi iallafall textat och gått i genom lite krukväxter.. En ganska så tung och tråkig dag blev det, men förhoppningsvis kommer krafterna tillbaka framåt kvällen.







Pontusdag

Söndag kväll och jag har en kopp med varm choklad breve mig på bordet. Imorse vaknade jag vid nio tiden, när jag var iordning gjord och klar så begav jag mig till Ulricehamn med min kära pappa och jag fick äran och köra. Jag kom dit strax innan klockan hade slagit elva. När jag öppnade dörren till min mans rum låg han där inne och sov :) Det tog ett tag innan jag fick liv i han men när jag väl fick det var han pigg och på alertten ;) Dagen har vart väldigt lugn, vi har mest legat i sängen och kollat på TV så allt för mycket har vi inte gjort. Det var Iallafall skönt att få träffa honom igen, för det var ju några dagar sen sist. Klockan sex gick min buss hem, jag gick ner till stan i regnet och blev ganska blöt så när jag kom hem tog jag mig en varm och skön dusch för att värma mig igen. Annars har kvällen här hemma vart mycket lugn, jag har mest suttit i sängen med datorn och det gör jag nog även tills jag ska sova, men lite sugen är jag allt på att gå en liten runda... Jag sover alltid bäst om jag har vart ute på kvällen. Vet inte varför, men så är det iallafall?! ♥



Hurra vilken lördag!

Ja, att sitta hemma och veta att de andra är på fest och att veta att de har skoj.... Det är inte alls något vidare, och då blir bara lördagskvällen längre och plågsammare. Vad har jag gjort ikväll? Jo, jag har sett en utav mina favorit filmer för fjärde gången nämligen The Notebook. Många har sett den förr och håller med mig, den är verkligen speciell och den berör. Iallafall för mig. Ja, nu sitter jag här i sängen i bara underkläder och med ett hår som jag släppt ut från en boll, så just nu är känner jag mig som ett stort ruffs redo att krypa ner i sängen och låta söndagsmorgonen komma fortare än vanligt. Åh, varför!? Jag ville verkligen göra något idag, jag har vart hemma sen i tisdags kväll jag står inte ut längre. Jag satt faktiskt och kollade på tidtabeller innan idag... Jag skulle ha kunnat åka vart som hellst bara det händer något och komma hem när det börjar ljusna igen, men vem skulle jag åka med? Alla gör ju annat just denna kväll. Men nästa helg har jag ju något att se fram emot iallafall. Imorgon är det söndag, och jag lovar att jag inte sitter hemma som en sjukling och bara fördriver tiden med film.. För det ska jag inte göra på flera helger!! Godnatt♥



Fredag

Idag är det faktiskt betydligt bättre, jag har ingen feber och jag har inte så plågande ont i huvudet idag jag hade som igår. Det enda som oroar mig är halsen, den är inte på bättringsvägen så jag kan fortfarande inte prata som jag brukar göra. Idag sov jag till halv tolv, det är jag förvånad över för jag sov länge igår jag det blev inte speciellt sent igår heller. Visst, jag hade svårt att sova men det blev ändå inte sent. Idag har det vart en slapp dag precis som alla de andra, jag har suttit framför Tvn med datorn framför mig hela dagen. Lite duktig har jag vart iallafall, jag har passat på att göra lite skolarbete om antiken så jag slipper göra det sen. Smart av mig ;) Snart börjar The Hills som jag har tänk se, efter det ska jag gå upp och ta en efterlängtad dusch.

Imorgon är det en stor tradition som äger rum här i lilla Trädet, det är nämligen Trädets marknad. Det är inget speciellt märkvärdigt med den egentligen, det är bara vi som bor här som tycker att det är speciellt. När man var liten så tyckte man verkligen att det var hur kul som hellst, jag minns att vi var flera stycken som sprang runt där uppe och kollade på leksaker sedan vidare till hoppborgen och sedan sprang man till mamma eller pappa för att tigga om mer pengar för att kunna köpa godis eller hoppa ännu tio minuter till i borgen. Ett år så fanns det småstjärnorna och på sénen stod självklart jag, Frida och Elin och uppträde Margareta ihop. Jag minns det verkligen väl och hur vi övade in dansen här hemma så många gånger. Haha, det finns många minnen från denna dagen.

Just imorgon har min kära mamma skrivigt upp mig på en lista som man inte vill stå med på, det är nämligen jobb som gäller. Jag ska stå i Cafét mellan 10 - 12 imorgon. Jippie! När jag fick se detta blev jag inte direkt överlycklig och mamma fick ett utav alla mina utbrott över sig. Dessutom är jag sjuk och kommer jag överleva? Åh. Som tur är så ska ingen mindre än Sofia även jobba samma tid som jag ska så att jag kommer iallafall ha trevligt sällskap. ♥



VeckoRevyn på posten

VeckoRevyn kom på posten idag, alltid lika spännande att bläddra i den. Innan tyckte jag att Frida var den bästa tjej tidningen men den uppfattningen ändrades för typ ett år sedan, jag har premunerat på tidningen ända sen i julas skulle jag tro, så jag börjar få en riktigt stor samling nu :) Annars har jag inte gjort speciellt mycket, sitter mest och tjurar tycker jag. Är inte på det mest strålande humöret kan jag inte säga. Vet inte varför men ibland är det bara skönt! Det blir nog tyvärr ingen skola imorgon heller, tråkigt att behöva vara hemma en dag till. Det är ju snart helg också, det är inte speciellt skoj och vara sjuk då, så jag hoppas jag blir betydligt piggare imorgon.

