Fotbollsgalan 2010!

Igår kväll var det fotbollsgala i Falköping som gällde, jag åkte först och förfestade hos Evelina och Anders. Vid sju tiden stod vi utanför terrassen och bonkade på dörren där för insläpp. Det var minst 200 st personer som var laddade till max för en grym kväll. Det var god mat och prisutdelning till de bästa spelarna i falköpings kummun. Efter det var det dans med bra musik och många goa dansstilar ihop med riktigt trevligt sällskap. Alltid så roligt att vara ute i Falöping för man hittar folk hit och dit som man inte träffat på länge. Måste säga att det blev en skit rolig kväll!


Emir Bajrami var där för att dela ut priserna, kan inte säga annat än att han är het!


Kistdekoration nr1

Idag gjorde vi ett grupparbete. Det gick ut på att göra en gemensam kistdekoration. Det var jag, Sandra och Lalla som satte ihop den. Vi fick välja på några teman, vi valde färglad och rubust. Tycker att vi lyckades riktigt bra trost att vi inte fick det vi hade beställt. Kul var det iallafall.

Vi började med att sätta ihop oasisen och vi satte dit blad och de första rosorna.

När vi fått i alla rosor som vi ville började vi sätta in gerbera och brudslöja.

När vi fått i det satte jag i freesia.

När vi hade fått i det såg det mycket fylligare ut och vi kunde lyfta upp dekorationen på kisan.

När vi hade satt i murgröna och börjat med ditaljerna började vi bli klara.

Resultatet.




--


Onsdag

Idag har vart en ganska seg och utdragen dag men jag ska inte klaga. Jag hade tänkt åka hem senare från skolan idag för att sitta och plugga lite där men så blev det inte för min lärare hade blivit sjuk så jag hade inte fått någon hjälp. Tyvärr, jag får ta igen det nästa vecka istället helt enkelt.

Jag kom därför hem vid halv två tiden. Sen dess har jag tagit det lugnt. Jag ska snart gå till farmor och farfar och hälsa på lite.

Jag laddade ner ett program som jag reglerar kort på för en liten stund sen, innan jag hade denna datorn satt jag jämt och reglerade. Jag tycker det är riktigt kul, speciellt när man får fixa och trixa.. Nedanför har ni min första bild.

Ikväll blir det en lugn kväll, tv och mys ♥

Give me!


Längtar bara mer och mer till våren och sommaren nu, ju kallare det blir ju mer börjar man länga bort till värmen. Har även börjat kolla på resor till sommaren, vill åka både i början av sommaren och i slutet men får se hur det blir med den saken. Känns skönt att det verkar som om det blir av ni iallafall. Eller att man börjar ta tag i saken. Att det ska snöa och vara kaos imorgon gör mig lite upprörd för jag tycker verkligen att det kan vara nog nu, vill inte ha mer snö nu än vad det redan är liksom. Man kan ju inte göra något åt det så jag antar att det bara är att gilla läget.


Tisdag.

Vad är det det kallas nu igen? ....... Bloggtorka?

Igår var en mycket bra dag, allt flöt på bra som tusan. Idag har det också vart en bra dag hittills iallafall, jag sitter just nu ganska hem kommen från skolan. Fikat står på bordet och väntar på mig. Hörs sen ♥

Lagfest hos Emma :)










22.02


Det blev en lugn fredag kväll med onyttigt i soffan.


Fredag

Dagen idag började tidigt, klockan ringde nämligen 04.50 då jag vägrade gå upp ur min varma och underbara säng. ag låg kvar i en halvtimma och behövde inte ens stressa till bussen. Bra morgon helt enkelt. Skolan blev väldigt kort, min lärare fick nämligen åka hem för vård av sjuka barn så min dag slutade halv tio. I like :)

Efter skolan åkte jag hem med tåget och kom hem vid tolvtiden. Efter några timmar åkte familjen till Mullsjö och vi köpte ett par skidor där samt godis som jag ska sitta och mummsa på ikväll.

Imorgon bär det av till Trollhättan med familjen på shoppingtur. På kvällen blir det fest! ♥

Snart helg!

