Sötaste


The City and The Hills!





Som ni vet är jag ett stort "fan" eller vad man nu säger utav The Hills.. Det börjar idag igen, ikväll hoppas jag att jag kan se det på Mtv.com.. Jag ser verkligen fram emot en nya avsnitt. Tyvärr är inte Lauren med, hon har fått en ersättare som sägs vara en riktig bitch, men man vet aldrig ;) Även The City släpper nya avsnitt idag, det ser jag också fram emot :) ♥



Måndag igen

Gårdagen var en riktig slappar dag, jag gjorde inte så mycket.. Satt mest hemma vid TVn. Men på eftermidagen gick jag med ut och gick i skogen.. Det är något speciellt, jag tycker det är skit mysigt.


På kvällen blev det som vanligt oth, jag sov hemma inatt så jag fick gå upp vid fem.. Drygt att behöva gå upp så tidigt, det känns som om klockan ringer mitt i natten, speciellt när det är så mörkt ute. Idag i skolan såg vi i stort sett bara på film, Vägen ut. Den var faktiskt ganska rolig, eller så var det jag som var trött? Jag tog tåget till Falköping så nu sitter jag hemma i Trädet och chillar. Funderar på att gå ut och gå, men det får jag göra senare :)

Ikväll åker jag antagligen till stan och sover där tills imorgon.. Vi hörs :) ♥

Lördagkväll

Gårdagen i U-hamn var lyckad, först var det förfest hemma hos mig i lyan och sedan trädgården :)






Dagens

Dagens humör: Positivt just nu iallafall.
Dagens planer: Stan ikväll, ha skoj med vänner :)
Dagens kändisar:

Nya fina photoshoot bilder på Ashley och Mary-Kate Olsen.

Dagens serie: OTH såklart !!
Dagens låt: I gotta feeling - Black eyed peas

Helgplaner: Göra helgen så bra som möjligt :)
Dagens smink och hår: Hängade, sminket kommer senare.
Dagens väder: Blåsigt men ändå behagligt.

Backyard babies


Nya höstskor

Nu är de mina :) ♥

 


Onsdag

Sitter nu i soffan hemma i Trädet, jag har kollat på idol.. Tyvärr åkte min favorit ur, Nils kan man ju inte låta bli att älska ♥


Morgondagen spenderas hemma, eller egentligen inte.. Jag ska till Borås och spänna min prinsseskrona jag har i munnen som Grynet hade sagt. Mamma åker med mig som mentalt stöd, efter det har jag inga planer.

På fredag är jag ledig :) Lovely!

Tisdag

Har vart i skolan idag, det var en väldigt lung dag så jag kom hem tidigt.. Sitter just nu hemma i Trädet och lyssnar på musik och funderar över tatuering och om jag ska färja håret brunare i veckan.. Det börjar ju dra sig mot höst och då är det kul att göra något med håret också, iår hade jag egentligen tänkt att göra blonda slingor till sommaren men så blev det tyvärr inte, jag får göra något med det nu ist.

Tatuering har jag funderat på ett bra tag nu och jag blir bara mer och mer sugen på att skriva en text på foten, men det största problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva.. Det måste ju vara något som betyder något för mig liksom. Jag får fundera och leta vidare helt enkelt.

Imorgon ska vi ta skolfoto med klassen och även ett eget.. Efter det ska jag stanna kvar och jobba ifatt det som jag missat nu när jag vart borta och om jag är riktigt duktig så får jag ledigt på fredag :) Lycka!



Önskar jag hade sånt hår.. Långt, lockigt och brunt. De e nice ;)

Måndag

Det har gått några dagar sen jag kom hem nu och vardagen har i stortsett flygit på mig, jag kanske inte har tagit emot den fullt men den finns verkligen där utanför och bara väntar på att få starta på riktigt.