Jag håller på att byta design på bloggen, jag klickar och klickar men det händer inget. Varför?! Åh, blir sjukt irriterad. Hoppas att det börjar fungera snart iallafall. Om inte får jag helt enkelt be en expert om lite hjälp.

När man tittar ut genom fönstet så blir man bara deppig, så tråkigt väder är det. Visst, hösten börjar tränga sig på men ändå känns det jobbigt att gå mot mörkare tider, höst och vinter är verkligen inte något jag föredar. Fast jag måste erkänna att det är grymt mysigt att tända ljus och bara mysa om kvällarna, men då är det det enda possetiva med det hela ♥

 





Uttråkad!

Idag är min röst inte den vackrase gud har skapat direkt, jag låter som en nyfödd kråka som knappt lärt sig prata. haha, det kanske var att ta i men nästan så illa är det. Inatt har jag sovit nästan i tolv timmar, för att vara mer exakt så kanske 11 timmar och 37 minuter ;) det var riktigt skönt och jag känner mig mer än utvilad. Idag har jag bara legat i min säng ihop med datorn, jag kollade på några avsnitt utav The Hills. Jag har alltid tyckt att det programet och kul att kolla på men det är tyvärr inget som jag följer, men det lilla jag har sett nu har jag kommit fram till att Spencer, Heidis kille är en stor idiot. Ja, han är verkligen det! Jag tror att det är många fler som håller med. Eller?

Jag börjar bli riktigt trött på att vara sjuk, det är inte direkt så att jag är road utav det. Det enda som är skönt är att man kan vara uppe sent och sova ut hur länge man vill, och inte göra ett skit underdagen som kommer. Jag har inte speciellt mycket att skriva om för jag gör ju som sagt inget underdagen. Ikväll skulle jag ha tränat om inte jag vore sjuk, tråkigt att missa den träningen igen. Jag har bara gjort en träning på två vecor nu, det är verkligen inte godkänt.. Men vad kan man göra åt saken när man inte mår bra? Det är som det är, och jag hoppas att jag kan krya på mig så fort som möjligt.


Vi hörs kanske senare ikväll ♥

Sjuk

Igår efter träningen fick jag feber, det är grymt tråkigt :/ Jag sov till tio idag, vaknade utav att jag var sådär svettig och äcklig. Jag gick upp fort för att kunna svalka mig men började frysa igen så fort jag lyfte på täcket. Jag har fått prova på att få ligga på soffan framför Tvn hela dagen, det var ett tag sedan jag hade feber. På dagarna finns det absolut inget bra att kolla på när det gäller Tv. Man blir grym uttråkad och rastlös. Idag har det inte hänt speciellt mycket son ni säkert förstår, så jag har inte mycket att skriva om. Vi hörs kanske senare ♥

Stina Lee.

Jag som så många andra som läser min blogg vet jag tycker om Stina Lees blogg och är flitiga läsare. Jag tycker det är mycket tråkigt att hon tar en paus för jag har vart inne på hennes sida minst en gång om dagen. Men men, hoppas hon hittar sig själv som hon beskriver det. Dagens jag på bild ;)



Kransar.

Igår kväll åkte jag som sagt var till Pontus med halv tio bussen, vi somnade ganska fort och fick en god natts sömn :) Imorses kunde jag ta den sena bussen till Jönköping för att på tisdagar gör vi massa olika saker med blommor. Just idag var det så som igår även kransar som stod på shemat. Det är riktigt skoj och inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara från början. Vi slutade vid halv två så vid halv fyratiden var jag hemma i Trädet :) Här hemma händer det inte så mycket, jag ska åka och träna sen vid sju tiden. Jag har inte tränat på jätte länge nu, men jag har inte mått så bra och halsen gör fortfarande ont, jag ska inte klaga.. Det finns de som har det mycket värre än vad jag har. Imorgon blir det ingen skola för min del, jag är hemma p.g.a hemmaarbete :) ♥

Gårdagens verk.





Måndag

Måndag idag igen, nu känns det som att allt är i sin ordning igen. Jag menar jag har vänt tillbaka dygnet som jag vred på under lovet, jag börjar lära mig att hålla koll på vecko dagarna och jag börjar känna mig riktigt på hugget vad det gäller skolan. Det känns bra helt enkelt. Idag har vi gjort bergravnings kransar i skolan, det var riktigt skoj och inte alls så svårt som jag tordde att det skulle vara. Dagen gick fort och jag var så konsentrerad att jag nästan fick ont i huvudet. Jag slutade vid halv två och begav mig till min kärlek, väl framme hos han gjorde vi inget speciellt, kollade på TV och chillade. Jag tog en buss strax efter sex hem till Trädet, jag var ute och löpte en runda och nu sitter jag här. Ikväll blir det stan igen för Pontus saknar mig redan ;) haha. ♥




RSS 2.0