Vilken vecka, alla i klassen har verkligen vart glada hela veckan.. Jag har inte skrattat såhär mycket som jag gjort under dessa dagar på länge. Kan det bero på att det är verkligen är det sista som man kramar ut nu och att det känns så jävla bra att vara inne på den sista terminen? Kanske. Det har blivit så mycket gjort i veckan, jag har verkligen kommit igång med saker jag behöver ta tag i vilket känns grymt. Veckan är inte över än men nästan iallafall, imorgon så.

Imorgon känner jag verkligen för att se på film, äta massa onyttiga saker och bara slappa. Det är mycket möjligt att det blir så om jag får som jag vill :) Annars blir det party på lördag med laget i Ulricehamn ♥

Let´s do it!


Onsdag

Dagen idag har vart bra, i skolan fick jag mycket gjort och det känndes bra. Efter skolan åkte jag hem till Lyan en sväng efter en liten stund kom Emilia och hälsade på. Starx innan femtiden åkte vi till träningen. Rigtigt rolig träning idag också, tiden gick jätte fort :)

Imorgon blir det skolan, jag har ingen aning om när jag slutar än men det blir kanske han halvlång dag. Jag har inga större planer inför kvällen. Jag får se helt enkelt.

Helgen är ganska öppen än men antagligen blir det shopping på lördag och sedan lagfest :) ♥

Get ready.


Sitter just nu och kollar på handbolls EM. Oskar Carlén ♥


Måndag kväll


Yes, då är det gjort! Gymmet gick bra, ganska kul var det också faktiskt. Sitter i soffan ny duschad och mör i kroppen, men det är gött :) Kollar på PH, Catja har precis åkt hem och det känns lite tråkigt. ♥


Pump it!


Let´s kick it!


Rapport.

Sitter just nu i Lyan nyss hem kommen från skolan, det har vart en bra dag idag. Fått mycket gjort och det känns som en nystart på den nya treminen. Jag sov här i Ulricehamn inatt och jag ska även göra det natten som kommer men för att verkligen trivas lite extra ska jag nu åka och handla lite fika så jag kan mysa senare. Ikväll väntar några tuffa timmar på gymmet ♥ Hörs!

Ikväll spenderar jag kvällen med Franky-boy!



Heidi Pratt, går hon för långt?


Oj, vad ska man säga? Dagens skönhetsidial, eller är hon bara olycklig? Detta är långt från skönhet iallafall! Alla som följer The Hills kan ju hålla med om att hon var söt men nu..?!



Cristiano Ronaldo Vs. David Beckham




Lite planer.

Hallå vänner!

Veckan har inte vart så skoj, jag har nämligen vart hemma för att jag vart sjuk. Har haft en ordentlig förkylning men nu är den förhoppningsvis över. Var i skolan idag, hade en kort dag vilket betyder att jag är hemma vid middagen. Ska inte klaga.

Ikväll har jag inga planer direkt, inte än iallafall. Jag får helt enkelt ta tag i saken.
Imorgon på dagen ska jag sova för att jag ska jobba på natten, får rycka in och hjälpa till lite och pengarna sitter fint sen i slutet av månaden. Inte dumt alls!

Ju kallare det är, destu mer längtar man...




Ready to go!


Klockan ringde kl 04.50 imorse och jag kände mest för att kasta mobilen i väggen och sova bort hela dagen. Första tanken var.. Äh, jag skiter i det eller fan, bara en dag till! Men nu är det iallafall gjort, första skoldagen 2010. Check

Sitter hemma i Trädet just nu för jag slutade tidigt idag, i eftermiddag ska jag till Ulricehamn och klippa bort en tråd från min tandställning. Skulle behöva beställa klipptid också men nu när jag har så långt hår vill jag verkligen inte klippa av det även fast det är slitet.. Lite ångest på det också.
Hörs sen ♥


Fruktan.

Att skolan börjar imorgon känns ändå okej på något konstigt sätt, visst jag har verkligen inget emot att vara ledig men ibalnd blir det lite långsamt. Eller just själva skolan längtar jag verkligen inte till, börjar mer eller mindre plåga mig igenom den men nu är det ju bara en termin kvar som tur är. Jag ska börjar söka jobb snart också, herregud!