Jag har kommit tillbaka till en riktigt slapp vecka iallafall, idag slutade jag vid elva, imorogn vid tolv, onsdag skolfoto, torsdag ledig för att jag ska fixa tänderna i Borås och fredag en slapp dag i skolan. Helt okej tycker jag, jag klagar inte iallafall.

Helgen var bra, sena kvällar med härliga människor :) Det gillar vi skarpt! ♥


Hemma från London!

Hemma från London nu igen, skönt att vara hemma nu faktiskt även fast jag kommer sakna det.

Resan i bilder :






































Ibland blir det inte som man tankt.

Helgen var bra, utgang bade pa fredagen och pa lordagen. Pa lordagen var vi pa ett sjukt grymt stalle, det var fem vaningar, nio barer och tva dansgolv.. Jag hade en grymt bra kvall med mycket dans och festande.

Natten har inte vart den basta, sov inte allt for mycket och dagen idag ar inte heller min dag. Langan hem borjar komma mer och mer samtidigt som jag inte vill hem till det vanliga igen men kanns anda som jag ar ganska redo for att aka pa fredag. Trodde att jag skulle komma hem till nagot som jag verkligen saknat men sa blir det inte...

Idag ar jag ledig fran praktiken, jag har vart det varje mandag.. Idag blev det shopping och det ar sa illa nu att jag borja tvivla pa att min vaska ska svika mig. Kanske far kopa en till!? Det loser sig ;)

Praktiserar imorgon tills pa torsdag da det ar min sista dag, fredag ar det en packningsdag och staddag.

Kanner mig ganska tom just nu, kanske lite vemodig och kanske lite ledsen. Hoppas pa en battre dag imorgon.

Love from London ♥

From London.

Hej Sverige :)

Sitter just nu pa Baker Street och tankte uppdatera lite om min resa. Jag kan ju sa klart inte saga allt men forsoka lite iallafall.

Dagarna rusar ivag och det kanns inte alls som om jag vart borta sa lange jag anda har vart det. Resan gick bra och huset vi bor i ar verkligen jatte fint. Hon som tar hand om oss ar 23 och fran Malmo sa det har verkligen blivit ens kompis ist for ens boss. Praktiken ar bra och engelskan blir battre och battre, det kanns riktigt bra med den faktiskt.

Jag har vart pa Wembly Stadium och kollat pa fotboll. England-Slovenien var det som spelade.. Sa sjukt coolt var det, det far plats 93 000 manniskor dar sa det var verkligen en upplevesle att bara sitta dar. Det basta var ju att Beckham var med ;)

Vi har vart pa Canival, pa pubar, Madame Tussause, Shoppat sa klart, kollat pa olika London stuffs.. Vi har hunnigt med jatte mycket och tiden har forsvunnigt ivag nagonstans.

Jag ska ju sa klart lagga upp bider nar jag kommer hem till Sverige igen, vilket jag gor pa fredag kvall. Trodde aldrig att jag skulle klara att vara borta sahar lange som jag vart utan att kanna sa lite hemlangtan som jag gjort. Visst, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte langtede hem lite, men det ar ju inte sa att jag kanner att jag verkligen vill hem nu.. Det jag langtar efter ar familjen och vannerna sa klart... Om det inte hade vart for det hade jag kunnat satnna langre.

Det kanns lite som en annan varld har, jag har ingen kontakt med Sverige forutom nar det ringer och jag far sms eller skickar.. Jag har inte suttigt vid datorn pa tva veckor liksom, det har vart mycket skonare an jag trott.. Slitta allt och bara koppla av och slippa veta allt som hander hemma.

Pa ett satt kanns det skont att veta att jag ska hem pa fredag men jag skulle stanna langre for att det blir sa vanligt igen sa fort man kommer hem, det blir vardag igen efter en timma liksom det ar det som skrammer mig lite.. Men som sagt, jag saknar ju Sverige lite sa det blir skont att komma hem igen :)

Saknar er, ni vet vilka ni ar :) Love from London!

RSS 2.0