Falköpings ute liv.


Gårdagen i Falköping blev riktigt bra, den började hos Evelina sedan utgång till Dagnys där Sccots var och uppträde. Efter att vi hade dansat där i timmar gick vi vidare till Terrassen en sväng. Natten slutade sent och det var det värt! ♥


Lördag kvällen


Kvällen kommer att spenderas i Falköping, hos Evelina ihop med henne och Sofia.. Lovely!


Lördagen

Gårdagen var lugn, jag var hemma med hela familjen. Vi kollade på Tv och åt god mat, igår började ju Let´s dance och min favorit är ju så klart Rabih. Finns det någon charmigare kille? haha :) Dagen idag ser ut att bli lugn just nu men man vet aldrig vad som händer och sker.

Det är ingen nyhet att det är svin kallt ute, inatt var det -28 grader.. Usch, jag längtar bara mer och mer till värmen nu. Men jag får ju inte glömma att vi ska till Björnriket v.7. Jag har ju till och med ett helt nytt skidställ med ny jacka, nya skidor.. I love! Nya pjäxor och nya glasögon. Allt som fattas nu är ett par vita byxor till. ♥

Time out!


Minuten.


Dagen har vart fotboll, fotboll, fotboll!
Minuten cup i Ulricehamn, lika trevligt varje år.. Speciellt när dommaren är nöjd och glad.
Att komma tvåa i KM är väl inge heller fyskamm direkt, även fast man vill vara etta. Man kan ju inte vara på topp jämt ;) ♥


YESTERDAY


Tisdagen


Dagen idag blir lugn, jag sov ganska länge och sitter just nu och chillar till Magnus Uggla. Kvällen blir också lugn med god mat och bra sällskap ♥


Måndag


Helgen har vart mycket lugn. Jag har vart i Falköping och kollat på KM och mest var hemma och tagit det lugnt efter nyår. I veckan har jag inte jätte mycket planer, imorgon kommer min kusin från huvudstaden med hennes familj och stannar över natt.. På onsdag blir det minuten cup i Ulricehamn hela dagen :) ♥


Om 2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ohja.. T.ex. Åkt själv till ett främmande land, men det verkligen värt allt. London<3 2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade faktiskt inga nyårslöften. 3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej. 4. Dog någon som stod dig nära? Nej. 5. Vilka länder besökte du? England och Spanien. 6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Självdiciplin är ett bra ord. 7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag är så dålig på datum men den 10/6 då jag fick mitt körkort är en bra dag. 8. Vad var din största framgång 2009? Jag klarade av det jag aldrig trodde jag skulle fixa så bra. 9. Största misstaget? Att aldrig få tummen ur. 10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag vart endel. 11. Bästa köpet? Minns inte riktigt. 12. Vad spenderade du mest pengar på? Körkortet. 13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min omgivning. 14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch är en stark kandidat. 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Beror på, men ingen större skillnad tror jag inte. 16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest, vart borta mer över små helger. 17. Vad önskar du att du gjort mindre? Velat fram och tillbaka. 18. Hur tillbringade du julen? Med familj och vänner. 19. Blev du kär i år? Kär och kär?! 20. Favoritprogram på TV? Robinsson måste jag nog säga. 21. Bästa boken du läste i år? Jag är för dålig på att läsa böcker. 22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn. 23. Din bästa vän? Emilia har vart en av de bättre detta år. 24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En bra 18års dag. 25. Något du önskade dig men inte fick? En bil. 26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? På just den dagen hade vi kalas. 27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jag vet faktiskt inte, det har trots allt varit ett bra år. 28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stencool. 29. Vad fick dig att må bra? Sommaren så klart. 30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jadu? Brukar inte bli besatt av kändisar på det sättet. 31. Vem saknade du? Ingen speciell. 32. De bästa nya människorna du träffade? Svårt att säga det såhär men den skönsate är nog Mickaela i London.

Min nyår 09-10



En helt okej nyår blev det tillslut, det fick bli ett nyårslöfte trots allt och det är att resa bort över nästa år för det händer ändå inget här hemma.. Tänk fjällen, eller ännu bättre.. Till solen, eller London ;) ♥


RSS 2.0